Starając się o pierwsze dziecko
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzien dobry Kochane. Jak moja dzionek? Mam nadzieje ze u Was tez slonko za oknem;) milego dnia. Kto się jeszcze noe dodal do tabeli a chcialby , podrzucam link https://docs.google.com/spreadsheets/d/1mSYxN1-UHM0M37r-MnKvH86EgRGhdgGhgYYWaRGE67A/edit?usp=sharing
Tabelke przygotowywala klayd. -
SanKwt wrote:Tez przydalo by mi sie cos w kuchni zmienic.. meble najpredzej;) ale bez porownania wolalabym szukac do pokoju dziecięcego;)Antoś 36tc [*]. Urodzony dla nieba :*
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny
U mnie piękna pogoda, w końcu aż chce się żyć!
Ta tabela trochę skomplikowana, myślałam raczej o prostej liście typu:
Testerki majowe:
I pod spodem nicki i daty @ wtedy wiadomo kiedy która ma testować później najwyżej miesiąc zmieniamy lub dopisujemy i tyle chyba by było dużo prościej ale jak chcecie -
Hej! Gdzie macie to słońce!? Bo u mnie leje od rana!29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć, chętnie się do was dołączę
7 cykl intensywnych starań, wcześniej było 'na luzie'.
Czekam na testowanie w okolicach 18 maja.
W tym cyklu udałam się do gin, żeby szukać przyczyny porażek. Mam cykl monitorowany, był pęcherzyk dominujący i zielone światło do działania. Dziś po pracy idę na kontrolę.
Wcześniej pisałyście o testach owu - ja nie polecam, większości osób pokazują nieprawdę. Przez 6 cykli cały czas wychodziły mi negatywne. Teraz pierwszy raz miałam pozytywny ale około 4-5 dni przed owulacją, więc słabo. Ginekolog powiedziała, że szkoda pieniędzy. -
Mania93 wrote:Cześć, chętnie się do was dołączę
W tym cyklu udałam się do gin, żeby szukać przyczyny porażek. Mam cykl monitorowany, był pęcherzyk dominujący i zielone światło do działania. Dziś po pracy idę na kontrolę.
Wcześniej pisałyście o testach owu - ja nie polecam, większości osób pokazują nieprawdę. Przez 6 cykli cały czas wychodziły mi negatywne. Teraz pierwszy raz miałam pozytywny ale około 4-5 dni przed owulacją, więc słabo. Ginekolog powiedziała, że szkoda pieniędzy. -
Mania93 wrote:Cześć, chętnie się do was dołączę
Wcześniej pisałyście o testach owu - ja nie polecam, większości osób pokazują nieprawdę. Przez 6 cykli cały czas wychodziły mi negatywne. Teraz pierwszy raz miałam pozytywny ale około 4-5 dni przed owulacją, więc słabo. Ginekolog powiedziała, że szkoda pieniędzy.Antoś 36tc [*]. Urodzony dla nieba :* -
To dziewczyny zazdroszczę pięknej pogody bo na Podkarpaciu jest ciemno, ponuro i deszczowo.
Co do testów owu to u mnie te z Allegro się nie sprawdziły ale z Rossmana 'Domowe laboratorium' ok potwierdzało się z monitoringiem u gin.29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
nick nieaktualnyU mnie testy też z allegro były zamawiane i powiem szczerze że chyba ze dwa razy wyszły mi tylko pozytywne ale to chyba dlatego że nie miałam naturalnych owulacji jak się później okazało więc może właśnie dobre są
Ja testuję 16.05 bo dziś ostatniego dupka łykam i czekać...