Starając się o pierwsze dziecko
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyestradiol, LH, Prolaktyna, Testosteron, FSH, TSH, FT4, FT3, noi mąż robił badanie nasienia. Dodam że jak poszłam na te badania do szpitala to nie było mojego gin i zlecił mi to inny ginek. jeszcze powinno być AMH tak mi się wydaje, zobaczymy co gin powie w poniedziałek
-
nick nieaktualny
-
jiwa wrote:estradiol, LH, Prolaktyna, Testosteron, FSH, TSH, FT4, FT3, noi mąż robił badanie nasienia. Dodam że jak poszłam na te badania do szpitala to nie było mojego gin i zlecił mi to inny ginek. jeszcze powinno być AMH tak mi się wydaje, zobaczymy co gin powie w poniedziałek
-
Anet_86 wrote:U mnie skok pojawiał się już w 10-11 dc czyli pon/wt, w weekend będzie z moim lubym rządzić gin ostatnio powiedział, że gdyby było tak, że pęcherzyk pęka już w 11-12 dniu to byłoby zbyt wcześnie, bo endometrium nie będzie gotowe i lipa. Także będę robiła w drugiej połowie badania i dalej zobaczymy...
BTW napiszcie coś o testach owu, stosowałyście? jakie macie do nich podejście itd... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Anet_86 wrote:SanKwt nie wiem czy to nie jest tak, że możesz mieć skierowanie, ale za niektóre badania i tak trzeba zapłacić, ale to może niech się wypowie ktoś kto lepiej wie.
-
nick nieaktualny
-
Ja korzystałam z testów owulacyjnych przez dwa cykle,bardzo ładnie zabarwiały się zgodnie ze wzrostem temperatur, śluzem itp. ale że się wnerwiłam że efektu jak nie było tak nie ma, cykle regularne 28-29 dni stwierdziłam, że szkoda mojej fatygi skoro i tak w tym czasie zabawa na całego:)Starając się o pierwsze dziecko - nasze terminy: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1mSYxN1-UHM0M37r-MnKvH86EgRGhdgGhgYYWaRGE67A/edit?usp=sharing
-
Anet_86 wrote:A o co chodzi z tym mikroskopem, z czym to się je?
-
Ja ovu mam miec 27 maja o ile wgl bedzie jestem na.etapie obserwacji w tym msc czy ovu wgl wystepuje bo wczesniej nawet sie nie zastanawialam czy faktycznie jest;) testy owulacyjne zakupilam ale do mnie ida z allegro;) mam nieregularne okresy wiec lipaAntoś 36tc [*]. Urodzony dla nieba :*
-
nick nieaktualny
-
SanKwt wrote:Ja tego swojego organizmu nie ogarniam tez mam nieregulaene . Dzis jest 33 dc i @ nie ma wiec nawet nie wiem kiedy bede miala owu;(Antoś 36tc [*]. Urodzony dla nieba :*
-
Ilona04 wrote:A czujesz jak by okres mial przyjsc ? Ja mam w granicach 32_37 dni i zawsze tak jakos sie pojawia a ide do lekarza 22 maja moze bedzie widzial czy ovu bedzie
-
nick nieaktualnyAnet ja mierzyłam temperaturę i z niej wykazywało mi że mam owulacje a na monitoringach jej nie było dlatego jestem na Clo, co do testów owulacyjnych to raz czy dwa wyszły mi pozytywne a tak zawsze druga kreska bledsza.
Dziewczyny może zróbmy listę testerek? Wtedy będziemy wiedziały mniej więcej która na jakim etapie jest a przynajmniej będziemy wiedziały kiedy najmocniej zaciskać kciuki
Poza tym macie zamiar udostepnić wasze wykresy? Ja prowadzę jedynie zapiski w nim nie mierzę tempki ale zawsze można podejrzeć co i jak u mnie