Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki dziewczyny :* czekam jeszcze na wynik bety bo miałam podwójną owulacje i lekarka mówi,ze jeśli torbiel nie wpłynęła na zagniezdzenie to mogę być w ciąży.
Ev, Mysza1986, słońce82, Vesper lubią tę wiadomość
Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
PCO
wysoka prolaktyna
Prawie 20 miesięcy starań ...
październik 2015 - 6tc (*)
Sierpień 2016- HSG - drożne jajowody
Wrzesień 2016- seminogram M. - wyniki dobre, jedynie obniżona nieco ilość plemników o prawidłowej budowie -
agape wrote:Dziewczyny jestem w szpitalu:/ na wizycie gin stwierdził,ze mam wodę lub krew w brzuchu. Kazał przy bólu p natychmiast jechać do szpitala. Okazało się,ze rozlala mi się torbiel i wypłynęła do brzucha i w nocy trafiłam na SOR
-
nick nieaktualny
-
agape wrote:Dzięki dziewczyny :* czekam jeszcze na wynik bety bo miałam podwójną owulacje i lekarka mówi,ze jeśli torbiel nie wpłynęła na zagniezdzenie to mogę być w ciąży.
Było by super ! takie szczęście w nieszczęściu . Trzymam kciukiNatalii00 lubi tę wiadomość
-
agape wrote:Dzięki dziewczyny :* czekam jeszcze na wynik bety bo miałam podwójną owulacje i lekarka mówi,ze jeśli torbiel nie wpłynęła na zagniezdzenie to mogę być w ciąży.
ponad 3 lata starań...
01.17 IVF- 10 dpt- beta 80, 13 dpt- beta 394, 15 dpt beta 763.
11.01.16 1 IUI , 28.04.16 2 IUI
-
zuzanna wrote:Daj znac jakie wyniki. Poki co trzymamy kciuki mocno. A na jakich wspomagaczach jesteś? Ta torbiel od leków się zrobiła?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2015, 13:14
PCO
wysoka prolaktyna
Wrzesień 2016- seminogram M. - wyniki dobre, jedynie obniżona nieco ilość plemników o prawidłowej budowie -
nick nieaktualnyEv wrote:Dziewczyny jak sobie radzicie jak Wam jest mdło i niedobrze ? bo juz mam dosc od rana mnie meczy ;/
Kłade się zawsze ale to w sumie za wiele nie pomaga...
Ostatnio jak miałam mdłosci zjadłam jogurt mi one mi przeszły. -
katsuyoshi wrote:Ja sobie własnie z tym nie radzę
Kłade się zawsze ale to w sumie za wiele nie pomaga...
Ostatnio jak miałam mdłosci zjadłam jogurt mi one mi przeszły.
Ehhh straszne to jest ;( ... dzis jak patrze na jedzenie to mi sie podnosi , wczoraj mialam zupelnie na odwrot . Moze wmusze w siebie ten jogurt to pomorze
Ide poczytać na tarasie , taka piękna pogoda ze trzeba korzystać
Do pozniej , pa -
agape wrote:Na to wygląda. Ja zazywam tylko Clostilbegyt i luteina. W tym miesiącu nie byłam w ogóle na monitoringu ze względu na urlop.dopiero wczoraj w 28dc byłam na usg i lekarz wyczail co i jak, jakby nie to ,to myslalabym ,ze to ból przedmiesiaczkowy tylko mocniejszy i leżała w łóżku w domu. Wygląda na to,ze w drugim cyklu CLO zadziałało wyjątkowo mocno skoro podwójna owulacja plus torbiel
Agape! kciuki w górę żeby to było to! -
agape wrote:Dziewczyny jestem w szpitalu:/ na wizycie gin stwierdził,ze mam wodę lub krew w brzuchu. Kazał przy bólu p natychmiast jechać do szpitala. Okazało się,ze rozlala mi się torbiel i wypłynęła do brzucha i w nocy trafiłam na SOR
trzymaj się będzie dobrze, miałam to samo torbiel pękła i wylała się do otrzewnej, mialam laparoskopie i wszystko było ok. ZDRÓWKA :*Vesper lubi tę wiadomość
aniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
Beta 27,5 ... W 29dc. Nie wiem czy się cieszyć czy płakać ,żeby ta kropeczka w moim brzuchu przetrwała to wszystko. Lekarka w szpitalu mówi,ze to bardzo wczesna ciąża,mam leżeć,brać kwas foliowy i luteiny nie odstawiac,wiec kolejna noc w szpitalu przede mną.
katsuyoshi, palma, Selja, Ev, Vesper, Kourtney, maluutka90 lubią tę wiadomość
PCO
wysoka prolaktyna
nick nieaktualnyagape wrote:Beta 27,5 ... W 29dc. Nie wiem czy się cieszyć czy płakać ,żeby ta kropeczka w moim brzuchu przetrwała to wszystko. Lekarka w szpitalu mówi,ze to bardzo wczesna ciąża,mam leżeć,brać kwas foliowy i luteiny nie odstawiac,wiec kolejna noc w szpitalu przede mną.
Musisz byc dobrej mysli
Swoją drogą gratuluje
Trzymałyśmy wszystkie kciuki i sie opłacało
Nie martw sie na zapas, jesteś w dobrych rekach , słuchaj zaleceń i odpoczywaj
A wszystko się napewno ułoży .Natalii00 lubi tę wiadomość