X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starając się o pierwsze dziecko
Odpowiedz

Starając się o pierwsze dziecko

Oceń ten wątek:
  • Mania93 Koleżanka

Wysłany: 12 maja 2017, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zawsze kupowałam w aptece, firma 'Apteo' i ' Domowe laboratorium'. Cena około 20-23 zł za 5 sztuk.
    Mam wykupiony pakiet w prywatnej sieci przychodni, więc wole chodzić na monitoring.

Karolina2787 to testujesz pierwsza:) który będziesz miała wtedy dzień po owu?

24 lata, 8cs o pierwszego maluszka
    95b3b1f65bd0e73ad3d6ef8cede5ca3d.png
  • SanKwt Autorytet

Wysłany: 12 maja 2017, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa z tym libido to tak roznie.. haha az sama do siebie sie smieje;) bo mam je tylko gdy wiem ze mam szanse na dzidzi;) nie to ze nie mam ochoty na mojego meza bo jest bardzo przystoiny..

Karolino czekamy razem z Toba;)

Karolina2787 lubi tę wiadomość

xnw4dqk3jk6esv7t.png
  • Ilona04 Autorytet

Wysłany: 12 maja 2017, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam tak, że teraz jak jestem po okresie to mam ochote i jak wiem ze jest szansa to tez, wtedy zawsze najbardziej:)ale chciałabym mieć częściej, najzwyczajniej w świecie:)

Antoś 36tc [*]. Urodzony dla nieba :*
  • SanKwt Autorytet

Wysłany: 12 maja 2017, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aa no i jeszcze jak mam okres to mnie normalnie roznosi;)

xnw4dqk3jk6esv7t.png
  • Mania93 Koleżanka

Wysłany: 12 maja 2017, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja podczas okresu szaleje z niewyżycia :D Więc zawsze po @ dużo działamy i do owulacji jakoś leci :D Teraz z kolei już żadne z nas nie ma ochoty.

24 lata, 8cs o pierwszego maluszka
    95b3b1f65bd0e73ad3d6ef8cede5ca3d.png
  • Ilona04 Autorytet

Wysłany: 12 maja 2017, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja podczas okresu też tak mam :) może tak to działa bo się wtedy wie, że nie ma takiej opcji :) Bo ja jak mam te pierwsze dwa dni to nie ma opcji dla mnie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2017, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mania to będzie mój 16dc po owu (sugerując się wykresem) no ale i tak przypuszczam że owu była właśnie 13dc bo miałam monitoringi i w 15dc było już po.

San ja już nawet w dni płodne nie mam ochoty :P serio chyba trochę zmęczona jestem tym wszystkim... ale nie mam pojęcia czym zwiększyć libido heh

• SanKwt Autorytet

Wysłany: 12 maja 2017, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moze uznacie mnie za jakas chora ale jak ja mam ochotę w okres to nie ma sily , misze po prostu;) wtedy zazwyczaj w lazience pod prysznicem;) hehe ale wtedy najwieksze doznania;)

xnw4dqk3jk6esv7t.png
  • Ilona04 Autorytet

Wysłany: 12 maja 2017, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja nie lubie jakoś pod prysznicem, jakoś mnie wysusza, poza tym prusznic mamy doscyc mały więc cięzko :D nie wiem przypadkiem czy na libido to nie jest olej z wiesiołka :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2017, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w @ to nic nie czuje poza tym nie lubię a fakt że jak @ jest to jest wtedy największa ochota.

San dobry marynarz to i po morzu czerwonym przepłynie ;) hihi

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2017, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilona ja brałam wieśka 3 miechy i jakoś nie zauważyłam zwiększonego libido ;) ani polepszenia śluzu ale to było wcześniej teraz skusiłam się ponownie na wiesiołek tylko z innej firmy. Na kolejny cykl będzie ;)

• SanKwt Autorytet

Wysłany: 12 maja 2017, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Mania to będzie mój 16dc po owu (sugerując się wykresem) no ale i tak przypuszczam że owu była właśnie 13dc bo miałam monitoringi i w 15dc było już po.

San ja już nawet w dni płodne nie mam ochoty :P serio chyba trochę zmęczona jestem tym wszystkim... ale nie mam pojęcia czym zwiększyć libido heh
    Ja mam wyzuty sumienia bo zanim zaczelismy sie starac z mezem to nardzo czesto mi odmawialam... i sama bylam na siebie wsiekla bo nie maialam ochoty;( on byl zly smutny a ja czulam sie tak ze nie jestem dobra zona bo go nie zaspakajam, czasem bylo tak ze dla swietego spokoju sie zgadzalam. Teraz sie troche poprawilo.

xnw4dqk3jk6esv7t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2017, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    San każdy ma prawo do złego samopoczucia czy po prostu niechęci do seksu. Nie zawsze się ma na niego ochotę i wiem o czym mówisz. U mnie np. teraz taki moment nastał że nie mam ochoty, kurdę a może to starość ;)

• SanKwt Autorytet

Wysłany: 12 maja 2017, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    San każdy ma prawo do złego samopoczucia czy po prostu niechęci do seksu. Nie zawsze się ma na niego ochotę i wiem o czym mówisz. U mnie np. teraz taki moment nastał że nie mam ochoty, kurdę a może to starość ;)
    Ee tam starosc ;) teraz panie po 50 maja najwieksze parcie ;) i smieja sie z nas ze mlode a nie umiemy korzystać;)

xnw4dqk3jk6esv7t.png
  • Ilona04 Autorytet

Wysłany: 12 maja 2017, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SanKwt wrote:
    Ja mam wyzuty sumienia bo zanim zaczelismy sie starac z mezem to nardzo czesto mi odmawialam... i sama bylam na siebie wsiekla bo nie maialam ochoty;( on byl zly smutny a ja czulam sie tak ze nie jestem dobra zona bo go nie zaspakajam, czasem bylo tak ze dla swietego spokoju sie zgadzalam. Teraz sie troche poprawilo.
    Może ta niechęć wynikała też z tego, że czułaś ze to jakiś "obowiązek" ? ja czasem jak pracowałam cały tydzien po 12 h to tylko modliłam się żeby nic ode mnie mój nie chciał :D teraz juz pracuje normalnie po 8h :) i się zmienilo, nawet jak mi się wydaje ze mi się nie chce, to jak potem cos się mąż zakręci to jednak wychodzia inaczej :)

• SanKwt Autorytet

Wysłany: 12 maja 2017, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilona04 wrote:
    Może ta niechęć wynikała też z tego, że czułaś ze to jakiś "obowiązek" ? ja czasem jak pracowałam cały tydzien po 12 h to tylko modliłam się żeby nic ode mnie mój nie chciał :D teraz juz pracuje normalnie po 8h :) i się zmienilo, nawet jak mi się wydaje ze mi się nie chce, to jak potem cos się mąż zakręci to jednak wychodzia inaczej :)
    Moze i masz racje , pracowalam w sklepie z odzieza uzywana po 11 -12 godzin.. do tego tam taka atmosfera plis stres i zmeczenie .

Ilona04 lubi tę wiadomość

xnw4dqk3jk6esv7t.png
  • Ilona04 Autorytet

Wysłany: 12 maja 2017, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A i pamietajmy ze seks w małżeńtwie nie jest najważniejszy. Jasne jest ważny, ale najważniejsza jest szczerość i uszanowanie się na wzajem :) jesteśmy ludźmi i mamy rózne okresy w zyciu :) ja mam czasem tak, że mam ochote na orgazm ale nie mam siły na seks:)

• SanKwt Autorytet

Wysłany: 12 maja 2017, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilona04 wrote:
    A i pamietajmy ze seks w małżeńtwie nie jest najważniejszy. Jasne jest ważny, ale najważniejsza jest szczerość i uszanowanie się na wzajem :) jesteśmy ludźmi i mamy rózne okresy w zyciu :) ja mam czasem tak, że mam ochote na orgazm ale nie mam siły na seks:)
    Hehe ja jak juz osiagne orgazm to juz mi sie nie chce;) ale nie jestem samolubna . Dziwne jest to ze bardziej cieszy mnie to ze jemu jest przyjemnie;)

Anet_86 lubi tę wiadomość

xnw4dqk3jk6esv7t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2017, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurczę widzę z tabeli, że jestem najstarsza i najdłużej się staram. Chyba dopadła mnie nerwica- psychiatra na mnie czeka haha. Od ponad miesięca zaczeło mnie boleć gardło, późnie katar, kaszel a od trzech tygodni siedzi mi coś w gardle. Byłam u lek. rodzinnego dał leki na wyciszenie ale nie mogę brać bo dostałam ataki. W poniedziałek idę drugu raz. A zaczeło się od tego jak ginek powiedział, że laparoskopia przedemną.

• Anuś1988 Autorytet

Wysłany: 12 maja 2017, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś

Mój pierwszy cykl na of :)

]https://ovufriend.pl/thumb/a2c56c08b4689911174dd86bbea40e5c.png[/img][/url]

Anet_86 lubi tę wiadomość

Początek starań o maleństwo 2015r.
    AMH 4,94
    25.11.2019r. Decyzja o IVF. Pierwszy termin w klinice.
    28.01.2020r.Biopsja Męża (TESE) -wyniki dobre ;)
    24.04.2020r.Zaczynamy działać!!!
    11.05.2020r.1Stymulacja
    16.05.2020r. Transfer-nieudany.
    9.08.2020r. 2Stymulacja-Transfer odwołany.
    19.10.2020r. 2Transfer(crio)-cb
    4.12.2020r. Histeroskopia usunięcie polipa.
    16.01.2021r. 3Stymulacja(Punkcja)
    15.02.2021r.3Transfer(crio)nieudany.
    22.06.2021r.IUI😢
    20.07.2021r. IUI 😢
    28.11.2022r. Transfer AZ 🥰 🍀🤞
    8 dpt beta 84,5
    10dpt beta 172
    15dpt beta 1456
    Adaś jest już z nami 🥰 16.08.23r.
‹‹ 6 7 8 9 10 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ