Starając się o pierwsze dziecko
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja zawsze kupowałam w aptece, firma 'Apteo' i ' Domowe laboratorium'. Cena około 20-23 zł za 5 sztuk.
Mam wykupiony pakiet w prywatnej sieci przychodni, więc wole chodzić na monitoring.
Karolina2787 to testujesz pierwsza:) który będziesz miała wtedy dzień po owu? -
Aaa z tym libido to tak roznie.. haha az sama do siebie sie smieje;) bo mam je tylko gdy wiem ze mam szanse na dzidzi;) nie to ze nie mam ochoty na mojego meza bo jest bardzo przystoiny..
Karolino czekamy razem z Toba;)Karolina2787 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMania to będzie mój 16dc po owu (sugerując się wykresem) no ale i tak przypuszczam że owu była właśnie 13dc bo miałam monitoringi i w 15dc było już po.
San ja już nawet w dni płodne nie mam ochoty serio chyba trochę zmęczona jestem tym wszystkim... ale nie mam pojęcia czym zwiększyć libido heh -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:Mania to będzie mój 16dc po owu (sugerując się wykresem) no ale i tak przypuszczam że owu była właśnie 13dc bo miałam monitoringi i w 15dc było już po.
San ja już nawet w dni płodne nie mam ochoty serio chyba trochę zmęczona jestem tym wszystkim... ale nie mam pojęcia czym zwiększyć libido heh -
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:San każdy ma prawo do złego samopoczucia czy po prostu niechęci do seksu. Nie zawsze się ma na niego ochotę i wiem o czym mówisz. U mnie np. teraz taki moment nastał że nie mam ochoty, kurdę a może to starość
-
SanKwt wrote:Ja mam wyzuty sumienia bo zanim zaczelismy sie starac z mezem to nardzo czesto mi odmawialam... i sama bylam na siebie wsiekla bo nie maialam ochoty;( on byl zly smutny a ja czulam sie tak ze nie jestem dobra zona bo go nie zaspakajam, czasem bylo tak ze dla swietego spokoju sie zgadzalam. Teraz sie troche poprawilo.Antoś 36tc [*]. Urodzony dla nieba :*
-
Ilona04 wrote:Może ta niechęć wynikała też z tego, że czułaś ze to jakiś "obowiązek" ? ja czasem jak pracowałam cały tydzien po 12 h to tylko modliłam się żeby nic ode mnie mój nie chciał teraz juz pracuje normalnie po 8h i się zmienilo, nawet jak mi się wydaje ze mi się nie chce, to jak potem cos się mąż zakręci to jednak wychodzia inaczej
Ilona04 lubi tę wiadomość
-
A i pamietajmy ze seks w małżeńtwie nie jest najważniejszy. Jasne jest ważny, ale najważniejsza jest szczerość i uszanowanie się na wzajem jesteśmy ludźmi i mamy rózne okresy w zyciu ja mam czasem tak, że mam ochote na orgazm ale nie mam siły na seks:)Antoś 36tc [*]. Urodzony dla nieba :*
-
Ilona04 wrote:A i pamietajmy ze seks w małżeńtwie nie jest najważniejszy. Jasne jest ważny, ale najważniejsza jest szczerość i uszanowanie się na wzajem jesteśmy ludźmi i mamy rózne okresy w zyciu ja mam czasem tak, że mam ochote na orgazm ale nie mam siły na seks:)
Anet_86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykurczę widzę z tabeli, że jestem najstarsza i najdłużej się staram. Chyba dopadła mnie nerwica- psychiatra na mnie czeka haha. Od ponad miesięca zaczeło mnie boleć gardło, późnie katar, kaszel a od trzech tygodni siedzi mi coś w gardle. Byłam u lek. rodzinnego dał leki na wyciszenie ale nie mogę brać bo dostałam ataki. W poniedziałek idę drugu raz. A zaczeło się od tego jak ginek powiedział, że laparoskopia przedemną.
-
Mój pierwszy cykl na of
]https://ovufriend.pl/thumb/a2c56c08b4689911174dd86bbea40e5c.png[/img][/url]Anet_86 lubi tę wiadomość
Początek starań o maleństwo 2015r.
AMH 4,94
25.11.2019r. Decyzja o IVF. Pierwszy termin w klinice.
28.01.2020r.Biopsja Męża (TESE) -wyniki dobre
24.04.2020r.Zaczynamy działać!!!
11.05.2020r.1Stymulacja
16.05.2020r. Transfer-nieudany.
9.08.2020r. 2Stymulacja-Transfer odwołany.
19.10.2020r. 2Transfer(crio)-cb
4.12.2020r. Histeroskopia usunięcie polipa.
16.01.2021r. 3Stymulacja(Punkcja)
15.02.2021r.3Transfer(crio)nieudany.
22.06.2021r.IUI😢
20.07.2021r. IUI 😢
28.11.2022r. Transfer AZ 🥰 🍀🤞
8 dpt beta 84,5
10dpt beta 172
15dpt beta 1456
Adaś jest już z nami 🥰 16.08.23r.