Staramy się (1 dziecko) nowe kobietki
-
WIADOMOŚĆ
-
My staramy się od 2 lat więc domyślam się co czujecie. W pierwsza ciążę zaszlam po pół roku staran. Szkoda tylko że trwało to tak krótko a ciąża okazała się pozamaciczna. Co ciekawe ten jajowod mam niedrozny. W tym miesiącu strasznie jestem nakręcona i jakoś tak naprawdę wierze ze się udało tym razem. Najchętniej już bym testowała.
Boje się tylko rozczarowania.Zaczynamy starania od nowa. To jest ten czas.
12.2017 - cp
Starania od 10.06.2017
Nadzczynnosc GB.
Zielone światło.
06.22- 5cykl starań na nowo. -
Upragniona niunia wrote:My staramy się od 2 lat więc domyślam się co czujecie. W pierwsza ciążę zaszlam po pół roku staran. Szkoda tylko że trwało to tak krótko a ciąża okazała się pozamaciczna. Co ciekawe ten jajowod mam niedrozny. W tym miesiącu strasznie jestem nakręcona i jakoś tak naprawdę wierze ze się udało tym razem. Najchętniej już bym testowała.
Boje się tylko rozczarowania.
Wykres masz przepiękny 😍😍😍
Strasznie mocno Ci kibicuję żeby to był ten szczęśliwy cykl 😘😘 -
Zobaczymy co to będzie. W poniedziałek testuje tak czy siak. Chociaż mój się zastanawia po co, zebym jeszcze poczekala, ale ja nie mogę. Wolę wiedzieć.Zaczynamy starania od nowa. To jest ten czas.
12.2017 - cp
Starania od 10.06.2017
Nadzczynnosc GB.
Zielone światło.
Upragniona niunia wrote:Nie. Jakoś marza mi się te 2 kreski😊
Bardzo, bardzo Ci życzę żebyś zobaczyła dwie tlusciutkie kreseczki ✌️😍Upragniona niunia lubi tę wiadomość
-
Melduję jedna kreskę na teście. Nie tracę jeszcze nadziei.
Dziewczyny jak tam u was,? bo wątek nam gaśnie😊Zaczynamy starania od nowa. To jest ten czas.
12.2017 - cp
Starania od 10.06.2017
Nadzczynnosc GB.
Zielone światło.
nick nieaktualny
-
Ona jakas dziwna mi się wydawała podczas rozmowy.... Specyficzna. Też to widziałam i nie wiem czy jakoś wierzyć... Nagle jej nie ma w sumie bez słowa odeszła... A mamy dział ciążowy...
Lalia lubi tę wiadomość
Zaczynamy starania od nowa. To jest ten czas.
12.2017 - cp
Starania od 10.06.2017
Nadzczynnosc GB.
Zielone światło.
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kitka_87 wrote:Niunia, była na wątku o testowaniu 9 dpo i już konto usunięte 😉
Napisała, że ma dwie kreski jak dziewczyny kazały jej wyluzować, bo bardzo przeżywała, a był to 1 cs...
Jakaś dziwna akcja 😝😝😝
Oo ja, w pierwszym cyklu zajść to nieźle, wnioskując po tym jak inni starają się po nawet kilka latLalia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny,
Pozwólcie że dołączę 😊
Cieszę się że jest wątek na którym dopiero zaczynacie się "poznawać".
Nam starania nie są obce,staraliśmy się już ponad rok temu przez jakieś 10 miesięcy ale zrobiliśmy przerwę na rok i teraz zaczynamy od nowa.
Aktualnie mam 4dc,nie mogę się doczekać końca okresu i żeby można było już coś działać.
-
izqa88 wrote:Hej dziewczyny,
Pozwólcie że dołączę 😊
Nam starania nie są obce,staraliśmy się już ponad rok temu przez jakieś 10 miesięcy ale zrobiliśmy przerwę na rok i teraz zaczynamy od nowa.
Aktualnie mam 4dc,nie mogę się doczekać końca okresu i żeby można było już coś działać.
Ja dzisiaj 3 dzień cyklu! Ile trwa twój cykl? -
izqa88 wrote:Hej dziewczyny,
Pozwólcie że dołączę 😊
Ja dzisiaj 3 dzień cyklu. Ile trwa twój cykl? Mój to 32 dni. Owulacja wydaje mi się że 14 dni przed @.Lalia lubi tę wiadomość
-
Upragniona niunia wrote:Ona jakas dziwna mi się wydawała podczas rozmowy.... Specyficzna. Też to widziałam i nie wiem czy jakoś wierzyć... Nagle jej nie ma w sumie bez słowa odeszła... A mamy dział ciążowy...
Wyjelas mi to z ust 🙈🙊
Sledzilam ją na różnych forach i napisała że test pozytywny, a jak dziewczyny poprosily o zdjęcie żeby nacieszyć oko to zniknęła, była trochę chamska w opowiadaniu na komentarze, napisała "że od samego włożenia się nie zachodzi" itd.
No ale jeśli faktycznie jej się udało to życzę jej jak najlepiej 👍 -
orzeszek wrote:Ja dzisiaj 3 dzień cyklu. Ile trwa twój cykl? Mój to 32 dni. Owulacja wydaje mi się że 14 dni przed @.
Orzeszek, izaqa u mnie dzisiaj 6 dzień cyklu, termin @ na 2.12 ale bardzo liczę, że nie przyjdzie 😂😂😂