Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
Bobbitta - jak już pisałam, brać Kat i Ciebie za wzór !!! .
Ja za to potrzebowałam spuścić trochę ciśnienia...by czerpać przyjemność z obcowania na forum... by się odprężać tutaj, a nie stresować. Za dużo nierozwiązanycb problemów mi siedziało. Zbyt intensywnie myślałam też o staraniach, co mnoe jeszcze bardziej nakręcało, może właśnie w tym siedzi ten kruczek - by nie popadać w obsesję "staraniową".
Ok miłego dzionka:-).Bobitta lubi tę wiadomość
synek 6 lat 2010 r. [ 2011-[*],marzec 2015-[*].. ]
synek ur. 18.08.2016
-
Ja po zakupach z teściową lubi ze mną jeździć bo robię za tragarza chryzantemy i znicze czekają na swoje 5 min. Jutro tournee po cmentarzach
Teraz czekam na mężulka do 15:00 i jedziemy na miasto a wieczorem nocny seans grozy w Multikinie
Ból brzucha całkiem ustąpił i czuje tylko czasem jak na okres skurcze więc mój zapał został trochę przygaszony jak pojawi się @ a nie pojawią się II kreski to idę z tym bólem go gin bo przed wczoraj każdy ruch sprawiał mi ból mam nadzieję że to żadne dziadostwo infekcje wykluczam bo codziennie piję herbatę żurawinową i praktycznie ciągle siedzę w domu więc nie mam kiedy zmarznąć...
Idę robić kawęmissy83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKarolla. wrote:Cześć dziewczyny Co tam u Was? Nie było mnie kilka dni, widze, że mam sporo do nadrobienia więc poproszę o jakieś streszczenie
Od paru dni czyli dokładnie od kiedy ?
Kurcze wiedziałam ze kogos mi tutaj brakuje hahaEvanlyn lubi tę wiadomość
-
Evanlyn wrote:U mnie to nic nowego płodne dni wyserduszkowane i teraz czekam żeby móc zrobić test a do niego jeszcze tydzień i dwa dni
Ja mogłabym testować spokojnie od wczoraj, dzis już 31 dc, ale narazie czekam...
Evanlyn wrote:poza tym sprzątam cały dom w poszukiwaniu motywacji do pisania pracy inżynierskiej i nie mogę jej kurde znaleźć ech gdzie ja ją położyłam?!?!
Oj wiem coś o tym ale mam już obrony za sobąEvanlyn lubi tę wiadomość
-
Zazdroszczę obrony za sobą i wstrzemięźliwości ja nie wytrzymam ani dnia dłużej. Niby pisze na testach że można po 6 dniach ale ja wolę sobie robić nadzieję tych kilka dni dłużej (w razie niepowodzenia)
Wspomnę Ci jeszcze o moich urojonych objawach zapowiadających ciąże jest ich dwa: cała masa kremowego śluzu, który się utrzymuję do teraz i ból brzucha, który dzisiaj akurat przeszedł na lżejszy etap poza tym po staremu
-
Zazdroszczę obrony za sobą i wstrzemięźliwości ja nie wytrzymam ani dnia dłużej. Niby pisze na testach że można po 6 dniach ale ja wolę sobie robić nadzieję tych kilka dni dłużej (w razie niepowodzenia)
Wspomnę Ci jeszcze o moich urojonych objawach zapowiadających ciąże jest ich dwa: cała masa kremowego śluzu, który się utrzymuję do teraz i ból brzucha, który dzisiaj akurat przeszedł na lżejszy etap poza tym po staremu
Karolla. wrote:Ja się czuję do kitu, chyba złapało mnie jakieś przeziębienie, mam dreszcze, uderzenia gorąca i w ogóle jestem taka rozbita
Współczuję, ja tak miałam 3 tyg temu. Wyleczyłam się herbatą z jedną łyżeczką miodu pszczelego, jedna z miodu z mlecza i sok malinowy do tego - taka mieszanka i na noc mleko z czosnkiem i miodem 3 dni takiej kuracji i jestem zdrowa
-
Evanlyn wrote:Zazdroszczę obrony za sobą i wstrzemięźliwości ja nie wytrzymam ani dnia dłużej. Niby pisze na testach że można po 6 dniach ale ja wolę sobie robić nadzieję tych kilka dni dłużej (w razie niepowodzenia)
-
Hej dziewczyny! Ja już pogodziłam się z myślą że nic z tego nie będzie. Ale zaczął się nowy więc spóbuje z tymi testami owulacyjnymi. Koleżanka moja mi poleciła właśnie te z rosmana i nie wiem teraz czy je kupić czy z apteki jakiś??? U mnie pogoda śliczna, słoneczko świeci więc nakręca pozytywnie do życia miłego dniaZ góry dziękuję za odpowiedź, pozdrawiam
-
abcd246 wrote:Hej dziewczyny! Ja już pogodziłam się z myślą że nic z tego nie będzie. Ale zaczął się nowy więc spóbuje z tymi testami owulacyjnymi. Koleżanka moja mi poleciła właśnie te z rosmana i nie wiem teraz czy je kupić czy z apteki jakiś??? U mnie pogoda śliczna, słoneczko świeci więc nakręca pozytywnie do życia miłego dnia
Jak byłam na innym forum to tam właśnie dziewczyny bardzo polecały te z Rossmann'a
-
Karolla. wrote:abcd, jak długo się staracie?
Ja się chyba zaraz położe, bo chce mi się spac, w dzien jestem non stop senna a w nocy nie moge zasnac, jak to jest?
-
nick nieaktualnyKarolla. wrote:Hehe cieszę się, że tęskniłyscie xd
Evanlyn, udanego seansu, maraton?
Kat, jak się czujesz?
Oj oj moze cos u ciebie wita też skoro cie choróbsko łapie a to objaw wiadomo czego
Patrze że dzis masz 14dc szkoda kurde że nie ma tempki
Kiedy masz dostać @ ?
Ciekawa jestem co u ciebie wyjdzie.Evanlyn lubi tę wiadomość