Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny, a już dawno w robocie, a że koleżanka ma urlop, to sama muszę wszystko ogarnąć. Ja się nawet nie doszukuje żadnych objawów, bo wiem, że i tak nic nie będzie Ale w następnym mam nadzieję, że chociaż jakaś szansa się pojawi. Oczywiście trzymam za Was kciuki żeby Wasze były właśnie tymi ciązowymiCudzie trwaj...
-
Girl25 wrote:Mogę się dołączyć? Ja też zaczynam clo ale dopiero od 17 września, tzn 17tego zaczne nowy cykl. Powiedzcie, kiedy przy clo występuje owulacja? Najpóźniej?
Zależy od długości cyklu i od organizmu, nie ma reguły.
Ja po CLO mam owulację w 16-18 dc.Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
PCO
wysoka prolaktyna
Prawie 20 miesięcy starań ...
październik 2015 - 6tc (*)
Sierpień 2016- HSG - drożne jajowody
Wrzesień 2016- seminogram M. - wyniki dobre, jedynie obniżona nieco ilość plemników o prawidłowej budowie -
Klauudyssa wrote:Oj ja często widzę żyłki na piersiach. U mnie to pewnie że wina tego że mam większy biust i gdy się zbliża @ to one robią się nabrzmiałe, ciężkie. A ostatni zauważyłam przed kąpielą naczynka No ale nic @ nie będzie jutro bo temperatura się trzyma ładnie
ja mam cycki jak rodzynki, zawsze prze okresem są troszkę większe wiec i teraz.. a tak bardzo bym chciała jaki kolwiek objaw, że te żyłki to chyba siłą umysłu, sobie wmówiłam ;/Bobitta
-
Bobitta a kiedy Ci wypada @? Będziesz testować,czy czekasz?Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
PCO
wysoka prolaktyna
Wrzesień 2016- seminogram M. - wyniki dobre, jedynie obniżona nieco ilość plemników o prawidłowej budowie -
Inofem podobno jest dobry, mam odkupione 30 zaszetek ale wczesniej będę brala clo, jak przy nim nie będę miała owu to wtedy wprowadze tez inofem, miałam w pierwszym cyklu z clo wziąć tez inofem ale dziewczyny mi odradzily, mogę się szybko przestymulowac bo nie wiadomo jak mój organizm zareaguje na clo, mam nadzieję że owulacje będę po nim miała...[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Andzia1985 wrote:Czyli przy przyjmowaniu innych tabletek inofem odpada? Przepraszam jeżeli to jest głupie pytanie, ale nie znam się zupełnie...Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
PCO
wysoka prolaktyna
Andzia a co zażywasz jeszcze? No tani nie jestPotrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
PCO
wysoka prolaktyna
Agape tylko duphaston na wywołanie okresu. To dopiero mój początek. ALe w necie wyczytałam że własnie inofem jest dobry dla kobiet z PCOS i dziewczyna pisała, ze dzięki niemu już jej się skóra nie przetłuszcza, a ja mam z tym okropny problem ;( nie mogę sobie poradzić
http://cotton.blox.pl/2015/06/Inofem-opinia-po-niemal-3-miesiacach.html
to ten artykuł, myślicie że coś w tym jest, czy to pseudoreklama?Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2015, 10:13
Cudzie trwaj...
-
Girl25 wrote:Mogę się dołączyć? Ja też zaczynam clo ale dopiero od 17 września, tzn 17tego zaczne nowy cykl. Powiedzcie, kiedy przy clo występuje owulacja? Najpóźniej?
Witamy ! ) Jak juz wczesniej wspomnialam ja tez zaczynam kolejny cykl z Clo . Oj niestety nie wiem to moj pierwszy cykl a kolejny pierwszy z clo . -
Andzia1985 wrote:A to chyba sobie kupie Tylko strasznie on drogi...
Myszka , ja zamówiłam sobie w tej aptece od razu 4 opakowania
http://www.aptekagemini.pl/
I zaczynam go brać od 1 dc lekarz tak zaleciłWiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2015, 10:39