Starając się o pierwsze dziecko
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja zawsze kupowałam w aptece, firma 'Apteo' i ' Domowe laboratorium'. Cena około 20-23 zł za 5 sztuk.
Mam wykupiony pakiet w prywatnej sieci przychodni, więc wole chodzić na monitoring.
Karolina2787 to testujesz pierwsza:) który będziesz miała wtedy dzień po owu? -
Aaa z tym libido to tak roznie.. haha az sama do siebie sie smieje;) bo mam je tylko gdy wiem ze mam szanse na dzidzi;) nie to ze nie mam ochoty na mojego meza bo jest bardzo przystoiny..
Karolino czekamy razem z Toba;)Karolina2787 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMania to będzie mój 16dc po owu (sugerując się wykresem) no ale i tak przypuszczam że owu była właśnie 13dc bo miałam monitoringi i w 15dc było już po.
San ja już nawet w dni płodne nie mam ochotyserio chyba trochę zmęczona jestem tym wszystkim... ale nie mam pojęcia czym zwiększyć libido heh
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:Mania to będzie mój 16dc po owu (sugerując się wykresem) no ale i tak przypuszczam że owu była właśnie 13dc bo miałam monitoringi i w 15dc było już po.
San ja już nawet w dni płodne nie mam ochotyserio chyba trochę zmęczona jestem tym wszystkim... ale nie mam pojęcia czym zwiększyć libido heh
-
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:San każdy ma prawo do złego samopoczucia czy po prostu niechęci do seksu. Nie zawsze się ma na niego ochotę i wiem o czym mówisz. U mnie np. teraz taki moment nastał że nie mam ochoty, kurdę a może to starość
teraz panie po 50 maja najwieksze parcie
i smieja sie z nas ze mlode a nie umiemy korzystać
-
SanKwt wrote:Ja mam wyzuty sumienia bo zanim zaczelismy sie starac z mezem to nardzo czesto mi odmawialam... i sama bylam na siebie wsiekla bo nie maialam ochoty;( on byl zly smutny a ja czulam sie tak ze nie jestem dobra zona bo go nie zaspakajam, czasem bylo tak ze dla swietego spokoju sie zgadzalam. Teraz sie troche poprawilo.
teraz juz pracuje normalnie po 8h
i się zmienilo, nawet jak mi się wydaje ze mi się nie chce, to jak potem cos się mąż zakręci to jednak wychodzia inaczej
Antoś 36tc [*]. Urodzony dla nieba :* -
Ilona04 wrote:Może ta niechęć wynikała też z tego, że czułaś ze to jakiś "obowiązek" ? ja czasem jak pracowałam cały tydzien po 12 h to tylko modliłam się żeby nic ode mnie mój nie chciał
teraz juz pracuje normalnie po 8h
i się zmienilo, nawet jak mi się wydaje ze mi się nie chce, to jak potem cos się mąż zakręci to jednak wychodzia inaczej
Ilona04 lubi tę wiadomość
-
A i pamietajmy ze seks w małżeńtwie nie jest najważniejszy. Jasne jest ważny, ale najważniejsza jest szczerość i uszanowanie się na wzajem
jesteśmy ludźmi i mamy rózne okresy w zyciu
ja mam czasem tak, że mam ochote na orgazm ale nie mam siły na seks:)
Antoś 36tc [*]. Urodzony dla nieba :* -
Ilona04 wrote:A i pamietajmy ze seks w małżeńtwie nie jest najważniejszy. Jasne jest ważny, ale najważniejsza jest szczerość i uszanowanie się na wzajem
jesteśmy ludźmi i mamy rózne okresy w zyciu
ja mam czasem tak, że mam ochote na orgazm ale nie mam siły na seks:)
Anet_86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykurczę widzę z tabeli, że jestem najstarsza i najdłużej się staram. Chyba dopadła mnie nerwica- psychiatra na mnie czeka haha. Od ponad miesięca zaczeło mnie boleć gardło, późnie katar, kaszel a od trzech tygodni siedzi mi coś w gardle. Byłam u lek. rodzinnego dał leki na wyciszenie ale nie mogę brać bo dostałam ataki. W poniedziałek idę drugu raz. A zaczeło się od tego jak ginek powiedział, że laparoskopia przedemną.
-
Mój pierwszy cykl na of
]https://ovufriend.pl/thumb/a2c56c08b4689911174dd86bbea40e5c.png[/img][/url]Anet_86 lubi tę wiadomość
Początek starań o maleństwo 2015r.
AMH 4,94
25.11.2019r. Decyzja o IVF. Pierwszy termin w klinice.
28.01.2020r.Biopsja Męża (TESE) -wyniki dobre
24.04.2020r.Zaczynamy działać!!!
11.05.2020r.1Stymulacja
16.05.2020r. Transfer-nieudany.
9.08.2020r. 2Stymulacja-Transfer odwołany.
19.10.2020r. 2Transfer(crio)-cb
4.12.2020r. Histeroskopia usunięcie polipa.
16.01.2021r. 3Stymulacja(Punkcja)
15.02.2021r.3Transfer(crio)nieudany.
22.06.2021r.IUI😢
20.07.2021r. IUI 😢
28.11.2022r. Transfer AZ 🥰 🍀🤞
8 dpt beta 84,5
10dpt beta 172
15dpt beta 1456
Adaś jest już z nami 🥰 16.08.23r.