Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
Mi akurat owulacja wypada po Krecie, więc będziemy tam robić próby stworzenia Krecika
Ale w tygodniu po powrocie pójdę na monitoring w poniedziałek i później ostre działania
Ty za to przygotowuj się na wzmożone zdziałania niedługoPotrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
PCO
wysoka prolaktyna
Prawie 20 miesięcy starań ...
październik 2015 - 6tc (*)
Sierpień 2016- HSG - drożne jajowody
Wrzesień 2016- seminogram M. - wyniki dobre, jedynie obniżona nieco ilość plemników o prawidłowej budowie -
Paulette wrote:doskonale rozumiem . Nie raz juz tak sie czulam. A najgorsze sa takie dziewczyny ktorym juz sie udalo bo nie wspieraja tylko gasza. Piszesz jakis objaw wskazujacy na ciaze a one odrazu zebym nic sobie nie wymyslala bo to nic wspolnego z ciaza nie ma. Chociaz sa i takie ktore bardzo lubie i na prawde potrafia pomoc a nie tylko sie wymadzac.
Chociaż nie powiem, bo jak Bobitta ostatnio napisała o śmierdzącej śmieciarze, jako objawie ciąży to nie miałam serca jej ani zgasić, ani wesprzećPotrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
PCO
wysoka prolaktyna
Wrzesień 2016- seminogram M. - wyniki dobre, jedynie obniżona nieco ilość plemników o prawidłowej budowie -
Agape ale przynajmniej (mam nadzieje) wzięłaś to na żart !!!
Paulette - a ja rozumiem część tych kobit, bo w sumie mają rację . Niestety ale pierwsze objawy ciąży moim zdaniem są identycznie opisane jak te przed miesiączką. I pytania "czy ja mogę byc w ciąży" są moim zdaniem dziwne - dlatego na nie nie odpowiadam
jak współżyjesz bez zabezpieczenia, partner kończy w tobie w pochwie, to szanse są i nikt na forum nie ma KULI do przewidywania przyszłości i nie odpowie lasce czy jest czy nie.
Ale i tu sie zgodzę z jeśli chodzi o fakt odpowiadania takich dziewczyn, że czasem brak im zrozumienia do takiej niedoświadczonej, czasem robią to w chamski sposób a czasem zjadą taką niewinna duszyczke, że później biedna boi się już cokolwiek napisaćBobitta
-
Nie Bobitta wzięłam to serio, że latasz za śmieciarą i patrzysz,czy Cię ciągnie na wymioty, bo być może to ciąża
Hej Ev:) Musisz być cierpliwa, pamiętam jak sama wyczekiwałam okresu po luteinie, przyjdzie na pewno Tak jak już pisałam, ja czekałam po odstawieniu przeważnie dwa dni. Ale w trakcie brania zawsze czułam, że @ już blisko - bolące piersi, brzuch.Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
PCO
wysoka prolaktyna
nick nieaktualny
-
agape no własnie jestem juz w 7/10 dniu stosowania i boli mnie juz podbrzusze jak na @ i to od wczoraj a tu nic , ty tez tak mialas ? ...aaaa i jestem rozdrażniona i to bardzo.
smerfetka , witamy ! :* nie odpowiem ci niestety bo sie nie znam na tym, tez jestem dopiero przed takimi badaniami . -
nick nieaktualny
-
Smerfetka TSH masz w normie z takim wynikiem ( co widać z zakresu danych, które podałaś )
Ev ja już od 5-6dnia brania luteiny mam bóle miesiączkowe, a na sam okres musiałam czekać jak widzisz dłużej.
Tyle, że ja biorę luteinę podjęzykowo, nie wiem czy to ma znaczenie, ale wątpię.
Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
PCO
wysoka prolaktyna
nick nieaktualny
-
smerfetka22 wrote:w necie czytam,że przed zajściem w ciąże należy miec poniżej 2,5 mIU/l.
Sprawdziłam z ciekawości ile ja miałam jak robiłam badania 2 miesiące temu - 2,2. Najlepiej zapytaj swojego lekarza.Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
PCO
wysoka prolaktyna
smerfetka gdybyś była przy którejś z granic górnej, bądź dolnej to moim zdaniem powinnaś się martwić, a tak to jesteś całkiem pośrodku I pamiętaj internet to najgorszy diagnosta
Ev lubi tę wiadomość
Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
PCO
wysoka prolaktyna
Ev dokładnie taki sam skład. A ile płacisz za opakowanie? Ja za 30 tabletek podjęzykowych około 20zł.Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
PCO
wysoka prolaktyna
nick nieaktualny
-
Ale Wy dzisiaj naprodukowałyście, czytam Was na bieżąco, ale trochę mam roboty i nie mam jak odpisać
Ja też jestem zielona w sprawach badania szyjki, śluzu, nawet temperatury...
Ev, jestem z Tobą, też czekam na okres wywołany tabletkami, z tym, że ja mam duphaston i jestem na 5/10. Mam nadzieję, że przyjdzie po tych dwóch dniach i szybko rozpocznę kolejny cykl... Jak już mamy wspomagacze ot musi Nam się udać
Smerfetka sama robiłaś badania, czy lekarz Ci zlecił?Cudzie trwaj...
-
nick nieaktualny