Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starające się i Te, którym się udało po dwóch latach działań
Odpowiedz

Starające się i Te, którym się udało po dwóch latach działań

Oceń ten wątek:
  • Andzia33 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2013, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje dla nowych mamusiek!
    Każdej z nas się uda ,tylko trzeba czasu.

Ja właśnie dojrzałam ,do zrobienia przerwy,bo zmieniam pracę ,a w nowej wiadomo,że od razu nie wyskoczę z brzuchem.Więc powodzenia Wam wszystkim i mam nadzieję ,że niedługo wrócę z szczęśliwymi wieściami ,bo z tego co sie często czyta to jeżeli ktoś odpuszcza to się udaje!
    Pozdrawiam !

Elinn, bea, Inga lubią tę wiadomość

Andzia33
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2013, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia33 wrote:
    Gratulacje dla nowych mamusiek!
    Każdej z nas się uda ,tylko trzeba czasu.

Ja właśnie dojrzałam ,do zrobienia przerwy,bo zmieniam pracę ,a w nowej wiadomo,że od razu nie wyskoczę z brzuchem.Więc powodzenia Wam wszystkim i mam nadzieję ,że niedługo wrócę z szczęśliwymi wieściami ,bo z tego co sie często czyta to jeżeli ktoś odpuszcza to się udaje!
    Pozdrawiam !

No to witaj w klubie Andzia, ja też odpuszczam. Co ma być, to będzie. Ale będę zaglądać, bo przeżywam każdego kropka jakby był co najmniej mój ;-)

bea, Andzia33 lubią tę wiadomość

1 2 3 4 5
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ