X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starające się i Te, którym się udało po dwóch latach działań
Odpowiedz

Starające się i Te, którym się udało po dwóch latach działań

Oceń ten wątek:
  • Andzia33 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2013, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje dla nowych mamusiek!
    Każdej z nas się uda ,tylko trzeba czasu.

Ja właśnie dojrzałam ,do zrobienia przerwy,bo zmieniam pracę ,a w nowej wiadomo,że od razu nie wyskoczę z brzuchem.Więc powodzenia Wam wszystkim i mam nadzieję ,że niedługo wrócę z szczęśliwymi wieściami ,bo z tego co sie często czyta to jeżeli ktoś odpuszcza to się udaje!
    Pozdrawiam !

Elinn, bea, Inga lubią tę wiadomość

Andzia33
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2013, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia33 wrote:
    Gratulacje dla nowych mamusiek!
    Każdej z nas się uda ,tylko trzeba czasu.

Ja właśnie dojrzałam ,do zrobienia przerwy,bo zmieniam pracę ,a w nowej wiadomo,że od razu nie wyskoczę z brzuchem.Więc powodzenia Wam wszystkim i mam nadzieję ,że niedługo wrócę z szczęśliwymi wieściami ,bo z tego co sie często czyta to jeżeli ktoś odpuszcza to się udaje!
    Pozdrawiam !

No to witaj w klubie Andzia, ja też odpuszczam. Co ma być, to będzie. Ale będę zaglądać, bo przeżywam każdego kropka jakby był co najmniej mój ;-)

bea, Andzia33 lubią tę wiadomość

1 2 3 4 5
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ