Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
Ev wrote:agape dzięki wielkie za linka ! :*
Demeter inofolic ma takie wspaniale właściwości ?)
Tak kochana. Na mnie działa:) kiedyś dzień bez słodycza był dla mnie dniem straconym. Teraz mogę nie jeść całymi dniami i dzięki temu kilogramów mniej. Poza tym cukier to też wróg naszej kobiecej płodności.Demeter -
Ev wrote:Kefir ? a na jakie stany zapalne ? Ja uwielbiam kefir!
A słuchajcie, pamiętajcie,ze samo tsh nic nie mówi. Trzeba jeszcze zrobić ft3 i ft4. Czasem TSH jest wyższe, ale reszta ok i nie ma co brać leków.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2015, 19:44
Droga po pierwszego Potwora;):
2 poronienia
1 cb
3 inseminacje
Pół ciąży w szpitalu
Efekt: Zdrowa córka!!! ))
Droga po drugiego Potwora:
6 inseminacji
I ICSI - 5 zapłodnionych komórek,1 transfer (bardzo słabego zarodka), pozostałe nie przetrwały 3 doby
2 ICSI - 6 zapłodnionych komórek, wszystkie przestały się rozwijać w 3 dobie
3 ICSI - 18 zapłodnionych komórek. Mamy 4 blastocysty -
na mnie inofem nie dziala odrzucajaco od slodyczy, wiem ze nie moge ale wczoraj taka ochote na slodkie mialam ze zjadlam pol czekolady... normalnie grzech ciezki!!
dziewczyny potrzebuje "pomocy" wiem ze nie wolno mi tego jesc ale chcialam zapytac czy leki ktore biore (metformin castagnus euthyrox magnez+b6 wit.d3 inofem) maja jakos wplyw na to co jem i jk sie to trawi? jakis czas temu jadlam normalnie zupki chinskie.. a dzis zjadlam troszke zupki. doslownie kilka lyzek no i pozniej frytki takie z piekarnika (wiem wiem nie krzyczcie) ale od razu po zupce mam biegunke co jest nie tak?! bo to nie po frytkach skoro jadlam tez dwa dni temu i bylo ok a po zupce juz kolejny raz taka akcjaKruszynko rośnij zdrowo... Kochamy Cię...
1 cykl udany
-
sylwiak wrote:na mnie inofem nie dziala odrzucajaco od slodyczy, wiem ze nie moge ale wczoraj taka ochote na slodkie mialam ze zjadlam pol czekolady... normalnie grzech ciezki!!
dziewczyny potrzebuje "pomocy" wiem ze nie wolno mi tego jesc ale chcialam zapytac czy leki ktore biore (metformin castagnus euthyrox magnez+b6 wit.d3 inofem) maja jakos wplyw na to co jem i jk sie to trawi? jakis czas temu jadlam normalnie zupki chinskie.. a dzis zjadlam troszke zupki. doslownie kilka lyzek no i pozniej frytki takie z piekarnika (wiem wiem nie krzyczcie) ale od razu po zupce mam biegunke co jest nie tak?! bo to nie po frytkach skoro jadlam tez dwa dni temu i bylo ok a po zupce juz kolejny raz taka akcja
Ja mam taki problem po metformaxie, nawet po soku biegam
Jesli chodzi o inofem to mnie trochę odrzuca od słodyczy więc na mnie działa
Nie wiem który z tych leków spowodował wysyp pryszczy, dziś wyglądam jak Rudolf i patrząc na wykres ewidentnie coś podwyższyło mi temp. W drugiej fazie - stawiam na inofem po dłużej biorę -
Demeter wrote:Tak kochana. Na mnie działa:) kiedyś dzień bez słodycza był dla mnie dniem straconym. Teraz mogę nie jeść całymi dniami i dzięki temu kilogramów mniej. Poza tym cukier to też wróg naszej kobiecej płodności.
Kazik :* -
Hej dziewczyny
Ja dopiero po pracy nadrobilam trochę forum zjadłam telerz rosołu tylko dlatego ze miałam ochotę na lane kluseczki hahah wiem wiem o 23 się nie je ale cóż.
Może i na mnie inofem podziała i odrzuci od słodkiego ? Musze o nim ppomyśleć.
Pozdrowionka -
no to opowiem na szybko... bo z psami muszę jeszcze na szybki spacer przed pracą wyjść.
wczoraj wieczorem, oglądałam się w lustrze i miałam wrażenie, że widać żyłki na cykach ale dziś rano już tego wrażenia nie mam Za to mąż się rozpychał w nocy strasznie, rano wstałam wypiłam kawkę i mi nie dobrze - ale nie jest to objaw, bo zawsze jak niechcąco zrobię sobie za mocną, to tak jest.Bobitta
-
Oj ja często widzę żyłki na piersiach. U mnie to pewnie że wina tego że mam większy biust i gdy się zbliża @ to one robią się nabrzmiałe, ciężkie. A ostatni zauważyłam przed kąpielą naczynka No ale nic @ nie bedzie jutro bo temperatura się trzyma ładnie
-
Klauudyssa wrote:Kłosia tak troszkę wygląda jakby chciała spaść ale niby o spadku mówi się gdy spadnie o 0,2 stopnia może jeszcze się uda
No niby aż tak dużego spadku nie było ale czuje się bardzo okresowo i PMS mam nieziemski.