Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny, a już dawno w robocie, a że koleżanka ma urlop, to sama muszę wszystko ogarnąć. Ja się nawet nie doszukuje żadnych objawów, bo wiem, że i tak nic nie będzie
Ale w następnym mam nadzieję, że chociaż jakaś szansa się pojawi. Oczywiście trzymam za Was kciuki żeby Wasze były właśnie tymi ciązowymi
Cudzie trwaj...
-
Girl25 wrote:Mogę się dołączyć? Ja też zaczynam clo ale dopiero od 17 września, tzn 17tego zaczne nowy cykl. Powiedzcie, kiedy przy clo występuje owulacja? Najpóźniej?
Zależy od długości cyklu i od organizmu, nie ma reguły.
Ja po CLO mam owulację w 16-18 dc.Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
PCO
wysoka prolaktyna
Prawie 20 miesięcy starań ...
październik 2015 - 6tc (*)
Sierpień 2016- HSG - drożne jajowody
Wrzesień 2016- seminogram M. - wyniki dobre, jedynie obniżona nieco ilość plemników o prawidłowej budowie -
Klauudyssa wrote:Oj ja często widzę żyłki na piersiach. U mnie to pewnie że wina tego że mam większy biust i gdy się zbliża @ to one robią się nabrzmiałe, ciężkie. A ostatni zauważyłam przed kąpielą naczynka
No ale nic @ nie będzie jutro bo temperatura się trzyma ładnie
ja mam cycki jak rodzynki, zawsze prze okresem są troszkę większe wiec i teraz.. a tak bardzo bym chciała jaki kolwiek objaw, że te żyłki to chyba siłą umysłu, sobie wmówiłam ;/Bobitta
-
Bobitta a kiedy Ci wypada @? Będziesz testować,czy czekasz?Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
PCO
wysoka prolaktyna
Wrzesień 2016- seminogram M. - wyniki dobre, jedynie obniżona nieco ilość plemników o prawidłowej budowie -
Inofem podobno jest dobry, mam odkupione 30 zaszetek ale wczesniej będę brala clo, jak przy nim nie będę miała owu to wtedy wprowadze tez inofem, miałam w pierwszym cyklu z clo wziąć tez inofem ale dziewczyny mi odradzily, mogę się szybko przestymulowac bo nie wiadomo jak mój organizm zareaguje na clo, mam nadzieję że owulacje będę po nim miała...[link=https://www.suwaczki.com/]
[/link]
-
Andzia1985 wrote:Czyli przy przyjmowaniu innych tabletek inofem odpada? Przepraszam jeżeli to jest głupie pytanie, ale nie znam się zupełnie...
Mój lekarz powiedział, że jak po drugim cyklu z CLO nie zajdę w ciąże to dołączymy inofem.
Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
PCO
wysoka prolaktyna
Andzia a co zażywasz jeszcze? No tani nie jestPotrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
PCO
wysoka prolaktyna
Agape tylko duphaston na wywołanie okresu. To dopiero mój początek. ALe w necie wyczytałam że własnie inofem jest dobry dla kobiet z PCOS i dziewczyna pisała, ze dzięki niemu już jej się skóra nie przetłuszcza, a ja mam z tym okropny problem ;( nie mogę sobie poradzić
http://cotton.blox.pl/2015/06/Inofem-opinia-po-niemal-3-miesiacach.html
to ten artykuł, myślicie że coś w tym jest, czy to pseudoreklama?Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2015, 10:13
Cudzie trwaj...
-
Girl25 wrote:Mogę się dołączyć? Ja też zaczynam clo ale dopiero od 17 września, tzn 17tego zaczne nowy cykl. Powiedzcie, kiedy przy clo występuje owulacja? Najpóźniej?
Witamy !) Jak juz wczesniej wspomnialam ja tez zaczynam kolejny cykl z Clo . Oj niestety nie wiem to moj pierwszy cykl a kolejny pierwszy z clo
.
-
Andzia1985 wrote:A to chyba sobie kupie
Tylko strasznie on drogi...
Myszka , ja zamówiłam sobie w tej aptece od razu 4 opakowania
http://www.aptekagemini.pl/
I zaczynam go brać od 1 dc lekarz tak zaleciłWiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2015, 10:39