Starając się o pierwsze dziecko
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też dopisałam się do listy
co do to u nas obecnie "sex problem", o którym pisałam ostatnio w pamiętniku.. ale mam nadzieję, że uda nam się wszystko sobie poukładać.29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
jiwa wrote:kurczę widzę z tabeli, że jestem najstarsza i najdłużej się staram. Chyba dopadła mnie nerwica- psychiatra na mnie czeka haha. Od ponad miesięca zaczeło mnie boleć gardło, późnie katar, kaszel a od trzech tygodni siedzi mi coś w gardle. Byłam u lek. rodzinnego dał leki na wyciszenie ale nie mogę brać bo dostałam ataki. W poniedziałek idę drugu raz. A zaczeło się od tego jak ginek powiedział, że laparoskopia przedemną.
-
Taaak, tylko niestety/ stety może faceci mają ograniczenia. Choć jak właśnie na to popatrzyłam przez pryzmat płodności, to może facet dlatego 3-4 razy raczej nie da rady, żeby plemniki miały dobrą jakość.
Kiedyś inaczej się na to patrzyło1 ciąża-w 1cs- 11tc [*]
staramy się od 2.2017
trombofilia wrodzona i mutacja MTHFR -
nick nieaktualny
-
Ja narazie kiedy mamy ochotę, nie trzymamy się sztywno aby co drugi dzień, bo skoro mamy ochotę codziennie to czemu sobie odmawiać? I tak w całym cyklu raczej mamy, że jak mamy ochotę. Nic na siłę, ale mówię tak dlatego, że jeszcze stosunkowo niedługo się staramy. Pewnie za kilka msc zmieni mi się nastawienie, jeśli się nie uda.
Na moim wykresie wszystko widać, ale nie wiem, czy go widzicie? Pierwszy raz coś takiego robiłam1 ciąża-w 1cs- 11tc [*]
staramy się od 2.2017
trombofilia wrodzona i mutacja MTHFR -
nick nieaktualnyHej to i ja dolacze;) mieszkamy w Holandii, ja 33 moj 35 lat. Nasz drugi cykl staran i chyba stracony. Zaczelam za pozno robic testy owu ale moze sie jeszcze wstrzelilam powinnam testowac 18 maja ale owu byla wczesniej - chyba poniedzialek, wiec wlasciwie moglabym testowac wczesniej poki co boli brzuch jak na @ i sama juz nie wiem czy czekac czy robic test wczesniej. Za 3 tyg jedziemy do PL i zamierzam zrobic badania i je skonsultowac z lekarzem. Tu w NL to tylko paracetamol
-
Asiafaj wrote:ja to jestem zielona, że hej jakieś te moje temperatury są niskie, skaczą, nie wiem czy to dobrze ogarniam
Asia jeśli masz możliwość ważne by mierzyć temperaturę o stałej porze, wtedy wykres jest najbardziej wiarygodny. Może dlatego tak skacze bo o różnych godzinach się bardziej waha29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
U mnie od 4 dni temperatura 36.9 ale sama nie wiem co myśleć dopiero od tego cyklu zaczęłam mierzyć temp. Co myślicie?Początek starań o maleństwo 2015r.
AMH 4,94
25.11.2019r. Decyzja o IVF. Pierwszy termin w klinice.
28.01.2020r.Biopsja Męża (TESE) -wyniki dobre
24.04.2020r.Zaczynamy działać!!!
11.05.2020r.1Stymulacja
16.05.2020r. Transfer-nieudany.
9.08.2020r. 2Stymulacja-Transfer odwołany.
19.10.2020r. 2Transfer(crio)-cb
4.12.2020r. Histeroskopia usunięcie polipa.
16.01.2021r. 3Stymulacja(Punkcja)
15.02.2021r.3Transfer(crio)nieudany.
22.06.2021r.IUI😢
20.07.2021r. IUI 😢
28.11.2022r. Transfer AZ 🥰 🍀🤞
8 dpt beta 84,5
10dpt beta 172
15dpt beta 1456
Adaś jest już z nami 🥰 16.08.23r.