Starając się o pierwsze dziecko
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej, dziewczyny zrobiłam dzisiaj bete jutro najdalej pojutrze ma być wynik. Typowej @ jak nie było tak nie ma, po tym jednodniowym krwawieniu. W góry ostatecznie nie pojechałam, od piątku po śniadaniu zaczęłam wymiotowałać, w sumie dopiero dzisiaj przestałam ale było mi cały dzień niedobrze, na poranne mdłości to za wcześnie, chyba stres mnie dopadł Zobaczymy co będzie po becie, przynajmniej rozwieje to wszelkie moje wątpliwości...
Marudaruda, SanKwt lubią tę wiadomość
Laparoskopia- torbiel okołojajnikowa, jajowody drożne
HSG - oba drożne :-)2018
PCOS - długie cykle, problem z owłosieniem, owulacja jest!
wczesne dojrzewanie
Moje wyniki -ok
Wyniki nasienia -ok 2018, 2020
ovarin,
Stymulacja clo trzecie podejście, metformina
IVF start styczeń 2022 ❄️
21.03 - transfer ❄️😭
2 czerwca - histeroskopia-biopsja+cd138 ok
24.08- transfer ❄️😭
został nam ostatni ❄️ -
gacka89 wrote:Hej, dziewczyny zrobiłam dzisiaj bete jutro najdalej pojutrze ma być wynik. Typowej @ jak nie było tak nie ma, po tym jednodniowym krwawieniu. W góry ostatecznie nie pojechałam, od piątku po śniadaniu zaczęłam wymiotowałać, w sumie dopiero dzisiaj przestałam ale było mi cały dzień niedobrze, na poranne mdłości to za wcześnie, chyba stres mnie dopadł Zobaczymy co będzie po becie, przynajmniej rozwieje to wszelkie moje wątpliwości...
gacka89 lubi tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny Cały czas się łudzę, że przy moim pco miałam późną owulkę, a mój M. jak się doliczyłam "zaskoczył" mnie haha, jakieś 8-9 dni przed owym krwawieniem, więc, a nóż widelec . No nic nie nakręcam się bardziej, lepiej się cieszyć jak będzie niż potem znowu płakać. Udanego wieczoruLaparoskopia- torbiel okołojajnikowa, jajowody drożne
HSG - oba drożne :-)2018
PCOS - długie cykle, problem z owłosieniem, owulacja jest!
wczesne dojrzewanie
Moje wyniki -ok
Wyniki nasienia -ok 2018, 2020
ovarin,
Stymulacja clo trzecie podejście, metformina
IVF start styczeń 2022 ❄️
21.03 - transfer ❄️😭
2 czerwca - histeroskopia-biopsja+cd138 ok
24.08- transfer ❄️😭
został nam ostatni ❄️ -
Zaproszenie wyslalam
Ciaza !