Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
maluutka90 wrote:Dziewczyny czy na owu jest spadek tempki?? Jak to powinno wyglądać? Biorę pierwszy cykl leki.. dziś 10d.c i tempka spadła..
możesz mieć spadek, nie martw sięstaramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
nick nieaktualnyNie mam dobrych wiesci...
Wyszedł negatyw...
Wiec czekam na @...
Nic z tego nie rozumiem...bo tempka nie wskazuje na @...
Dziewczyny czy to jest możliwe że @ mi się przesuneła na inny dzień i ze na test może byc za wczesnie ?
Może rzeczywiscie wykres nie kłamie i owu mialam w te dni co wyznaczyl i przewidywalny termin jest 28?!
Czy to możliwe ze wtedy test nic jeszcze nie wykryje?
Bo wychodziloby ze to jest dopiero 11 dpo
No nic czekam czy przyjdzie dzisiaj @ ... -
katsuyoshi wrote:Nie mam dobrych wiesci...
Wyszedł negatyw...
Wiec czekam na @...
Dziewczyny czy to jest możliwe że @ mi się przesuneła na inny dzień i ze na test może byc za wczesnie ?
Może rzeczywiscie wykres nie kłamie i owu mialam w te dni co wyznaczyl i przewidywalny termin jest 28?!
No nic czekam czy przyjdzie dzisiaj @ ...
A jaki masz test? Te najczulsze wykrywają już stężenie HCG od 10mg, niektóre mają 20,25.. Więc może być jeszcze ciut wcześnie. Choć u mnie w poprzednim cyklu tempka była cały czas wysoka, i i tak dostałam okres 17d.p.o
Ale oczywiście u Ciebie może być inaczej w sensie pozytywnie.. Najlepiej zrobić betęWiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2015, 07:51
-
nick nieaktualnymaluutka90 wrote:A jaki masz test? Te najczulsze wykrywają już stężenie HCG od 10mg, niektóre mają 20,25.. Więc może być jeszcze ciut wcześnie. Choć u mnie w poprzednim cyklu tempka była cały czas wysoka, i i tak dostałam okres 17d.p.o
Ale oczywiście u Ciebie może być inaczej w sensie pozytywnie.. Najlepiej zrobić betę
Nie wiem jakie stezenie mają te testy... gdyz ze 100 razy kazdego ulotke przegladam i nie ma zmianki o tym jakie ma stezenie
Nie pozostaje mi nic innego jak czekac na @ -
Bobitta wrote:a teraz ja się pytam : śpicie ?
Bobitta lubi tę wiadomość
ponad 3 lata starań...
01.17 IVF- 10 dpt- beta 80, 13 dpt- beta 394, 15 dpt beta 763.
11.01.16 1 IUI , 28.04.16 2 IUI
-
katsuyoshi wrote:Nie mam dobrych wiesci...
Wyszedł negatyw...
Wiec czekam na @...
No nic czekam czy przyjdzie dzisiaj @ ...ponad 3 lata starań...
01.17 IVF- 10 dpt- beta 80, 13 dpt- beta 394, 15 dpt beta 763.
11.01.16 1 IUI , 28.04.16 2 IUI