Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
Andzia ja w pracy mam dwa monitorki odgradzam się od wszystkich i na jednym OVU a na drugim KRSy i powiem Ci że dostaje od tego zeza
a najlepsze jest to że w pomylimy mi się rubryczki i w polu: "Miejsce na notatki sądu" zaczęłam pisać: to ten detektor jest do duszy wołowej ...Kłosia lubi tę wiadomość
Bobitta
-
No to przede mną jeszcze te badania. A swoją drogą, to myślałam, że już na tej wizycie dostane skierowanie na jakies homony itd. Tym bardziej, że coś jest nie tak....
To ja za duphaston płace ponad 30 zeta. Kiedyś brałam luteine podjęzykowo i wszystko miałam jak w zegarku.Cudzie trwaj...
-
Andzia1985 wrote:Ale Wy dzisiaj naprodukowałyście, czytam Was na bieżąco, ale trochę mam roboty i nie mam jak odpisać
Ja też jestem zielona w sprawach badania szyjki, śluzu, nawet temperatury...
Ev, jestem z Tobą, też czekam na okres wywołany tabletkami, z tym, że ja mam duphaston i jestem na 5/10. Mam nadzieję, że przyjdzie po tych dwóch dniach i szybko rozpocznę kolejny cykl... Jak już mamy wspomagacze ot musi Nam się udać
Smerfetka sama robiłaś badania, czy lekarz Ci zlecił?
Nie przejmuj sie ja tez... szczególnie jesli chodzi o szyjkę i śluz
No to kochana jedziemy na tym samym wózku wiec musimy sie wspierać ! Ja tez mam taka nadzieje ... Ja juz tez chce zacząć nowy cykl !
Dokładnie ! Musi ! -
Ja Wam mogę napisać jakie mi lekarz zlecił badania jak nie udało mi się zajść w ciąże po kilku cyklach naturalnie.
LH,FSH,TSH,estradiol, prolaktyna plus badania na przeciwciała zagrażające ciąży lub utrudniające zajście w nią - wirus różyczki, toxompazmoza gondii( 3rodzaje), CMV IgG, CMV IgM.
Zapłaciłam za to dosyć sporo bo prawie 300zł, ale już mam na zapas przynajmniej te wirusowe W sumie mi badania wyszły wszytskie ok, tylko leciutko podwyższona prolaktyna.Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
PCO
wysoka prolaktyna
Prawie 20 miesięcy starań ...
październik 2015 - 6tc (*)
Sierpień 2016- HSG - drożne jajowody
Wrzesień 2016- seminogram M. - wyniki dobre, jedynie obniżona nieco ilość plemników o prawidłowej budowie -
Ja też robiłam wszystkie w 3dc
Ev lubi tę wiadomość
Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
PCO
wysoka prolaktyna
Wrzesień 2016- seminogram M. - wyniki dobre, jedynie obniżona nieco ilość plemników o prawidłowej budowie -
U mnie chyba ???? Pani doktor postawi najpierw na wywołanie okresy, dostałam skierowanie na usg narządu rodnego i pewnie potem dostane skierowanie na jakieś badania. U mnie raczej na naturalność nie ma co liczyć skoro okres się nie pojawia...Cudzie trwaj...
-
nick nieaktualny
-
ja jeszcze pół godzinki i do domu nawet też dosyć szybko mi dzisiaj dzień leci
Bobitta trzeci cykl to wcale nie tak dużo, wiem- marne pocieszenie, ale pomyśl sobie, że ja się staram 3 razy dłużej, to na pewno Ci ulżyPotrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
PCO
wysoka prolaktyna
Wrzesień 2016- seminogram M. - wyniki dobre, jedynie obniżona nieco ilość plemników o prawidłowej budowie