Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
niestety nie ale wyobrażam sobie co czujecie
ja z każdym następnym cyklem tracę energie, wymyślam tłumaczenia dlaczego mi się nie udało, i mam serdecznie dość nowych rozczarowań - widocznie nie jestem mocna psychicznie ;/ w głębi gdzieś wiem, ze i ten cykl jest stracony, ale wmawiam sobie, że szanse jeszcze jakieś są wiec powinnam mieć nadziejeBobitta
-
Bobitta a masz za sobą jakieś badania,diagnozy, monitoringi? Czy narazie próbujecie tak po prostu?
Ja nadzieje mam każdego miesiąca, aż sama się dziwię, że jeszcze ją posiadam...Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
PCO
wysoka prolaktyna
Prawie 20 miesięcy starań ...
październik 2015 - 6tc (*)
Sierpień 2016- HSG - drożne jajowody
Wrzesień 2016- seminogram M. - wyniki dobre, jedynie obniżona nieco ilość plemników o prawidłowej budowie -
nick nieaktualny
-
na ten moment mój gin stwierdził że mam małą macice, tyłozgięcie i torbiele (które same pękają).
Powiedział, że daje nam pół roku na zajście. Jak nie, to mam się zgłosić i będziemy coś działać...
Ale ja nie wytrzymam pół roku... wiec zapisze się na wizycie po tym @Bobitta
-
nick nieaktualny
-
smerfetka22 wrote:co lekarz to inna diagnoza,teraz z koleji odkopałam swoje wynkiki z usg i widze,że endo u mnie w 7dc to 4,3mm,przodozgięcie i w dodatku oba jajniki drobnopęcherzykowe no żesz kurna....sily mi opadły wszystko źle
A z kiedy masz te wyniki??
Ehh dziewczyny ja tez dzisiaj jak flak .. przed chwila sie obudzilam , nawet nie wiem kiedy zasnelam a poszlam sie polozyc bo glowa strasznie boli -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć, można do Was dołączyć?Droga po pierwszego Potwora;):
2 poronienia
1 cb
3 inseminacje
Pół ciąży w szpitalu
Efekt: Zdrowa córka!!! ))
Droga po drugiego Potwora:
6 inseminacji
I ICSI - 5 zapłodnionych komórek,1 transfer (bardzo słabego zarodka), pozostałe nie przetrwały 3 doby
2 ICSI - 6 zapłodnionych komórek, wszystkie przestały się rozwijać w 3 dobie
3 ICSI - 18 zapłodnionych komórek. Mamy 4 blastocysty -
nick nieaktualnyAndzia sama nie wiem...wtedy pamiętam badanie bylo w celu antykonc i powiedziała mi ginekolog,że wszystko jest ladnie,więc widziała o tych drobnopęcherzykowych więc gdyby bylo cos niepokojacego to napewno by mi o tym powiedziała...Ja to jestem jednak wariatka,pierwszy cykl i tak wariuje ,ale skoro Andzia masz napisane że prawidłowe to jestem spokojna