Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej, pigułka...
Ginka powiedziała, że chce, aby ten cykl był czysty (do badań) i że włączymy leki w następnym (teraz mam jeszcze zbadać prl po MTC), gorzej, że poprzedni gin podejrzewał u mnie endomendę (polip, torbiel), o czym nie wiedziałam... test ROMA w miarę ok, ale wyniki podwyższone.
Zuzanna, cieszę się, że nie masz endomendy, pilnuj teraz ovu z drożnego jajowoduzuzanna lubi tę wiadomość
staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
Vesper wrote:Hej, pigułka...
Ginka powiedziała, że chce, aby ten cykl był czysty (do badań) i że włączymy leki w następnym (teraz mam jeszcze zbadać prl po MTC), gorzej, że poprzedni gin podejrzewał u mnie endomendę (polip, torbiel), o czym nie wiedziałam... test ROMA w miarę ok, ale wyniki podwyższone.
Zuzanna, cieszę się, że nie masz endomendy, pilnuj teraz ovu z drożnego jajowoduVesper lubi tę wiadomość
ponad 3 lata starań...
01.17 IVF- 10 dpt- beta 80, 13 dpt- beta 394, 15 dpt beta 763.
11.01.16 1 IUI , 28.04.16 2 IUI
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
katsuyoshi wrote:dzis lub jutro dostane @ dopadl mnie ból na @...ponad 3 lata starań...
-
Ev wrote:Ja chyba tez muszę uskutecznić , bo zasypiam na siedząco .
Ev lubi tę wiadomość
ponad 3 lata starań...
-
nick nieaktualnyhehe niby tak ale ja wiem ze to bedzie @ chociaż nie ukrywam jak bylam w sklepie kupiłm tescik
jesli nie dostane dzisiaj ani tez w nocy to rano go zrobie chociaż i tak wiem ze bedzie -
a co do kawki to ja bardzo chetnie się przyłącze
No i co to miało być???!!! Napier... mnie jak nic przez 10-20 min a teraz nagle znikneło wszystko i znowu nic nie czuje
U mnie pogoda się popsuła chmury ciemne,powietrze czuje deszczowe i patrze wlasnie na szybie juz kropelki są ...
A zupcia prawie gotowa
I ogólnie musze się do czegoś przyznać tez...Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2015, 17:08
Ev, zuzanna lubią tę wiadomość
-
katsuyoshi wrote:hehe niby tak ale ja wiem ze to bedzie @ chociaż nie ukrywam jak bylam w sklepie kupiłm tescik
jesli nie dostane dzisiaj ani tez w nocy to rano go zrobie chociaż i tak wiem ze bedzie -
a co do kawki to ja bardzo chetnie się przyłącze
No i co to miało być???!!! Napier... mnie jak nic przez 10-20 min a teraz nagle znikneło wszystko i znowu nic nie czuje
U mnie pogoda się popsuła chmury ciemne,powietrze czuje deszczowe i patrze wlasnie na szybie juz kropelki są ...
A zupcia prawie gotowa
I ogólnie musze się do czegoś przyznać tez...Ev lubi tę wiadomość
ponad 3 lata starań...
-
nick nieaktualnyEv wrote:no to super czekam na wynik !
katsuyoshi , do czego ?
Robiłam dzis tez tescik bo to był 2pak...
Ale z moczu wodnistego ze tak powiem i do tego wyduszone z siebie...
Przed pójsciem do sklepu piłam dużo wody,po powrocie nie chciało mi się siusiu w sumie ale poszłam wydusic z siebie do testu... Zrobiłam bo mysle ze na tym etapie powinien pokazac juz ciąze jesli by była...
No ale wynik moge powiedziec ze byl -
Chociaż nie jestem pewna w 100% gdyz jak się dobrze przyjrzałam było widac bardzo ale to bardzo słabą cieniutka kreseczke i nie wiem czy to byl jakis znak czy to poprostu taki test ze tak ma ...
Ale naprawde trzeba bylo sie przyjrzec by zauwazyć..
Wiec sądze ze jutro nie bedzie dla mnie nic nowego i też bedzie -
Ev, Vesper lubią tę wiadomość
-
katsuyoshi wrote:Robiłam dzis tez tescik bo to był 2pak...
Przed pójsciem do sklepu piłam dużo wody,po powrocie nie chciało mi się siusiu w sumie ale poszłam wydusic z siebie do testu... Zrobiłam bo mysle ze na tym etapie powinien pokazac juz ciąze jesli by była...
Chociaż nie jestem pewna w 100% gdyz jak się dobrze przyjrzałam było widac bardzo ale to bardzo słabą cieniutka kreseczke i nie wiem czy to byl jakis znak czy to poprostu taki test ze tak ma ...
Wiec sądze ze jutro nie bedzie dla mnie nic nowego i też bedzie -
Kurcze no to jutro bd + )! -
katsuyoshi wrote:Robiłam dzis tez tescik bo to był 2pak...
Wiec sądze ze jutro nie bedzie dla mnie nic nowego i też bedzie -Ev lubi tę wiadomość
ponad 3 lata starań...