Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
Agape moje gratulacje! Oby wszystko skończyło się dobrze. Wow podwójna owulacja, jakoś ciężko mi to ogarnąć , ja nie wiem, czy w ogóle mam choć jedną.
A ja dziś już plamie, jutro zaczynam nowy wykresiek. Pierwszy raz od niepamiętnych czasów nie mam z tego powodu doła.
Dziś widziałam się z kumpelą, ma przesłodką półtoraroczną córeczkę. Myślałam, że ją schrupie. Zawsze chciałam mieć syna i mam, kocham go ponad wszystko ale z drugiej strony mówią, że na stare lata syn wychodzi z domu a córka to zawsze przy matce jest. Sama widzę po sobie, u swoich rodziców jestem niemal codziennie a mój mąż to ...jak znajdzie czas.Demeter -
nick nieaktualnyMochjito wrote:Co znaczy na testu ciazowy slabá kreska?
Nie ważne czy druga jest mocna czy słaba zawsze oznacza to samo
A mi znowu zaczeło się odbijac wymiocinamiWiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2015, 22:13
Mochjito, Vesper lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMochjito wrote:I jak jest dosic slaba?bardzo dzekuje
Testy wykonywane bardzo wczesnie przed @ zazwyczaj taka slabą pokazują drugą kreske
A kiedy powinnaś dostać @ ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2015, 22:32
Mochjito, Vesper lubią tę wiadomość
-
Bylam u lekarza. Jeszcze za wczesnie by cokolwiek powiedziec bo ciaza jest wczesna. Jest tylko pecherzyk... czyli co... nie doszlo jeszcze do zagniezdzenia? 4tydz./2 dzien dzisiaj wedlug usg. Pecherzyk 0.45cm...
Kruszynko rośnij zdrowo... Kochamy Cię...
1 cykl udany
-
sylwiak wrote:Bylam u lekarza. Jeszcze za wczesnie by cokolwiek powiedziec bo ciaza jest wczesna. Jest tylko pecherzyk... czyli co... nie doszlo jeszcze do zagniezdzenia? 4tydz./2 dzien dzisiaj wedlug usg. Pecherzyk 0.45cm...
Kochana napewno jest jeszcze za wczesnie... Moja kolezanka w drugiej ciazy miala potwierdzenie dopiero w 7 tygodniu. Wczesniej lekarz jej powiedzial, ze jajo puste ze pewnie skrobanka - tak, tak jej wlasnie powiedzial... a w 7 tyg biło już serduszko więc spokojnie... a dzis wlasnie lezy na sali porodowej ! wiec musi byc dobrze! -
sylwiak wrote:Bylam u lekarza. Jeszcze za wczesnie by cokolwiek powiedziec bo ciaza jest wczesna. Jest tylko pecherzyk... czyli co... nie doszlo jeszcze do zagniezdzenia? 4tydz./2 dzien dzisiaj wedlug usg. Pecherzyk 0.45cm...
W tym tygodniu jeszcze nie widać zarodka, to za wcześnie. Skoro jest pęcherzyk ciążowy to musiało dojść do zagnieżdżenia. Myślę, że za dwa, trzy tygodnie zobaczysz już serduszko.słońce82 lubi tę wiadomość
Demeter