Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBobitta wrote:to ten detektor jest do duszy wołowej ...
-
Kłosia wrote:Olej z wiesiołka od pierwszego dnia cyklu aż do owulacji
tak jak pisała Kłosia zgadza się
i też zależy jakie masz dawki, ja brałam w kapsułkach po 500mg i brałam 6 kapsułek dziennie
w jakiś tam miarach czytałam, że dawki to 2,5ml-5ml albo 1500mg-3000mg dziennego spożyciaBobitta
-
nick nieaktualny
-
no to tak jak już wcześniej pisałam... ale się powtórzę - siemię lniane jako napar (czyli tak, jak robi co druga dziewczyna na forum- która właśnie zalewa wrzatkiem) jest tylko i wyłącznie dobre na jelita i trawienie !!!
siemię lniane, żeby bylo skuteczne tak jak oczekujecie - czyli na śluz, powinno być mielone i zjadane "na żywca" znaczy w ziarenkach bo tylko wtedy wytwarzany jest kwas omega 3 i witamina B17, która za to odpowiada.
i zęby nie było, to nie są moje jakieś tam widzimisie, ale każdy farmaceuta i chemik, który zna reakcje siemienia z wrzątkiem wam to powie.
Kłosia lubi tę wiadomość
Bobitta
-
nick nieaktualny
-
spoko spoko - ja tyko piszę jakby ktoś chciał po prostu stosować to tak żeby przyniosło skutki
Paulette ja do nikogo i o nic nie mam wątów i nie bede nikogo nauczać - dzielę się tylko zdobytą wiedzą.
a wiem doskonale jak to jest zostać zlinczowanym na forum, bo sama zostałam za zadanie pytania odnośnie płci dziecka... a laski na mnie tak naskoczyły, jakbym przez to im cykl zmarnowała, albo nie wiem ...
czułam się okropnie i dlatego przestałam się udzielać - bo szczerze mnie to dobiło.Bobitta
-
Bobitta, bo tutaj niektóre dziewczyny się zachowują jakby miały 24h zespół napięcia- ni to pożartować, ni o coś zapytać bo od razu otwarcie japy na całego Więc trzeba uważać
Ale sieeee wleczeeee do tegooo wolnegoooo ....Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
PCO
wysoka prolaktyna
Prawie 20 miesięcy starań ...
październik 2015 - 6tc (*)
Sierpień 2016- HSG - drożne jajowody
Wrzesień 2016- seminogram M. - wyniki dobre, jedynie obniżona nieco ilość plemników o prawidłowej budowie -
Nikogo nie chce oceniać, ale masz święta rację agape.
A powiem Ci, że to norma, że ostatni dzień się zawsze dłuży !!! ale to dlatego, ze na to wolne już czekasz i nie możesz się doczekać. A urlop, nawet nie bedziesz wiedziała kiedy Ci minie ... niestetyBobitta
-
Wiadomo, ale ma go zamiar intensywnie wykorzystać Nie wiem, jak nadrobię waszą pisanine tutaj po powrocie Wróce, a tu się okażę, że połowa w ciążyPotrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
PCO
wysoka prolaktyna
Wrzesień 2016- seminogram M. - wyniki dobre, jedynie obniżona nieco ilość plemników o prawidłowej budowie -
Całe 16 dni wolnegoooo Ale 30 sierpnia lecimy na Kretę, a później chcemy jeszcze jechać na dwa dni do Zakopanego, zobaczymy jak będziemy stali z kasą po zagranicznych wojażachPotrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
PCO
wysoka prolaktyna
nick nieaktualnyBobitta wrote:spoko spoko - ja tyko piszę jakby ktoś chciał po prostu stosować to tak żeby przyniosło skutki
Paulette ja do nikogo i o nic nie mam wątów i nie bede nikogo nauczać - dzielę się tylko zdobytą wiedzą.
a wiem doskonale jak to jest zostać zlinczowanym na forum, bo sama zostałam za zadanie pytania odnośnie płci dziecka... a laski na mnie tak naskoczyły, jakbym przez to im cykl zmarnowała, albo nie wiem ...
czułam się okropnie i dlatego przestałam się udzielać - bo szczerze mnie to dobiło.