Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOgólnie zapomniałam wam mówic ze był dzisiaj typ z tego urzedu w sprawie zalania , porobil zdjęcia i u sąsiadki tez zobaczymy co z tym zrobią..
A mój własnie poszedł kupić nowy telewizor...
Mamy maly 21 cali kupilismy go jak wynajmowalismy pokój ..
A teraz jak mamy mieszkanie to do salonu jest za maly bo salon ogromny.
W sumie moze bym tak szybko nie kupowala nowego ale ten sie cos psuje , dzisiaj caly dzien próbowałam go wł i dopiero załączyl się okolo 2 h temu cos ma uszkodzone z wl sie,...
2 tyg odkładalam na nowy wiekszy 40 calowy chcialam w sam raz do salonu xD
No i mój poszedl kupic bo akurat na promocji jest 40 calowy a ja w sam raz tyle uzbierałam hihi
Chociaż jedna pozytywna sprawa dzisiajWiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2015, 20:24
-
Dziewczyny, tyle się tu dzieje, że nie daję rady nadrabiać
w weekend przygotowuję panieński dla mojej przyjaciółki (oby wszystko wypaliło i ekipa się zgrała) oprócz tego na głowie mam jeszcze budowę domku więc nie mam kiedy na OF siedzieć ;p
Szkoda że nie było tak w II połowie cyklu- 50% stresu mniej
Miłego wieczoru- ja łapię za odkurzacz i porzadki
Ev, Vesper, Bobitta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ev wrote:No w końcu trafiłam na kogoś kto oglądał i lubi Hanibala )
mój małż uwielbia Haniballa, ja mu towarzyszę. z zamkniętymi oczami przez większość czasuEv, Bobitta lubią tę wiadomość
staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
Selja wrote:Ja jutro załatwiam kredyt na mieszkanie ehh, stwierdziliśmy że kupimy sobie nowe mieszkanie a co tam trzeba coś zmieniać w życiu
my też niedawno załatwiliśmy kredyt, żeby chatkę skończyć. dziś mieliśmy montaż okien, z 15 dojechało 13. załamka, pomyłka w zamówieniu ale i tak budowanie mnie cieszy
mój ostatni wykres też wyglądał jak domek
http://iv.pl/images/14277207786829302960_thumb.jpg
staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
nick nieaktualnyEv wrote:Witam Was Moje Drogie;)
Jak samopoczucia ??
Mam do Was pytanko ( bo gdzies wyczytalam i nie wiem czy to prawda). Po owulacji jesli temperatura utrzymuje sie przez 18 - 20 dni powyzej 0,2 stopnia to jest ok tak ? -
nick nieaktualny