Staramy się i wspieramy
- 

WIADOMOŚĆ

- 
                        nick nieaktualny
 - 
                        nick nieaktualnynim nie ma co się kierować bo tak jak dziewczyny wczesniej pisaly to tylko program i tam masz przeciez jak wpiszesz objawy to masz w nawiasach % ile kobiet takie mialy objawy. Np Twoim objawem ciąży może bol gardla, ale jak zadna wczesniejsza dziewczyna taka nie podala ktorej sie udalo to to wcale nie bedzie brane pod uwage. najbardziej popularne objawy to : trądzik, wzdęcia, nudności, zmęczenie, zaburzenia snu .Bobitta wrote:to ten detektor jest do duszy wołowej ...
 - 

Kłosia wrote:Olej z wiesiołka od pierwszego dnia cyklu aż do owulacji

tak jak pisała Kłosia zgadza się
i też zależy jakie masz dawki, ja brałam w kapsułkach po 500mg i brałam 6 kapsułek dziennie
w jakiś tam miarach czytałam, że dawki to 2,5ml-5ml albo 1500mg-3000mg dziennego spożyciaBobitta

- 
                        nick nieaktualny
 - 

no to tak jak już wcześniej pisałam... ale się powtórzę - siemię lniane jako napar (czyli tak, jak robi co druga dziewczyna na forum- która właśnie zalewa wrzatkiem) jest tylko i wyłącznie dobre na jelita i trawienie !!!
siemię lniane, żeby bylo skuteczne tak jak oczekujecie - czyli na śluz, powinno być mielone i zjadane "na żywca" znaczy w ziarenkach bo tylko wtedy wytwarzany jest kwas omega 3 i witamina B17, która za to odpowiada.
i zęby nie było, to nie są moje jakieś tam widzimisie, ale każdy farmaceuta i chemik, który zna reakcje siemienia z wrzątkiem wam to powie.
                                    Kłosia lubi tę wiadomość
                                Bobitta

- 
                        nick nieaktualny
 - 

spoko spoko - ja tyko piszę jakby ktoś chciał po prostu stosować to tak żeby przyniosło skutki

Paulette ja do nikogo i o nic nie mam wątów i nie bede nikogo nauczać - dzielę się tylko zdobytą wiedzą.
a wiem doskonale jak to jest zostać zlinczowanym na forum, bo sama zostałam za zadanie pytania odnośnie płci dziecka... a laski na mnie tak naskoczyły, jakbym przez to im cykl zmarnowała, albo nie wiem ...
czułam się okropnie i dlatego przestałam się udzielać - bo szczerze mnie to dobiło.Bobitta

- 

Bobitta, bo tutaj niektóre dziewczyny się zachowują jakby miały 24h zespół napięcia- ni to pożartować, ni o coś zapytać bo od razu otwarcie japy na całego
 Więc trzeba uważać 
Ale sieeee wleczeeee do tegooo wolnegoooo ....Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
PCO
wysoka prolaktyna
Prawie 20 miesięcy starań ...
październik 2015 - 6tc (*)
Sierpień 2016- HSG - drożne jajowody
Wrzesień 2016- seminogram M. - wyniki dobre, jedynie obniżona nieco ilość plemników o prawidłowej budowie - 

Nikogo nie chce oceniać, ale masz święta rację agape.
A powiem Ci, że to norma, że ostatni dzień się zawsze dłuży !!! ale to dlatego, ze na to wolne już czekasz i nie możesz się doczekać. A urlop, nawet nie bedziesz wiedziała kiedy Ci minie ... niestetyBobitta

- 

Wiadomo, ale ma go zamiar intensywnie wykorzystać
 Nie wiem, jak nadrobię waszą pisanine tutaj po powrocie 
 Wróce, a tu się okażę, że połowa w ciąży 
                                Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
PCO
wysoka prolaktyna
Wrzesień 2016- seminogram M. - wyniki dobre, jedynie obniżona nieco ilość plemników o prawidłowej budowie - 

Całe 16 dni wolnegoooo
 Ale 30 sierpnia lecimy na Kretę, a później chcemy jeszcze jechać na dwa dni do Zakopanego, zobaczymy jak będziemy stali z kasą po zagranicznych wojażach 
                                Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
PCO
wysoka prolaktyna
                        nick nieaktualnydoskonale rozumiem . Nie raz juz tak sie czulam. A najgorsze sa takie dziewczyny ktorym juz sie udalo bo nie wspieraja tylko gasza. Piszesz jakis objaw wskazujacy na ciaze a one odrazu zebym nic sobie nie wymyslala bo to nic wspolnego z ciaza nie ma. Chociaz sa i takie ktore bardzo lubie i na prawde potrafia pomoc a nie tylko sie wymadzac.Bobitta wrote:spoko spoko - ja tyko piszę jakby ktoś chciał po prostu stosować to tak żeby przyniosło skutki

Paulette ja do nikogo i o nic nie mam wątów i nie bede nikogo nauczać - dzielę się tylko zdobytą wiedzą.
a wiem doskonale jak to jest zostać zlinczowanym na forum, bo sama zostałam za zadanie pytania odnośnie płci dziecka... a laski na mnie tak naskoczyły, jakbym przez to im cykl zmarnowała, albo nie wiem ...
czułam się okropnie i dlatego przestałam się udzielać - bo szczerze mnie to dobiło. 

ja wsypuję do jogurtu do lodówki na pół godziny i jem