Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tyśkaa wrote:Witaj Ev, przyda się taki wątek
Własnie dziś po obudzeniu sie z małym dołkiem juz na sam początek, coś mnie tknęło żeby cos takiego tutaj założyć.
Jest to nam naprawie bardzo potrzebne a nie na kazdym forum da sie tak wyżalić...wiadomoTyśkaa lubi tę wiadomość
-
Heja dziewczyny widzę, że same fajne laseczki się dołączają POZDRO dla EV, Tyśkiii, Klaudyssy !!! ale i o reszcie nie zapominam miło bezie poznać : kamisię88 , paulette i madziule :*:*:*
Klauudyssa, Ev, kamisia88, Tyśkaa lubią tę wiadomość
Bobitta
-
Klauudyssa wrote:Dziewczyny ile się starcie? Starałyście ?
To jest mój pierwszy cykl, niestety juz wiem ze bezowocny bo nie bylo owulacji.
W tamtym tygodniu bylam u nowego gin. ktory wziol sprawy w swoje rece tak ze kolejny cykl juz z Clostillbegyt a teraz "śmigam" na luteinie ... i czekam na @ .
Klauudyssa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKlauudyssa wrote:Dziewczyny ile się starcie? Starałyście ?
-
Paulette wrote:ja staram się 4 cykl po poronieniu. Ale ogólnie zaczęliśmy od listopada zeszłego roku w zeszłym cyklu od razu się udało w drugim cyklu. Niestety fatalnie się skończyło... Może teraz jak dłużej poczekam to chociaż urodzę zdrowe dziecko
Napewno i to juz niebawem !. A zmagasz sie z jakimś schorzeniem czy wszystko jest tak jak należny ?Paulette lubi tę wiadomość
-
Witaj Bobitta ja również pozdrawiam.
U mnie to tak że w sumie w tym miesiącu chyba nic z tego nie będzie (przynajmniej się tak nastawiam). My staramy sie z 2 cykl, ale na razie nic nie robimy. Chcemy dać sobie czas tak 1.5 roku i będziemy myśleć o badaniachIzaBell lubi tę wiadomość