Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMysza1986 wrote:No to się pospieszyłam z tym apelem, dziś temperatura choć mierzona nierzetelnie poleciała na łeb na szyję także jutro spodziewam się soczystej @
Niby nadzieja umiera ostatnia ale humor już dziś do doopy ;( -
Janik mnie ciągnie masakra dzisiaj jak boli.
Dziewczynki jestem z wami a za jakiś czas mam nadzieje wy będziecie ze mną trzymam kciukiVesper lubi tę wiadomość
-
maluutka90 wrote:Piłam od stycznia do maja potem zrobiłam przerwę bo szczerze nie widziałam zbytniej poprawy.. a interes drogi z tym Inofolic'iem A teraz znów piję bo gin kazała Pije raz dziennie 2 saszetki.
-
Ta regularnosc brania lekow to dziwna w moim przypadku nie wiem czy byl dzien bym brala cos regularnie. np tabletki z rana o 14 z wieczora o 23... Inofem jak mi sie przypomnialo. Takze dalo rade. Trzymajcie kciuki bo ide dzis pozalatwiac lekarza. Jak nie to jutro jade prywatnie... £100 wydamy na ta przyjemnosc eh... ale oby bylo ok z kruszynka... boje sie ;(
katsuyoshi, missy83, Vesper lubią tę wiadomość
Kruszynko rośnij zdrowo... Kochamy Cię...
1 cykl udany
-
nick nieaktualnysylwiak wrote:Ta regularnosc brania lekow to dziwna w moim przypadku nie wiem czy byl dzien bym brala cos regularnie. np tabletki z rana o 14 z wieczora o 23... Inofem jak mi sie przypomnialo. Takze dalo rade. Trzymajcie kciuki bo ide dzis pozalatwiac lekarza. Jak nie to jutro jade prywatnie... £100 wydamy na ta przyjemnosc eh... ale oby bylo ok z kruszynka... boje sie ;(
-
katsuyoshi wrote:Spokonie to ze tempka poszłą troche w dół nie znaczy że nie urosnie jutro
Dzieki Kat i przyznam że troszę z zadrością patrzę na Twój wykres- piękne wysokie tempki.
Potforzasta- oczywiście że będziemy z Tobąkatsuyoshi, potforzasta, Vesper lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMysza1986 wrote:Dzieki Kat i przyznam że troszę z zadrością patrzę na Twój wykres- piękne wysokie tempki.
Potforzasta- oczywiście że będziemy z Tobą
Mój organizm chyba ma taką tempke normalnie dlatego tak wysoko stoje...
Nie wierze w to że jest tego inna przyczyna poprsotu.
Ja juz jestem nastawiona na @ któa powinna przyjsc według mojego kalendarza dnia 24-25. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMysza1986 wrote:Oj ja bym dziś potrzebowała świtącznego nastroju bo mnie podłamało psychicznie: ryczę i z łóżka wstać niemogę...
Czemu sie tak dołujesz?
Ja wiem że cieżko jest na samą myśl o tym wszystkim ale musisz być dobrej mysli -
Mycha nie łam się, nic to nie zmieni, wiesz mi. Ja przeżywałam zawsze to samo co miesiąc. Zrozumiałam, że nie będe się więcej dołować, szkoda mojego zdrowia. Ciąża to jak wygrana w totka, do dziś zastanawiam się jak mi się udało zajść w ciążę z pierwszym dzieckiem.
missy83, Vesper lubią tę wiadomość
Demeter -
Vesper wrote:Natalii, wg mnie negaty, przykro mi
ale pamiętaj, że one nie mówią w 100% o tym, że ovu się dzieje!
edit:
ja robiłam w tym cyklu ovutesty allegrowe (masz te same?) i jak pojawiły się kreski to były właściwie tego samego koloru obie, drugiego dnia testowa była ciemniejsza, a trzeciego krechy były podobne do tych z pierwszego dnia. potem mi raz wyszły takie jak Tobie najmocniejsze, wcześniej nic.
Ale ja mam mieć niby ten cykl bez ovu, więc wiesz
Vesper - ja bym chciała takie testy kupić z allegro.
Jakie najlepiej kupić? Obojętnie jakie?
No i myślę nad zakupem termometru owulacyjnego, bo mam niby zwykly taki, z elektronicznym pomiarem, nieużywany w ogóle, ale chyba lepiej zaopatrzyć się w taki termomentr owulacyjny z dokładniejszym pomiarem. Można kupić taki też na allegro,czy lepiej w aptece.
Wiadomo,że chciałoby się zaoszczędzić. Ale jakość jest także ważna!
Tak poza tym,
Dzień dobry, Dziewuszki.
A mi się znów nic nie chce, widoczne mam naprawdę długie PMS...mimo,że biorę castagnus, to być może musi minąć więcej czasu,aby mocniej działał,choć z tym moim PMS już nie jest tak źle, jak bywało we wcześniejszych cyklach (gdzie rządziła nerwowość i moje wybuchy złości). Od kiedy biorę castagnus troszkę ciszej reaguję na zmiany hormonalne. Poza tym...myślę nad zmianą diety. Muszę zmniejszać cukier w diecie. No i zacząć jakieś ćwiczenia codzienne, na pozbycie się właśnie negatywnych emocji .
Wczoraj już zaczęła się rozkręcać powoli @ ... i już zaczęłam nowy cykl.
No długo mam te plamienia przed @. Się niepotrzebnie nakręcam,że na plamieniach się skończy,bo to może być zagnieżdżanie...haha, jak te paranoje ciążowe łatwo na umysł przychodzą
To jest sygnał, że możliwe iż mam za niski progesteron... Może prolaktyna też ciut wysoko?
Muszę się zapisać do innego (mojego starego) lekarza, pójdę do niego jak mi minie miesiączka.
Kat - współczucia z powodu zalania! Oby szybko udało się załatwić sprawę , by więcej takich przykrych niespodzianek nie było!
Sylwiak - powodzenia z pracą i ze zwolnieniem, aby się udało.
synek 6 lat 2010 r. [ 2011-[*],marzec 2015-[*].. ]
synek ur. 18.08.2016
-
nick nieaktualnyMissy dziekuje ale dzis całą noc lało
Nie dosc że korytarz z 2 wiadrami to jeszcze okazało się przed chwilą że schowek cały zalany sciany mokre a na drzwiach krople wody ! Najgorsze jest to ze w tym schowku jest główny bezpiecznik prądu !!! Jak zrobi mi zwarcie i spali elektryke to ich zabije !
Mój od razu sciągnał jednego z tych typków co kładą ten dach pokazał mu i od razu zapukaliśmy do sąsiadki aby tam też zobaczył...był w totalnym zdziwieniu...
Nie wiem co zamierzją z tym zrobic , słysze ze robia na dachu,pukaja itp...
Ale kur... co ze scianami ...mój poszedł do urzędu zgłosic bo to od nich jest zatrudnienie do połozenia dachu nowego ,,, zrobilismy zdjecia jako dowody .
Ciekawe co oni na to...i kto pokryje szkody ? !Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2015, 10:19
-
słońce82 wrote:Hej. Ja też piłam Inofolic, a teraz kupiłam Inofem, skład taki sam, a cena dużo niższa, za 60 saszetek zapłaciłam 58 zł.
To musze zobaczyć jak u mnie ten Inofem kosztuje.. dzięki za informacje choc po cichutku licze ze może juz więcej nie będzie trzebaEv lubi tę wiadomość
-
Hej moje Kochane !! )
Moje temp. rosnie a ja nie wiem co sie dzieje ... nie ma szans zeby to byla ciaza ... serduszkowanie sie pieknie wyminelo z ovu ...no chyba ze ovf wyznaczylo za wczesnie lub za pozno ovu to by wtedy pasowalo ;p .
Strasznie mnie dzis bola plecy z tylu i prawy jajnik troche, wzdecia mnie juz mecza od kilku dni a nie mam pojecia z jakiej racji, mdlosci to juz u mnie standard chodzby trwaly 2 min dziennie to i tak sa ... a sluz mam taki galaretowaty brrrrr ! ;//Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2015, 10:47
-
dziewczyny wczoraj najprawdopodobniej miałam owulację (bolący brzuch sutki, troche krostek na twarzy i wieczorem bardzo miekka szyjka i otwarta) czy jest mozliwosc zajscia w ciąze jeśli dzis bede serduszkowac?
aniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
palma - jak już po owulacji,to szanse na ciążę są znikome,praktycznie-rzadne. Chyba,że owulacja ma dopiero nastąpić, to szansę są. Jednak, dlaczego by nie spróbować z 'serduszkowaniem'? ? Czy była owulacja to potwierdza usg, no i ... ciąża
Ev - ja tam trzymam kciuki, z tymi objawami różnie. A jeżeli chodzi o temperaturę, to ja raczej laik, bo dopiero w tym cyklu zacznę sobie mierzyć.
Trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny, za kilka dni testujące. Oby @ nie przyszła
Będziecie miały czym zarażać
No właśnie i ponawiam pytanie:
Czy te termometry owulacyjne z allegro oraz testy owulacyjne z allegro są dobre?
czy jakościowo się różnią od tych oferowanych w aptece?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2015, 10:55
Ev, Vesper lubią tę wiadomość
synek 6 lat 2010 r. [ 2011-[*],marzec 2015-[*].. ]
synek ur. 18.08.2016