Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
Bobitta wrote:A ja mam pytanie.
proszę się nie śmiać !!!
Skąd się bierze śluz, jak szyjka jest zamknięta ?
Bobitta, mnie się wydaje, że ona nie jest całkiem zamknięta. oglądałam foty w necie, czasem można znaleźć takie, że widzisz dzień po dniu jak się zmienia w cyklu
Kat, widzę, że jesteś już zaprawiona w bojach z negatami, a wg mnie masz jeszcze kilka dni do właściwego testustaramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
nick nieaktualnyVesper wrote:Bobitta, mnie się wydaje, że ona nie jest całkiem zamknięta. oglądałam foty w necie, czasem można znaleźć takie, że widzisz dzień po dniu jak się zmienia w cyklu
Kat, widzę, że jesteś już zaprawiona w bojach z negatami, a wg mnie masz jeszcze kilka dni do właściwego testu
Wtedy postanowiłam robic tylko do 14tego dnia i dać sobie spokój bo uznałam że jak juz nie pokazało po 14 dniach to napewno nic nie jest.
Dlatego czekam tylko na @Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2015, 11:55
-
hej dziewczyny, ja mam pytanie takie: wybieram się na monitoring cyklu i czy dzien przed monitoringiem moge kochac sie bez zabezpieczenia czy to w czyms przeszkadza?"Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa, żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować. Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń, złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń (...)".
Jan Paweł II -
Potforzasta i Vesper - dzięki za doradzenie, jeżeli chodzi o termometry .
ja niedawno patrzałam na nie, na allegro . W sumie, ten microlife najczęściej jest kupowany. A jeżeli chodzi o testy owu, to zobaczę...może kupię. Ale ten termometr na pewno tak.
JESZCZE JEDNO PYTANIE:
Przeczytałam na ovufriend instrukcję, dotyczącą mierzenia temp.
W jakim miejscu najlepiej mierzyć - oralnie czy waginalnie ???
Na pewno nic tak nie mówi - jak sam monitoring cyklu. Ja w przyszły poniedziałek idę na konsultacje do lekarza u którego z ... 5-6 lat temu byłam ostatni raz. Ale przetestowałam po nim dwóch lekarzy gin (raz babka, raz niby super specjalista), ale ten stary był najlepszy. Bo miał spokój, i dużo dużo mi odpowiadał na pytania i najlepiej mnie przygotowywał do różnych rzeczy. No i właśnie chciałabym się zapisać po tej wizycie na monitoring cyklu. Skąd ja kurcze tyle kasy wezmę... . Się wypłuczę... a miały być zakupy ciuchowe na jesień.Vesper lubi tę wiadomość
synek 6 lat 2010 r. [ 2011-[*],marzec 2015-[*].. ]
synek ur. 18.08.2016
-
katsuyoshi wrote:A no wiesz robiłam testy do dnia 14stego według starego wykresu ze starym wyznaczonym owu....
Wtedy postanowiłam robic tylko do 14tego dnia i dać sobie spokój bo uznałam że jak juz nie pokazało po 14 dniach to napewno nic nie jest.
Dlatego czekam tylko na @
masz taką piękną wysoką tempkę, coś mi się zdaje, że ona jest jednak na ciążę, a nie na @
zobaczymy za kilka dni, nie ma co się nakręcaćstaramy się od września 2015
-
Natalii00 wrote:tzn?
missy, ja też waginalnie, ponoć mniejsze wahania są, ale dziewczyny mierzą tez oralnie. zależy od CiebieWiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2015, 12:35
Natalii00 lubi tę wiadomość
staramy się od września 2015
-
nick nieaktualnymissy83 wrote:Potforzasta i Vesper - dzięki za doradzenie, jeżeli chodzi o termometry .
ja niedawno patrzałam na nie, na allegro . W sumie, ten microlife najczęściej jest kupowany. A jeżeli chodzi o testy owu, to zobaczę...może kupię. Ale ten termometr na pewno tak.
JESZCZE JEDNO PYTANIE:
Przeczytałam na ovufriend instrukcję, dotyczącą mierzenia temp.
W jakim miejscu najlepiej mierzyć - oralnie czy waginalnie ???
Na pewno nic tak nie mówi - jak sam monitoring cyklu. Ja w przyszły poniedziałek idę na konsultacje do lekarza u którego z ... 5-6 lat temu byłam ostatni raz. Ale przetestowałam po nim dwóch lekarzy gin (raz babka, raz niby super specjalista), ale ten stary był najlepszy. Bo miał spokój, i dużo dużo mi odpowiadał na pytania i najlepiej mnie przygotowywał do różnych rzeczy. No i właśnie chciałabym się zapisać po tej wizycie na monitoring cyklu. Skąd ja kurcze tyle kasy wezmę... . Się wypłuczę... a miały być zakupy ciuchowe na jesień.missy83 lubi tę wiadomość
-
Ev - tak zerknęłam - wykres wygląda ciekawie, naprawdę ciekawie
Nie widziałam go wcześniej, bo chyba był tylko udostępniony "przyjaciółkom", a ja jestem na forum od niedawna i tylko oglądałam wykresy udostępnione na tablicy.
Jak chcesz mieć tylko udostępnianie zawężone - tylko dla znanych użytkowniczek, a nie dla całego ovufriend,to dodam się do twoich "przyjaciółek" A wtedy możesz ograniczyć wykres i nie udostępniać na tablicy, jak nie chceszWiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2015, 12:38
Ev, Vesper lubią tę wiadomość
synek 6 lat 2010 r. [ 2011-[*],marzec 2015-[*].. ]
synek ur. 18.08.2016
-
missy83 wrote:Ev - tak zerknęłam - wykres wygląda ciekawie, naprawdę ciekawie
Nie widziałam go wcześniej, bo chyba był tylko udostępniony "przyjaciółkom", a ja jestem na forum od niedawna i tylko oglądałam wykresy udostępnione na tablicy.
Jak chcesz mieć tylko udostępnianie zawężone - tylko dla znanych użytkowniczek, a nie dla całego ovufriend,to dodam się do twoich "przyjaciółek" A wtedy możesz ograniczyć wykres i nie udostępniać na tablicy, jak nie chcesz
Ehhh tempka rosnie i daje niepotrzebna nadzieje ... zobaczymy co to bedzie . Nie nastawiam sie zeby pozniej bardzo nie bolala jak zawita @ ;/
oK ! )Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2015, 12:42
-
Dziewczyny jestem w szpitalu:/ na wizycie gin stwierdził,ze mam wodę lub krew w brzuchu. Kazał przy bólu p natychmiast jechać do szpitala. Okazało się,ze rozlala mi się torbiel i wypłynęła do brzucha i w nocy trafiłam na SORPotrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
PCO
wysoka prolaktyna
Prawie 20 miesięcy starań ...
październik 2015 - 6tc (*)
Sierpień 2016- HSG - drożne jajowody
Wrzesień 2016- seminogram M. - wyniki dobre, jedynie obniżona nieco ilość plemników o prawidłowej budowie -
agape wrote:Dziewczyny jestem w szpitalu:/ na wizycie gin stwierdził,ze mam wodę lub krew w brzuchu. Kazał przy bólu p natychmiast jechać do szpitala. Okazało się,ze rozlala mi się torbiel i wypłynęła do brzucha i w nocy trafiłam na SOR
O matko ( Trzymaj sie kochana ! Sytuacja opanowana , nie ma juz zagrozenia ? -
agape wrote:Dziewczyny jestem w szpitalu:/ na wizycie gin stwierdził,ze mam wodę lub krew w brzuchu. Kazał przy bólu p natychmiast jechać do szpitala. Okazało się,ze rozlala mi się torbiel i wypłynęła do brzucha i w nocy trafiłam na SORponad 3 lata starań...
01.17 IVF- 10 dpt- beta 80, 13 dpt- beta 394, 15 dpt beta 763.
11.01.16 1 IUI , 28.04.16 2 IUI
-
Już jest lepiej,ale muszę zostać jeszcze w szpitalu. Już umieram z nudy.Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
PCO
wysoka prolaktyna
Prawie 20 miesięcy starań ...
październik 2015 - 6tc (*)
Sierpień 2016- HSG - drożne jajowody
Wrzesień 2016- seminogram M. - wyniki dobre, jedynie obniżona nieco ilość plemników o prawidłowej budowie -
nick nieaktualnyagape wrote:Dziewczyny jestem w szpitalu:/ na wizycie gin stwierdził,ze mam wodę lub krew w brzuchu. Kazał przy bólu p natychmiast jechać do szpitala. Okazało się,ze rozlala mi się torbiel i wypłynęła do brzucha i w nocy trafiłam na SOR
Mój był zgłosic te zalania do tego urzędu , pokazał im zdjecia itp..
Ma ktoś niby przyjsc w tej sprawie zobaczyć jak to wszystko wygląda. -
agape wrote:Już jest lepiej,ale muszę zostać jeszcze w szpitalu. Już umieram z nudy.ponad 3 lata starań...
01.17 IVF- 10 dpt- beta 80, 13 dpt- beta 394, 15 dpt beta 763.
11.01.16 1 IUI , 28.04.16 2 IUI