Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
Bobitta no właśnie, bo sprawdzasz i czekasz (ale wiem, że się nie da ot tak przestać, bo w końcu świadoma decyzja o macierzyństwie wyklucza olewcze podejście). To przychodzi samo, serio, do mnie po trochę ponad 2 latach starań i po jakichś 5 cyklach po leczeniu, przestałam wierzyć, że się uda. Nie sprawdzałam tempki, śluzu, szyjki, nie miałam testów owu ani ciążowych, nie liczyłam nawet kiedy @ powinna być, bo nic mi się już nie chciało. Liczyły się dla mnie tylko wyniki badań i czekałam na hsg. No i bach
Bobitta, Vesper lubią tę wiadomość
-
Cassie masz rację jeśli świadomie podejmujesz decyzję o macierzyństwie i poznasz juz wszystkie techniki sprawdzania swojej płodności, wszystkie suplementy i mechanizmy zachodzące w organizmie to naprawdę ciężko zresetować mózg i przestać o tym myślećBobitta
-
Dlatego mnie zawsze wkurzało, jak ktoś mówił "wyluzuj", no bo jak to tak, albo zdaję się na los i liczę się z mozliwością wpadki, albo chcę mieć dziecko, a nie wyluzować ale naprawdę w pewnym momencie przychodzi takie zmęczenie materiału... gdyby u mnie nie nadeszło, to pewnie nadal by się nie udawało
Ev, Vesper lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNa pytanie co porabiacie odpowiadam:
*Nalałam wody do wanny i wykąpałam synka
*Zrobilam kaszke na mleku małemu aby do spania nie był głodny i już nakarmiłam
*Czekam na mojego bo za kilka minut wraca z pracy
*Siedze i czytam o czym pisałyscie.
Ev lubi tę wiadomość
-
Zuzanna, oj, należę, ale od niedawna, dopiero 6 tydzień zaczynamy... widzę, że starasz się ponad 2 lata... u nas to trwało 2,5 roku, z przerwą na operację i leczenie, w sumie 25 cykli samych starań plus jakieś 8 na leczenie, szmat czasu! Nie poddawaj się
-
CassieMK wrote:Zuzanna, oj, należę, ale od niedawna, dopiero 6 tydzień zaczynamy... widzę, że starasz się ponad 2 lata... u nas to trwało 2,5 roku, z przerwą na operację i leczenie, w sumie 25 cykli samych starań plus jakieś 8 na leczenie, szmat czasu! Nie poddawaj się
CassieMK lubi tę wiadomość
ponad 3 lata starań...
01.17 IVF- 10 dpt- beta 80, 13 dpt- beta 394, 15 dpt beta 763.
11.01.16 1 IUI , 28.04.16 2 IUI
-
Ja spędziłam miłe popołudnie z mężem, mąż zabrał mnie na zakupy i kolacyjke, trochę się odstresowałam
No właśnie, lepiej wcześniej odstawić antykoncpecje i zdać się na los, jak tak myślę, to byłoby lepsze nawet jakbym miała nie skończyć studiów, no ale cóż studia skończyłam (nie to żebym zalowala, bo studia z calej mojej edukacji wspominam najlepiej, to tez byl fajny czas), czasu sie nie cofnie trzeba isc naprzód.