Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
abcd246 wrote:Hej dziewczyny! Ja już pogodziłam się z myślą że nic z tego nie będzie. Ale zaczął się nowy więc spóbuje z tymi testami owulacyjnymi. Koleżanka moja mi poleciła właśnie te z rosmana i nie wiem teraz czy je kupić czy z apteki jakiś??? U mnie pogoda śliczna, słoneczko świeci więc nakręca pozytywnie do życia miłego dnia
Abcd - witam , jedne chwalą te z Rossmana, jedne z apteki.... Zależy jak u Ciebie będą wychodzić Które będą Ci przychylne .
Ola 85 witaj Karolla witaj Evanlyn witaj
Evanlyn lubi tę wiadomość
synek 6 lat 2010 r. [ 2011-[*],marzec 2015-[*].. ]
synek ur. 18.08.2016
-
katsuyoshi wrote:mi chodzilo o 14 dni po owulacji sorki xd
a kiedy w planach test jak cos?
Jak nie dostanę, to może zrobię w przyszłym tygodniu, chyba, że pojawią sie jakieś inne objawy to wcześniej póki co, przeziębienie i objawy takie jak na @, na badaniu szyjki słabo się znam, ale wydaje mi się, że jest zamknieta, twarda i dosyć wysoko, zaraz po owu pierwszy tydzień miałam taką jakby rozpulchnioną.Evanlyn, katsuyoshi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKarolla. wrote:Jak nie dostanę, to może zrobię w przyszłym tygodniu, chyba, że pojawią sie jakieś inne objawy to wcześniej póki co, przeziębienie i objawy takie jak na @, na badaniu szyjki słabo się znam, ale wydaje mi się, że jest zamknieta, twarda i dosyć wysoko, zaraz po owu pierwszy tydzień miałam taką jakby rozpulchnioną.
MAsz cykle nie regularne? -
nick nieaktualnyKarolla. wrote:Kat, no niestety zdarzają sie opóznienia tak do tygodnia...
No to póki co z twojego opisu widze ładna szyjka mam nadzieje że ogólnie wszystko się utrzyma i bedzie ładny finałekEvanlyn, Karolla., Vesper lubią tę wiadomość
-
łoo dziewczyny tak tu szybko drukujecie, że nie nadążam w pracy czytać
miłego dnia :*Evanlyn, katsuyoshi, Vesper lubią tę wiadomość
Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
PCO
wysoka prolaktyna
Prawie 20 miesięcy starań ...
październik 2015 - 6tc (*)
Sierpień 2016- HSG - drożne jajowody
Wrzesień 2016- seminogram M. - wyniki dobre, jedynie obniżona nieco ilość plemników o prawidłowej budowie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
madziarella88 wrote:evanlyn widze ze termin @ podobnie jak u mnie.. 11.11. tez mam tylko jeden test zeby nie kusilo. to juz 4 miesiac staran.. miejmy nadzieje ze tym razem sie uda
-
nick nieaktualnymadziarella88 wrote:evanlyn widze ze termin @ podobnie jak u mnie.. 11.11. tez mam tylko jeden test zeby nie kusilo. to juz 4 miesiac staran.. miejmy nadzieje ze tym razem sie uda
Staracie sie o pierwszą dzidzie?