Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
Vesper wrote:Haha
tu z moim małżem dajemy razem radę i mamy mega fun, ale filmy z różowej serii oglądam tylko jak wyjeżdża, a jak mnie nie ma, to on wałkuje ostre thrillery ew. horrory
Ja uwielbiam thrilleryszczegolnie milczenie owiec i reszte Harisa
( i Hopkinsa tez uwielbiam jako aktora ! )
oo wlasnie przypomnialo mi sie ze ogladalam jeszcze serial Hanibalale tez sie juz skonczyl
Vesper lubi tę wiadomość
-
Ja teraz czytam " Krok do szczescia" 2 czesc z trylogii Anny Ficner-Ogonowskiej
I zaczelam czytac Greya ( tego nowego co opsuje wszystko ze swojej perspektywy ) powiem wam ze ciekawe bo uwielbiam takie psychologiczne niuanse a w tej ksiazce pomijajc wiadomo cojest tego mase
-
Ev wrote:Ja teraz czytam " Krok do szczescia" 2 czesc z trylogii Anny Ficner-Ogonowskiej
I zaczelam czytac Greya ( tego nowego co opsuje wszystko ze swojej perspektywy ) powiem wam ze ciekawe bo uwielbiam takie psychologiczne niuanse a w tej ksiazce pomijajc wiadomo cojest tego mase
ponad 3 lata starań...
01.17 IVF- 10 dpt- beta 80, 13 dpt- beta 394, 15 dpt beta 763.
11.01.16 1 IUI, 28.04.16 2 IUI
-
Ev wrote:Ja ogladam z polskich to : Przyjaciolki , Skazane, O mnie sie nie martw i Na dobre i na złe .
A z zagranicznych: Mistresses ( Kochanki) , Master of Sex, Chesing life .
Jeszcze lubie te seriale z seri MARVELA ( bo ogolnie kocham komiksy i tych bohaterów)
To sa takie główne które sledze na bieżąconawet mój malzon ogląda ze mną
Ev lubi tę wiadomość
-
Też zamierzam przeczytać Greya (tego nowego), obecnie czytam "W ukryciu" Lisy Gardner, a moje ulubione książki to "W szpilkach od Manolo" Agnieszki Lingas-Łoniewska, "Szósty" tej samej autorki, fajna jest też trylogia "Delirium" Lauren Oliver - polecam.
A Wy co jeszcze polecacie?Ev lubi tę wiadomość
-
Ev wrote:Na Polsat Cafe leci teraz program o Babeczce z Wielkiej Brytanii ktora robi lalki ktore wyglądają jak noworodki , nazywa sie ten program "Dziecko jak prawdziwe" . Naprawde piekne
.
Ev lubi tę wiadomość
aniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
Ev wrote:Ale troche taki smutny ten program ...aniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)