Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
pigułka wrote:Mi dzisiaj wyszła już całkiem wyraźna, ale jeszcze bledsza niż kontrolna. I faktycznie na początku bardzo blada a teraz coraz ciemniejsza, więc tak jak powinno być. Ja robię z porannego moczu bo w ciągu dnia miałam czasem rozwodniony mocz i słabo wychodziło. Ale potwierdzę Ci w przyszłym tyg, bo w czwartek idę do gin,więc będzie okazja sprawdzić, czy faktycznie coś było i czy testy działają
-
słońce82 wrote:Dookoła mnie też są same laski w ciąży,albo rodzą.
Jedna koleżanka starała się tak długo jak ja i jej się udało, jak ją teraz widzę z brzuchem, który sobie co chwile głaszcze to mnie to strasznie boli, aż czasem nawet denerwuje, myślę sobie dobrze ona wie, że ja też bym chciała być w ciąży, więc mogłaby sobie chociaż zaoszczędzić tego głaskania brzucha przy mnie, wiem że to z mojej strony takie egoistyczne myśli, ale już czasem mam dość
ja już się zaczynam zastanawiać że może nie miałabym takiego parcia gdybym nie widziała tych wszystkich osób nie spotykała się z nimi. I może akurat mi przejdzie. Ale zaszyć się w domu to też głupieaniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
nick nieaktualnyDemeter wrote:A ja się zastanawiam dziewczyny ...nie śmiejcie się ze mnie...nad wizytą u wróżki. Tylko gdzie tu taką znaleźć? Aby bzdur nie gadała.
-
Hej, dziewczyny, dużo się tu podziało od raza
Kat, no cóż, ciężko mi uwierzyć w tego negata. Pożyjemy, zobaczymy, uszy do góry
O naszych staraniach też wiedzą tylko Bliscy i się przejmują, ale są czuli i dyskretni, więc z tym nie mamy problemu.
Byłam dziś na badaniach krwi. Niestety tuż przed badaniem prl dostałam telefon, że zawalili nam dostawę okien (nie wszystkie dotarły na montaż) i obawiam się, że będę mieć jakiś kosmiczny wynik prl... a już ostatnio było wysoko...
wygląda na to, że zioła działają na mnie dobrze, czekam na przegląd podwozia w połowie cyklu, jestem ciekawa, co tam u mnie
Bobitta, jaki ser dajesz do szpinaku? ja eksperymentowałam z wieloma, najlepszy był pleśniowy, ale nie jest zbyt zdrowy. masz jakiś patent?
dobrego dnia, dziewczyny!Ev, pigułka lubią tę wiadomość
staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
Karolla. wrote:Dziewczyny dlatego wydaje mi sie, ze nie ma co rozpowiadac innym o tych planach, im mniej kibicow tym lepiej
Jasne, że im mniej kibiców tym lepiej, ale czasem warto powiedzieć najlepszej przyjaciółce, bo wtedy w najgorszych momentach masz się komu wygadać. Ja czasem nie chcę rozmawiać o moich żalach z mężem, bo nie chce, żeby się stresował i czuł ciśnienie Poza tym niektórzy są wtedy bardziej taktowni, przestają się wypytywać co i jak, bo nie chcą Ci zrobić przykrości. Jak moja mama się pytała czy chcemy mieć już dziecko to jej powiedziałam, że tak i od tej pory się już o nic nie pyta, tylko cierpliwie czekaEv, Vesper lubią tę wiadomość
-
Ev wrote:Dziewczyny ! , Tak z innej beczki dla odciągnięcia się od wiadomego i wszechobecnego tematu : Oglądacie jakieś seriale a jak tak to jakie ?
Ev, pigułka lubią tę wiadomość
aniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
palma wrote:mnie ostatnio wzięło na chirurgów
Ja ogladam z polskich to : Przyjaciolki , Skazane, O mnie sie nie martw i Na dobre i na złe .
A z zagranicznych: Mistresses ( Kochanki) , Master of Sex, Chesing life .
Jeszcze lubie te seriale z seri MARVELA ( bo ogolnie kocham komiksy i tych bohaterów )
To sa takie główne które sledze na bieżącoWiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2015, 12:21
-
Ev wrote:Ooo widze ze lubisz takie klimaty , dogadala bys sie z moim mężem
Ja z tego typu seriali jednie ogladalam 1 sezon Reing
Haha tu z moim małżem dajemy razem radę i mamy mega fun, ale filmy z różowej serii oglądam tylko jak wyjeżdża, a jak mnie nie ma, to on wałkuje ostre thrillery ew. horroryEv lubi tę wiadomość
staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
Ev wrote:Dziewczyny ! , Tak z innej beczki dla odciągnięcia się od wiadomego i wszechobecnego tematu : Oglądacie jakieś seriale a jak tak to jakie ?