Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Agape, gratuluję z powodu bety i trzymam kciuki z kruszynkę

u mnie też forum nie działało.
Mam jutro nerwowy dzień i ciężko mi ogarnąć swoje emocje (biedny małż). Mam wrażenie, że z wiekiem coraz ciężej przechodzę pms
także już nie nastawiam się na kropkę na wykresie, bo jak mi chyb aspadl progesteron... a jak nie spadł progesteron, to muszę się wziąć w garść, coby dziecię nie miało świrniętej matki
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
nick nieaktualnyŚwirnieta mamuska może być byle pozytywnieVesper wrote:Agape, gratuluję z powodu bety i trzymam kciuki z kruszynkę

Mam jutro nerwowy dzień i ciężko mi ogarnąć swoje emocje (biedny małż). Mam wrażenie, że z wiekiem coraz ciężej przechodzę pms
także już nie nastawiam się na kropkę na wykresie, bo jak mi chyb aspadl progesteron... a jak nie spadł progesteron, to muszę się wziąć w garść, coby dziecię nie miało świrniętej matki 

Dzidzia miałaby wesoło ;p
Ev, Vesper lubią tę wiadomość
-
Vesper wrote:Agape, gratuluję z powodu bety i trzymam kciuki z kruszynkę

A skad to stwierdzenie ze progesteron spadl ?
-
nick nieaktualnyJa dzisiaj obejrzałam to :
https://www.youtube.com/watch?v=KRgZ2ICtvg4
Szczerze nie wiedziałam że linia wyznaczająca rzekomo owu jak jest przerywana to nie jest owu pewne na 100%...
To teraz wiem dlaczego mi przestawił na inny dzien owu którego jest pewny że wtedy było
mimo braku sluzu ....dziwne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2015, 20:28
Vesper, Bobitta lubią tę wiadomość
-
Bo się poryczałam bez powodu... no bez sensu zupełnie

Dzięki za komentarz, Katsuyoshi, uśmiechnęłam się od razu
nick nieaktualny, Ev lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNie ma za co naprawdeVesper wrote:Bo się poryczałam bez powodu... no bez sensu zupełnie

Dzięki za komentarz, Katsuyoshi, uśmiechnęłam się od razu

Poprostu uważam że lepiej jest miec taką mame niz taką która jest za ostra ;p
Mój ukochany mojemu synowi ja był w brzuszku wpajał od razu mówiąc do niego " Synku przyzwyczajaj się to twoja szalona mama "
Vesper lubi tę wiadomość
-
Dobre
bardzo mi się podoba ta koncepcja, Katsuyoshi
. To ja będę mówić za mamę i tatę, żeby dziecię się przyzwyczajało, a jak ochrypnę to tatuś będzie kontynuował
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGratulacjeagape wrote:Beta 27,5 ... W 29dc. Nie wiem czy się cieszyć czy płakać ,żeby ta kropeczka w moim brzuchu przetrwała to wszystko. Lekarka w szpitalu mówi,ze to bardzo wczesna ciąża,mam leżeć,brać kwas foliowy i luteiny nie odstawiac,wiec kolejna noc w szpitalu przede mną.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2015, 20:34
-
agape wrote:Beta 27,5 ... W 29dc. Nie wiem czy się cieszyć czy płakać ,żeby ta kropeczka w moim brzuchu przetrwała to wszystko. Lekarka w szpitalu mówi,ze to bardzo wczesna ciąża,mam leżeć,brać kwas foliowy i luteiny nie odstawiac,wiec kolejna noc w szpitalu przede mną.
Kochana czyli szczęście w nieszczęściu!!!
Cudne wieści, oby wszystko było tak jak trzeba!!!