Starając się o pierwsze dziecko
-
WIADOMOŚĆ
-
Parsleyek wrote:San dokładnie tak jak napisała Karolina, możesz dodać fotkę przez zapodaj
Ja - Rzeszów.
Edit: faktycznie widać sporo tych krzaczków ale dopiero jak będziesz około owulacji to chyba będziesz mieć porównanie. Choć przed @ to chyba nie powinno ich być? -
nick nieaktualny
-
Mierzylam temo badalam sluz ofolnie prowadzialm kalendarzyk lecz potłuklam termometr i musze zaopatrzyć sie w nowy. Ten sluz u mbie tak dziwnie bo nie mialam takiego rozciagliwego w tym miesiącu.. tak jakbu owu nie bylo;( teraz czekam na @ wiec do owu mam jeszcze kawal czasu.
-
nick nieaktualny
-
U mnie już się zaczyna mokro robić, jutro pewnie jak wstanę to mi po nogach poleci - uwielbiam to ;/ no ale przecież nie będę z wkładką spała........ macie na to jakieś sposoby?1 ciąża-w 1cs- 11tc [*]
staramy się od 2.2017
trombofilia wrodzona i mutacja MTHFR -
Asiafaj wrote:U mnie już się zaczyna mokro robić, jutro pewnie jak wstanę to mi po nogach poleci - uwielbiam to ;/ no ale przecież nie będę z wkładką spała........ macie na to jakieś sposoby?
Karolina2787, Anet_86, AJA_S lubią tę wiadomość
-
Witam ja też się staram o pierwszePoczątek starań o maleństwo 2015r.
AMH 4,94
25.11.2019r. Decyzja o IVF. Pierwszy termin w klinice.
28.01.2020r.Biopsja Męża (TESE) -wyniki dobre
24.04.2020r.Zaczynamy działać!!!
11.05.2020r.1Stymulacja
16.05.2020r. Transfer-nieudany.
9.08.2020r. 2Stymulacja-Transfer odwołany.
19.10.2020r. 2Transfer(crio)-cb
4.12.2020r. Histeroskopia usunięcie polipa.
16.01.2021r. 3Stymulacja(Punkcja)
15.02.2021r.3Transfer(crio)nieudany.
22.06.2021r.IUI😢
20.07.2021r. IUI 😢
28.11.2022r. Transfer AZ 🥰 🍀🤞
8 dpt beta 84,5
10dpt beta 172
15dpt beta 1456
Adaś jest już z nami 🥰 16.08.23r. -
Chętnie dołączę do grona staraczek Dopiero co założyłam konto, na forum trafiłam poszukując informacji na temat podstawowych badań.
W sierpniu 2015 wyszłam za mąż. O dzieciątko staramy się z mężem od grudnia, efektów brak, dopiero rozpoczynam diagnozę, umówiłam się na wizytę i pozostaje nam czekaćStarając się o pierwsze dziecko - nasze terminy: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1mSYxN1-UHM0M37r-MnKvH86EgRGhdgGhgYYWaRGE67A/edit?usp=sharing -
nick nieaktualny
-
Ja też używam plastikowego, elektronicznego owulacyjnego. I powiem Wam że jego zakup przysporzył mi wiele nieprzyjemności Poszłam sobie do apteki tłumacze babeczce jaki to on miałby być, a ona oczy jak 5 zł i że co ja to sobie wyobrażam, takiego czegoś to one już dawno nie sprowadzają, bo kto by to takie staromodne i zaściankowe metody stosował xD
SanKwt lubi tę wiadomość
Starając się o pierwsze dziecko - nasze terminy: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1mSYxN1-UHM0M37r-MnKvH86EgRGhdgGhgYYWaRGE67A/edit?usp=sharing -
Klayd wrote:Ja też używam plastikowego, elektronicznego owulacyjnego. I powiem Wam że jego zakup przysporzył mi wiele nieprzyjemności Poszłam sobie do apteki tłumacze babeczce jaki to on miałby być, a ona oczy jak 5 zł i że co ja to sobie wyobrażam, takiego czegoś to one już dawno nie sprowadzają, bo kto by to takie staromodne i zaściankowe metody stosował xD
-
Grunt, że internet nie pyta zamówiłam w aptece internetowej
Karolina2787, SanKwt lubią tę wiadomość
Starając się o pierwsze dziecko - nasze terminy: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1mSYxN1-UHM0M37r-MnKvH86EgRGhdgGhgYYWaRGE67A/edit?usp=sharing -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Anet_86 wrote:Cześć, również chętnie dołączę. Jestem aktywna w kilku wątkach, tyle, że w wielu grupach dziewczyny są już ze sobą tak zżyte, ze trudno wbić Jeśli to nie problem,to chętnie dołączę, bo szukam osób z podobnym problemem (2 osoby oprócz nas wiedzą o naszych staraniach, ale mega trudno mi o tym mówić).
Jestem mężatką od 2013 roku, na początku staraliśmy się na luzie, teraz wszystko jest precyzyjnie planowane i konsekwentnie wdrażane ale wciąż nas "to" cieszy :p poniżej znajdziecie więcej szczegółów o naszych staraniach.
SanKwit i Karolina Wasze upodobania co do piżam mnie inspirują...Anet_86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny