Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
maluutka90 wrote:Piłam od stycznia do maja potem zrobiłam przerwę bo szczerze nie widziałam zbytniej poprawy.. a interes drogi z tym Inofolic'iem A teraz znów piję bo gin kazała Pije raz dziennie 2 saszetki.
Yhymm , ja tez pije 2 dziennie i tez lekarz kazał ( no nie tanie ... zreszta jak nic co zwiazane z plodnoscia itp ) -
maluutka90 wrote:A robisz o tej samej porze mniej wiecej? Bo to podobno też ma znacznie.. Mi moja gin powiedziała, że ani testy ani śluz, ani tempka nie dają pewności, że jest owu. Tylko usg...
Vesper lubi tę wiadomość
-
Też jestem zdania, że monitoring najlepszy tylko czemu kurka taki drogi
edit: stanik mi pękaWiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2015, 21:20
staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
Natalii00 wrote:no wlasnie monitoring najlepiej ;/ no wlasnie te pierwsze o 15 a te dwa ostatnie o 20 ;/
Podobno wlasnie wieczorem jest najwyzsze stezenie LH w moczu.. Monitoring fajna sprawa, ale finansowo już nie bardzo. U mnie taka przyjemność kosztuje 50zł. Za tydzień idę pierwszy raz. Ale w następnym cyklu mam przychodzić między 10 -12 - 14 d.c choć mi się wydaje, że przy dłuższych cyklach owu jest później. ZObaczymy jak teraz bedzie po CLO. -
maluutka90 wrote:Podobno wlasnie wieczorem jest najwyzsze stezenie LH w moczu.. Monitoring fajna sprawa, ale finansowo już nie bardzo. U mnie taka przyjemność kosztuje 50zł. Za tydzień idę pierwszy raz. Ale w następnym cyklu mam przychodzić między 10 -12 - 14 d.c choć mi się wydaje, że przy dłuższych cyklach owu jest później. ZObaczymy jak teraz bedzie po CLO.
-
Witajcie kochane. Niech mnie gęś kopnie, tyle mnie ominęło, ledwo dałam radę to wszystko przeczytać. Ale skoro temat zamknięty to nie będę wnikać.
Vesper mnie też stanik pęka, cycki jak dwa balony, ból z każdej strony, do tego te zmiany hormonalne w drugiej fazie powodują u mnie powiększenie węzłów chłonnych i tak mam regularnie co miesiąc:(Bobitta lubi tę wiadomość
Demeter -
Ev wrote:Ja tez od nastepnego cyklu na monitoring miedzy 12-16 d.c ... ale mi sie wydaje ze dla mnie za wczesnie nie wiem ...zobaczymy .
Wiesz jesli bedzie widziala, ze jeszcze owu nie bylo to bedzie Ci kazala przyjsc np. za 2 dni.. Zobaczysz. Nie ma się co łamaćEv, Vesper lubią tę wiadomość
-
maluutka90 wrote:Podobno wlasnie wieczorem jest najwyzsze stezenie LH w moczu.. Monitoring fajna sprawa, ale finansowo już nie bardzo. U mnie taka przyjemność kosztuje 50zł. Za tydzień idę pierwszy raz. Ale w następnym cyklu mam przychodzić między 10 -12 - 14 d.c choć mi się wydaje, że przy dłuższych cyklach owu jest później. ZObaczymy jak teraz bedzie po CLO.staramy się od września 2015
-
Demeter wrote:Witajcie kochane. Niech mnie gęś kopnie, tyle mnie ominęło, ledwo dałam radę to wszystko przeczytać. Ale skoro temat zamknięty to nie będę wnikać.
Vesper mnie też stanik pęka, cycki jak dwa balony, ból z każdej strony, do tego te zmiany hormonalne w drugiej fazie powodują u mnie powiększenie węzłów chłonnych i tak mam regularnie co miesiąc:(
aaa, kupię sobie nowy stanik
Przepraszam, że tak post pod postem piszę, ale nie wiem jak odpisać cytując kilka postów równocześnie ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2015, 21:55
staramy się od września 2015
-
maluutka90 wrote:ale 50zł za jeden raz więc jesli bede musiala isc ze 3 razy to już się robi 150zł... A potem wizytka kolejne 150staramy się od września 2015