Starając się o pierwsze dziecko
-
WIADOMOŚĆ
-
mojej koleżance też tydzień po terminie wyszedł dopiero pozytywny test.
Rosesetita myślę że ten ból jest spowodowany owulką , ja w tym cyklu też pierwszy raz odczułam wyraźnie ból owulacyjny
maruda może będziesz miała wcześniej owulację dlatego spada a co tych jajników to mam tak samo co cykl tylko na lewym sa dominujące na prawym zawsze jedno mniejsze -
Dziewczyny... tak czytam o tych waszych bólach xD już obserwuje się pod tym kątem dokładnie drugi miesiąc, ale nie czuje kompletnie nic xD Jedynie w okolicy @. Może ja w ogóle owulacji nie mam... Hm... Umówiłam się na 30 do gin, może poproszę ją o monitoring
Starając się o pierwsze dziecko - nasze terminy: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1mSYxN1-UHM0M37r-MnKvH86EgRGhdgGhgYYWaRGE67A/edit?usp=sharing -
Czy są tutaj pozostałe dziewczyny z naszej tabelki? Proszę się tutaj zaraz zameldować co u której słychaćStarając się o pierwsze dziecko - nasze terminy: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1mSYxN1-UHM0M37r-MnKvH86EgRGhdgGhgYYWaRGE67A/edit?usp=sharing
-
Oda_33, dopiero wróciłam do domu, bo po pracy byłam jeszcze na budowie naszego domku Nie wytrzymałam, poleciałam do WC zrobić test owu! Kurde, zobaczcie! Coś się dzieje!
https://zapodaj.net/235070b0f363f.jpg.html
Dziś jak nic będzie , nie mogę tego przegapić Masakra, a ja myślałam, że nie mam owulacji! Test robiłam kupiony z Rossmanna - Facelle. Nie mam pojęcie kiedy TO się może wydarzyć, ale tak mnie bolał prawy jajnik i pulsował dzisiaj, że wiedziałam, że to jest to! Normalnie aż cała podekscytowana jestem Nawet jak nie wyjdzie od razu to przynajmniej wiem, że mam owulacje
Co do wiesiołka to nie mam pojęcia czy to jego sprawka, bo dopiero wzięłam 8 tabletek (biorę tak jest na opakowaniu - 3 x dziennie po 2 tabletki po posiłku), ale śluz faktycznie jest inny. Jest jakby połączony rozciągliwy z kremowym. Dziś jeszcze go wezmę, a jutro zobaczę jaka będzie temperatura - jak skok to raczej odpuszczę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2017, 19:35
"Nie ma nic gorszego niż człowiek, który się czegoś spodziewa… I którego nic nie spotyka."...
PCOS, ↑ testosteron. -
Marudaruda wrote:Oda_33, dopiero wróciłam do domu, bo po pracy byłam jeszcze na budowie naszego domku Nie wytrzymałam, poleciałam do WC zrobić test owu! Kurde, zobaczcie! Coś się dzieje!
https://zapodaj.net/235070b0f363f.jpg.html
Dziś jak nic będzie , nie mogę tego przegapić Masakra, a ja myślałam, że nie mam owulacji! Test robiłam kupiony z Rossmanna - Facelle. Nie mam pojęcie kiedy TO się może wydarzyć, ale tak mnie bolał prawy jajnik i pulsował dzisiaj, że wiedziałam, że to jest to! Normalnie aż cała podekscytowana jestem Nawet jak nie wyjdzie od razu to przynajmniej wiem, że mam owulacje
Co do wiesiołka to nie mam pojęcia czy to jego sprawka, bo dopiero wzięłam 8 tabletek (biorę tak jest na opakowaniu - 3 x dziennie po 2 tabletki po posiłku), ale śluz faktycznie jest inny. Jest jakby połączony rozciągliwy z kremowym. Dziś jeszcze go wezmę, a jutro zobaczę jaka będzie temperatura - jak skok to raczej odpuszczę.
Tez mam te testy z rosmana , tez mialam taki sluz wcziraj i yez sie okazalo ze owu jest;) mam nadzieje ze te testy sa miarodajneMarudaruda lubi tę wiadomość
-
Marudaruda wrote:Dziś jak nic będzie , nie mogę tego przegapić Masakra, a ja myślałam, że nie mam owulacji! Test robiłam kupiony z Rossmanna - Facelle. Nie mam pojęcie kiedy TO się może wydarzyć, ale tak mnie bolał prawy jajnik i pulsował dzisiaj, że wiedziałam, że to jest to! Normalnie aż cała podekscytowana jestem Nawet jak nie wyjdzie od razu to przynajmniej wiem, że mam owulacje
Obiecujące objawy! Bądź dobrej myśli Tak mnie nakręciłyście, że chyba wrócę do testów owulacyjnych:)
Marudaruda lubi tę wiadomość
Starając się o pierwsze dziecko - nasze terminy: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1mSYxN1-UHM0M37r-MnKvH86EgRGhdgGhgYYWaRGE67A/edit?usp=sharing -
nick nieaktualny
-
Klayd wrote:Dziewczyny... tak czytam o tych waszych bólach xD już obserwuje się pod tym kątem dokładnie drugi miesiąc, ale nie czuje kompletnie nic xD Jedynie w okolicy @. Może ja w ogóle owulacji nie mam... Hm... Umówiłam się na 30 do gin, może poproszę ją o monitoring
-
Anet_86 wrote:Czuję się wywołana do odpowiedzi
Wczoraj byłam na usg - 13 dc, jeden pęcherzyk przestał rosnąć, więc nic z tego, drugi ma 18 mm, dziś albo jutro powinien pęknąć, więc pracowity czas przed nami W poniedziałek wizyta u nowego lekarza, zobaczymy co z tego będzie.Anet_86 lubi tę wiadomość
-
Ja jakoś zaufałam tym testom owulacyjnym, nie wiem dlaczego. Cały ostatni cykl robiłam te kupione na allegro i ciągle wychodziły mi negatywne, zero kreski, może dosłownie z 3 razy jakiś taki cień drugiej kreseczki. W tym cyklu też je robiłam do wczoraj i też negatywne wychodziły. Tylko wczoraj jakiś jakby cień się pojawił. Zrobię jeszcze wieczorem ten z allegro, a jutro wieczorem Facelle. I tak zaufam tym drogeryjnym"Nie ma nic gorszego niż człowiek, który się czegoś spodziewa… I którego nic nie spotyka."...
PCOS, ↑ testosteron. -
Marudaruda wrote:Ja jakoś zaufałam tym testom owulacyjnym, nie wiem dlaczego. Cały ostatni cykl robiłam te kupione na allegro i ciągle wychodziły mi negatywne, zero kreski, może dosłownie z 3 razy jakiś taki cień drugiej kreseczki. W tym cyklu też je robiłam do wczoraj i też negatywne wychodziły. Tylko wczoraj jakiś jakby cień się pojawił. Zrobię jeszcze wieczorem ten z allegro, a jutro wieczorem Facelle. I tak zaufam tym drogeryjnym
Nawet wyslalam siostrze zdj tego testu na fejsie i nie zdarzylam napisac ze to owulacyjny a ona juz dzwoni i glupol plakal ze szczescia bo myslala ze to ciazowy;) -
SanKwt wrote:Tak sobie myslalam wczoraj zeby na testach hcg wychodzily takie ladne paseczki jak na tych owu;)
Nawet wyslalam siostrze zdj tego testu na fejsie i nie zdarzylam napisac ze to owulacyjny a ona juz dzwoni i glupol plakal ze szczescia bo myslala ze to ciazowy;)
Dlatego ja tego nikomu nie pokazuję Oprócz mojego Małża, z wiadomych powodówSanKwt lubi tę wiadomość
"Nie ma nic gorszego niż człowiek, który się czegoś spodziewa… I którego nic nie spotyka."...
PCOS, ↑ testosteron. -
Marudaruda wrote:Ja jakoś zaufałam tym testom owulacyjnym, nie wiem dlaczego. Cały ostatni cykl robiłam te kupione na allegro i ciągle wychodziły mi negatywne, zero kreski, może dosłownie z 3 razy jakiś taki cień drugiej kreseczki. W tym cyklu też je robiłam do wczoraj i też negatywne wychodziły. Tylko wczoraj jakiś jakby cień się pojawił. Zrobię jeszcze wieczorem ten z allegro, a jutro wieczorem Facelle. I tak zaufam tym drogeryjnym
Zrób jeszcze jutro i pojutrze, może ta kreska jeszcze ciemnieć. U mnie jak wychodzily pozytywne to kreska testowa była mocniejsza od kontrolnej i chyba to szczytowy moment.
Albo działaj co 2 dni
Anet - piękny pęcherzyk
Widzę, że kazda z Was pracowity czas.
Ja wyglądam i wyglądam na @... Cykle mam od 27-37 dni. Raz miałam ponad 40. Oczywiście dzień spodziewanej miesiączki jest umowny, bo wylicza mi go aplikacja na podstawie średniej z poprzednich cykli.
Myślę, że aż tak jednak nie opóźniła mi się owulacja, żeby w 35 dc jeszcze nic nie było widać. Myślę, że po prostu owulki nie było, a mnie już pojawiają się wszystkie możliwe objawy @
* hormony w normie
* naturalna owulacja
* badanie drożności - wrzesień 2017
* słabe wyniki nasienia -
Oda_33, najgorsze, że z czwartku na piątek Małża nie będzie, musi wyjechać Normalnie się chyba zabiję jak to wyjdzie wtedy! Wolałabym, żeby to była niedziela Będę robić chyba codziennie, bo pęknę z ciekawości.
Czasami owu przychodzi późno, a może lepiej i żeby przyszła @, a potem nowy cykl będzie piękniejszy"Nie ma nic gorszego niż człowiek, który się czegoś spodziewa… I którego nic nie spotyka."...
PCOS, ↑ testosteron.