Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie kobitki:)
U mnie ponury dzień, deszcz pada...oczy mi się zamykają.
Kat może faktycznie owulację miałaś później i test jeszcze nic nie wykrywa. Faktycznie nie pozostaje ci nic innego jak czekać cierpliwie.katsuyoshi, Bobitta, Ev lubią tę wiadomość
Demeter -
nick nieaktualny
-
katsuyoshi wrote:Wątpie aby to wina testu...
Nie mam złudzeń...
Czekam na @
Do tego głowa mnie jeszcze boli...
Nie chce mi sie nic....
Chyba kawe sobie walne..ponad 3 lata starań...
01.17 IVF- 10 dpt- beta 80, 13 dpt- beta 394, 15 dpt beta 763.
11.01.16 1 IUI , 28.04.16 2 IUI
-
katsuyoshi, najpopularniejsze testy to te o czułości 25 - u mnie taki wykrył ciążę dopiero 13 dpo, więc niestety trzeba się uzbroić w cierpliwość, choć wiem, że to niełatwe :* Ważne jest jeszcze czy piłaś coś przed snem, ile spałaś i czy w nocy wstawałaś na siusiu, to wszystko ma znaczenie, bo hcg w moczu bardzo łatwo się rozcieńcza. Trzymam kciuki :*
Miłego dnia, dziewczyny -
nick nieaktualnyNic nie pilam wlasnie specjalnie i odziwo synek cala noc przespal wiec tez nie wstawalam...
Bede czekac bo co mi zostalo
Własnie pije kawke bo synek zasnął i zrobiłam sobie kanapki z serem..
A na obiad mam zupe od wczoraj bo sporo mi wyszło
Jak mały wstanie ide na miasto bo musze zapłacic rachunki.
Demeter powiem ci szczerze ze ja mieszkajac w pl nie umialam gotowac...w wieku 26 lat
Dopiero nauczyłam się w UK jak zaszłam w ciaże .. jechałam równo z przepisami z neta hihizuzanna, Vesper lubią tę wiadomość
-
Demeter wrote:Mnie się też dziś nie chce. Najchętniej poszłabym kimać do wyra.Mam dziś trochę spraw do załatwienia. No właśnie co by tu na obiad zrobić, muszę wam się przyznać, że nienawidzę gotowaćponad 3 lata starań...
-
katsuyoshi wrote:Nic nie pilam wlasnie specjalnie i odziwo synek cala noc przespal wiec tez nie wstawalam...
Bede czekac bo co mi zostalo
Własnie pije kawke bo synek zasnął i zrobiłam sobie kanapki z serem..
A na obiad mam zupe od wczoraj bo sporo mi wyszło
Jak mały wstanie ide na miasto bo musze zapłacic rachunki.
Demeter powiem ci szczerze ze ja mieszkajac w pl nie umialam gotowac...w wieku 26 lat
Dopiero nauczyłam się w UK jak zaszłam w ciaże .. jechałam równo z przepisami z neta hihiponad 3 lata starań...
-
a więc tak.
Kat maiłaś czekać do testowania ... zdradziłaś mnie i laskę -żartuję...żeby nie było wątpliwości
a na obiadek dziewczyny proponję dwie opcję:
opcja 1 dla tych którzy nie mają postu - zapiekankę z mięskiem
opcja 2 dla tych którzy mięska nie jedzą w pt (bo wiem, że niektórzy jeszcze tego przestrzegają) makaron ze szpinakiem w sosie śmietanowo-serowymVesper lubi tę wiadomość
Bobitta
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Asiekk90 wrote:Hej babeczki:) wiecie co jestem dzień po owu.. a jajniki tak mnie bolą... kują... na przemian, raz jeden raz drugi.. skurcze dziwne... ehhhh czy to normalne? dodam że nigdy tak nie miałam.. to mój 1 raz taki heh...
ja właśnie miałam tak od 14 do 18dc, a podobno owu mialam 16 (ale nie chce mi sie w to wierzyc) i tez pierwszy raz tak długo odczuwam ból jajnika, rózne nasilenia. Może taki jest ten cykl, ale nie licze na niespodzianki z okazji tych bólianiołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
nick nieaktualny
-
Asiekk90 wrote:Palma.. ja też się nie nastawiam, bo już od 7 mcy sie nastawiam i nic... ;/
ja troche dłużej i powoli robi mi sie wszystko obojętne, cięzko tylko jest mi odstawic tak nagle sprawdzanie temperaturki sluzu i tych wszystkich objawów
Bobitta dzięki za wsparcieaniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
Demeter wrote:A ja się zastanawiam dziewczyny ...nie śmiejcie się ze mnie...nad wizytą u wróżki. Tylko gdzie tu taką znaleźć? Aby bzdur nie gadała.ponad 3 lata starań...
-
ja bardzo bym się bała iść do wróżki. Moja przyjaciółka była i jej mama również i powiem wam że mówiła jej tak istotne sprawy nie jakieś głupoty, a co najważniejsze że wszystko miało odbicie w życiu, np wróżka powiedziała ze coś niedobrego sie wydarzy podczas wycieczki w grudniu, po czym się okazało ze jej partnera babcia zmarła.
Ale wiadomo dużo siedzi w naszej głowie, jak bede wierzyła ze coś się stanie złego to tak będzie.aniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
palma wrote:ja bardzo bym się bała iść do wróżki. Moja przyjaciółka była i jej mama również i powiem wam że mówiła jej tak istotne sprawy nie jakieś głupoty, a co najważniejsze że wszystko miało odbicie w życiu, np wróżka powiedziała ze coś niedobrego sie wydarzy podczas wycieczki w grudniu, po czym się okazało ze jej partnera babcia zmarła.
Ale wiadomo dużo siedzi w naszej głowie, jak bede wierzyła ze coś się stanie złego to tak będzie.ponad 3 lata starań...