Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
Bobitta wrote:nie słyszałam o takiej formie... ja znam tylko naionkaponad 3 lata starań...
01.17 IVF- 10 dpt- beta 80, 13 dpt- beta 394, 15 dpt beta 763.
11.01.16 1 IUI , 28.04.16 2 IUI
-
zuzanna wrote:Bobitta wrote:o kurka nie boisz się nocnych pierdziochów ?
ja robię rybę nadziewaną liśćmi szpinaku i kasza kus kus[Smacznie brzmi- a co to za rybke nadziewasz?
zaraz to nasze forum zamiast staramy się i wspieramy zmieni nazwę przysmaki i przepisy starających się pańVesper lubi tę wiadomość
Bobitta
-
zuzanna wrote:Czyli trzeba parzyc. i pewnie w smaku nieprzyjemne. No jakbym wiedział ze działa to można się poswiecic.
Siemię Lniane w formie zaparzanej do picia działa głównie na poprawę pracy jelit. Poprzez wrzącą wodę ulatniają się niektóre substancję jak tłuszcze nienasycone
dlatego siemię lniane, które ma poprawić jakoś śluzu powinno się jeść w formie zmielonych nasion (można dodawać do jogutru, mleka z płatkami, bądz posypkę do wszystkiego)
Dla waszych informacji nawet olej lniany jest tłoczony na zimno i taki prawdziwy leczniczy, powinien być w ciemnych butelkach i stać w lodówce bądz chłodnym miejscu bez światła.
a smak ma taki nijaki- mnie smakujeWiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2015, 15:01
Vesper lubi tę wiadomość
Bobitta
-
Bobitta wrote:pisałam już na początku ale powtórzę specjalnie dla Ciebie
Siemię Lniane w formie zaparzanej do picia działa głównie na poprawę pracy jelit. Poprzez wrzącą wodę ulatniają się niektóre substancję jak tłuszcze nienasycone
dlatego siemię lniane, które ma poprawić jakoś śluzu powinno się jeść w formie zmielonych nasion (można dodawać do jogutru, mleka z płatkami, bądz posypkę do wszystkiego)
Dla waszych informacji nawet olej lniany jest tłoczony na zimno i taki prawdziwy leczniczy, powinien być w ciemnych butelkach i stać w lodówce bądz chłodnym miejscu bez światła.
a smak ma taki nijaki- mnie smakujeponad 3 lata starań...
-
Bobitta wrote:nadziewam ładnie powiedziane SOLE zwykłą. na plaster ryby daje szpinak i zwijam w rulon a zahaczam wykałaczką żeby się nie rozwijały. Wkładam do piekarnika na 180 i nastawiam termoobieg na 30min cytrynuję lekko przed podaniem i toż to ma filozofia
zaraz to nasze forum zamiast staramy się i wspieramy zmieni nazwę przysmaki i przepisy starających się pańponad 3 lata starań...
-
Hej, wróciłam od ginki z nfz. Pokazałam jej dokumentację z dwóch lat, zobaczyła moje wyniki i powiedziała, że przy takiej prolaktynie nie mam szans na ciążę (rodzinna to zignorowała, bo jest w górnej granicy normy...). no i okazało się, że część moich wcześniejszych badań było w kierunku endometriozy, o czym nie wiedziałam. w każdym razie dała mi skierowanie na hormony, część mam zrobić sama odpłatnie i przychodzić do niej co tydzień przez najbliższe dwa tygodnie na konsultacje...ech...staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
Vesper wrote:Hej, wróciłam od ginki z nfz. Pokazałam jej dokumentację z dwóch lat, zobaczyła moje wyniki i powiedziała, że przy takiej prolaktynie nie mam szans na ciążę (rodzinna to zignorowała, bo jest w górnej granicy normy...). no i okazało się, że część moich wcześniejszych badań było w kierunku endometriozy, o czym nie wiedziałam. w każdym razie dała mi skierowanie na hormony, część mam zrobić sama odpłatnie i przychodzić do niej co tydzień przez najbliższe dwa tygodnie na konsultacje...ech...
Nie martw sie , bedzie dobrze Trzymam kciuki za szybkie efekty w leczeniuVesper lubi tę wiadomość
-
Vesper wrote:Hej, wróciłam od ginki z nfz. Pokazałam jej dokumentację z dwóch lat, zobaczyła moje wyniki i powiedziała, że przy takiej prolaktynie nie mam szans na ciążę (rodzinna to zignorowała, bo jest w górnej granicy normy...). no i okazało się, że część moich wcześniejszych badań było w kierunku endometriozy, o czym nie wiedziałam. w każdym razie dała mi skierowanie na hormony, część mam zrobić sama odpłatnie i przychodzić do niej co tydzień przez najbliższe dwa tygodnie na konsultacje...ech...
Vesper, Ev lubią tę wiadomość
Bobitta
-
Vesper wrote:Hej, wróciłam od ginki z nfz. Pokazałam jej dokumentację z dwóch lat, zobaczyła moje wyniki i powiedziała, że przy takiej prolaktynie nie mam szans na ciążę (rodzinna to zignorowała, bo jest w górnej granicy normy...). no i okazało się, że część moich wcześniejszych badań było w kierunku endometriozy, o czym nie wiedziałam. w każdym razie dała mi skierowanie na hormony, część mam zrobić sama odpłatnie i przychodzić do niej co tydzień przez najbliższe dwa tygodnie na konsultacje...ech...ponad 3 lata starań...
-
Dzięki, dziewczyny bałam się, że mnie całkiem zignoruje ale moje wyniki, jak widać nie powalają, więc załapałam się na łaskawość nfz
ściskam
edit:
zuzanna, no właśnie, dziwię się, że dotychczas nikt mnie nie skierował na laparo, ale myślę, że to kwestia czasu...Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2015, 16:03
staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
Vesper mój endo mówił, że można zajść z ciąże z podwyższoną prolaktyna (ja mam trochę powyżej normy), ale żeby było szybciej to włącza się leki. Dla pocieszenia powiem Ci, że dużo moich koleżanek szybko zaszło w ciążę po obniżeniu prolaktyny (na co i ja liczę )Vesper, Ev lubią tę wiadomość