Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMedluje iż wróciłam z miasta !
Się zmęczyłam niezle, latałam po sklepach , spacerowałam z synkiem bo on od nie dawna umie chodzić na nóżkach
Celowo robilam dużo ruchów aby spowodowac pojawienie sie @ no i nic !!!!
Wróciłam do domu a mam całą droge pod górke,zmęczona,spocona ledwo tchu mam no i nic a nic nie ruszylo...
Oglądalam buciki dla synka ze sztywna podeszwą bo ma jeszcze materiałowe.
Nie długo pójdzie spać a ja będe się relaksować przy owocowych płatkach z jogurtem
Czytałam co pisałyscie...
Się rozgadałyscie że normalnie nie wiedziałam za co się zabrać...
Co do pogody u mnie piękna niczym lato słońce niezle grzeje.
Sprawa filmów ja nie oglądam w sumie w tv bo mam angielską telewizje...synek tam bajki ogląda a ja na laptopie lubie oglądac kuchenne rewolucje,rozmowy w toku,ukryta prawda,dlaczego ja itp...
Gatunek filmowy który lubie oglądac to horrory i komedie.
A i kupiłam 2 pak testów A co ! Na jutro i po jutrze jakby @ nie przyła hahah w funciaku ... okazało sie ze jednak u mnie tez są xD
Chyba niczego nie pominełam a jak tak to proszę mnie tu upomnieć.
Ev jak to się mówi do 1 kropli krwi
Ev, Bobitta, Vesper lubią tę wiadomość
-
katsuyoshi wrote:Medluje iż wróciłam z miasta !
Się zmęczyłam niezle, latałam po sklepach , spacerowałam z synkiem bo on od nie dawna umie chodzić na nóżkach
Celowo robilam dużo ruchów aby spowodowac pojawienie sie @ no i nic !!!!
Wróciłam do domu a mam całą droge pod górke,zmęczona,spocona ledwo tchu mam no i nic a nic nie ruszylo...
Oglądalam buciki dla synka ze sztywna podeszwą bo ma jeszcze materiałowe.
Nie długo pójdzie spać a ja będe się relaksować przy owocowych płatkach z jogurtem
Czytałam co pisałyscie...
Się rozgadałyscie że normalnie nie wiedziałam za co się zabrać...
Co do pogody u mnie piękna niczym lato słońce niezle grzeje.
Sprawa filmów ja nie oglądam w sumie w tv bo mam angielską telewizje...synek tam bajki ogląda a ja na laptopie lubie oglądac kuchenne rewolucje,rozmowy w toku,ukryta prawda,dlaczego ja itp...
Gatunek filmowy który lubie oglądac to horrory i komedie.
A i kupiłam 2 pak testów A co ! Na jutro i po jutrze jakby @ nie przyła hahah w funciaku ... okazało sie ze jednak u mnie tez są xD
Chyba niczego nie pominełam a jak tak to proszę mnie tu upomnieć.
Ev jak to się mówi do 1 kropli krwi
ponad 3 lata starań...
01.17 IVF- 10 dpt- beta 80, 13 dpt- beta 394, 15 dpt beta 763.
11.01.16 1 IUI , 28.04.16 2 IUI
-
Bobitta
a Ty zadnych objawow? Kiedy testujesz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2015, 15:18
Bobitta lubi tę wiadomość
ponad 3 lata starań...
01.17 IVF- 10 dpt- beta 80, 13 dpt- beta 394, 15 dpt beta 763.
11.01.16 1 IUI , 28.04.16 2 IUI
-
nick nieaktualnyEv wrote:Kat , a jakieś objawy @ masz dziś ?
Delikatnie tylko raz cos tam mnie bolało i to kilka sekud No i noga delikatnie ale ona to norma na @ i na ciaze wiec nią nie moge się sugierować
A idąc na miasto jedyne co czułam to ogromne zmeczenie...i strasznie się mecze samym spacerkiem..
Sprawdzałam śluz w pochwie aby zobaczyc czy zmienil moze troche juz kolor na róz bo jesli tam juz by takie zjawisko mialo miejsce to za nie dlugo powinnm dostac ale nic a nic nie ma.
A w nocy snił mi sie pozytywny test xDWiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2015, 15:31
Vesper lubi tę wiadomość
-
zuzanna wrote:Bobitta
a Ty zadnych objawow? Kiedy testujesz?
brak bólu/swędzenia/nabrzmienia piersi
brak bólu brzucha
jedynie umysłowo czuje jakby @ już patrze do majtów a tam jeszcze nic
ale ja jak dostane do dostane jutro, dziś nie będę miała krwawień bo mam bardzo regularne cykle
a i jeszcze jedno info spałam całe popołudnie- ale zmogło mnie przez pogodę - Krakowianki będą wiedziały o co kamanWiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2015, 15:34
Ev, Vesper lubią tę wiadomość
Bobitta
-
katsuyoshi wrote:W sumie to żadnych xD
Delikatnie tylko raz cos tam mnie bolało i to kilka sekud No i noga delikatnie ale ona to norma na @ i na ciaze wiec nią nie moge się sugierować
A idąc na miasto jedyne co czułam to ogromne zmeczenie...i strasznie się mecze samym spacerkiem..
Sprawdzałam śluz w pochwie aby zobaczyc czy zmienil moze troche juz kolor na róz bo jesli tam juz by takie zjawisko mialo miejsce to za nie dlugo powinnm dostac ale nic a nic nie ma.
A w nocy snił mi sie pozytywny test xD
Mnie tez tak kłuje raz w jednym raz w 2 jajniku i takie dziwne uczucie w podbrzuszu jak to zwykle przed @ mam . W nocy byłam cala rozpalona i nie mogłam spac. Ja dzis nie mam prawie w ogolę śluzu żadnego. Ja mam tak ze jaki mi sie sni ze rodze albo jestem w ciazy lub po prostu mam maleństwo to dostaje lada dzien @ .
Nooo to moze sen proroczy )Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2015, 15:37
-
nick nieaktualny
-
ja właśnie postanowiłam zbadać sobie szyjkę bo przecież ciekawska jestem najbardziej na świecie, no i co mnie zdziwiło i zaniepokoiło to jest ona dość nisko i miękka a wejście jest tak niewyczuwalne ze nie wiem gdzie ono jest no i te śluz...aniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
palma wrote:raz biały raz żółty, gęsty i z grudkami
ja po owu miałam pare dni suchych pozniej był biały, ale był on raczej w środku, a teraz to tak roznie raz mam sporo lepkiego raz mniej. Tak na prawde dopiero pierwszy miesiac obserwuje śluz i nie mam za bardzo porownania bo nigdy az tak nie zwracalam na to uwagi.