X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Staramy się i wspieramy
Odpowiedz

Staramy się i wspieramy

Oceń ten wątek:
  • missy83 Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bobbitta - jak już pisałam, brać Kat i Ciebie za wzór !!! :-D :-).

Ja za to potrzebowałam spuścić trochę ciśnienia...by czerpać przyjemność z obcowania na forum... by się odprężać tutaj, a nie stresować. Za dużo nierozwiązanycb problemów mi siedziało. Zbyt intensywnie myślałam też o staraniach, co mnoe jeszcze bardziej nakręcało, może właśnie w tym siedzi ten kruczek - by nie popadać w obsesję "staraniową".

Ok miłego dzionka:-).

Bobitta lubi tę wiadomość

synek 6 lat <3 2010 r. [ 2011-[*],marzec 2015-[*].. ]
    synek ur. 18.08.2016 <3
    h84fwn15dqixvghy.png
  • Ola_85 Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny milego południa i po poludnia

missy83 lubi tę wiadomość

km5s8ribs34fnes6.png
  • Evanlyn Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja po zakupach z teściową :) lubi ze mną jeździć bo robię za tragarza :D chryzantemy i znicze czekają na swoje 5 min. Jutro tournee po cmentarzach :)

Teraz czekam na mężulka do 15:00 i jedziemy na miasto a wieczorem nocny seans grozy w Multikinie :D

Ból brzucha całkiem ustąpił i czuje tylko czasem jak na okres skurcze więc mój zapał został trochę przygaszony :D jak pojawi się @ a nie pojawią się II kreski to idę z tym bólem go gin bo przed wczoraj każdy ruch sprawiał mi ból :( mam nadzieję że to żadne dziadostwo :( infekcje wykluczam bo codziennie piję herbatę żurawinową i praktycznie ciągle siedzę w domu więc nie mam kiedy zmarznąć...

Idę robić kawę :)

missy83 lubi tę wiadomość

43ktp07wud9y4wpd.png
    uwo9skjoyh555jxd.png
  • Karolla. Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :) Co tam u Was? :) Nie było mnie kilka dni, widze, że mam sporo do nadrobienia więc poproszę o jakieś streszczenie :D

Evanlyn, katsuyoshi lubią tę wiadomość

• Evanlyn Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolla jesteś w końcu :D wczoraj cały dzień o Tobie myślałam i chyba telepatycznie Cie wywołałam :D

Karolla. lubi tę wiadomość

43ktp07wud9y4wpd.png
    uwo9skjoyh555jxd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2015, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolla. wrote:
    Cześć dziewczyny :) Co tam u Was? :) Nie było mnie kilka dni, widze, że mam sporo do nadrobienia więc poproszę o jakieś streszczenie :D

Od paru dni czyli dokładnie od kiedy ? :D
    Kurcze wiedziałam ze kogos mi tutaj brakuje haha

Evanlyn lubi tę wiadomość

• Karolla. Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe cieszę się, że tęskniłyscie :D xd
    Evanlyn, udanego seansu, maraton?
    Kat, jak się czujesz? :)

Evanlyn, katsuyoshi lubią tę wiadomość

• Karolla. Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się czuję do kitu, chyba złapało mnie jakieś przeziębienie, mam dreszcze, uderzenia gorąca i w ogóle jestem taka rozbita :/

• Evanlyn Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolla. wrote:
    A dziękuje :D tak maraton 4 filmy od 22:00 do 5 rano :D ciekawe czy wytrzymam :P

Karolla. lubi tę wiadomość

43ktp07wud9y4wpd.png
    uwo9skjoyh555jxd.png
  • Karolla. Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evanlyn wrote:
    U mnie to nic nowego :) płodne dni wyserduszkowane i teraz czekam żeby móc zrobić test a do niego jeszcze tydzień i dwa dni :)

Ja mogłabym testować spokojnie od wczoraj, dzis już 31 dc, ale narazie czekam...
    Evanlyn wrote:
    poza tym sprzątam cały dom w poszukiwaniu motywacji do pisania pracy inżynierskiej i nie mogę jej kurde znaleźć ech :( gdzie ja ją położyłam?!?!

Oj wiem coś o tym :D ale mam już obrony za sobą :)

• Evanlyn Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zazdroszczę obrony za sobą i wstrzemięźliwości :D ja nie wytrzymam ani dnia dłużej. Niby pisze na testach że można po 6 dniach ale ja wolę sobie robić nadzieję tych kilka dni dłużej :D (w razie niepowodzenia)

Wspomnę Ci jeszcze o moich urojonych objawach zapowiadających ciąże :P jest ich dwa: cała masa kremowego śluzu, który się utrzymuję do teraz i ból brzucha, który dzisiaj akurat przeszedł na lżejszy etap :P :D poza tym po staremu

43ktp07wud9y4wpd.png
    uwo9skjoyh555jxd.png
  • Karolla. Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evanlyn hehe tez już mam wrażenie, że wszystkie te objawy przerabiałam :D

• Evanlyn Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zazdroszczę obrony za sobą i wstrzemięźliwości :D ja nie wytrzymam ani dnia dłużej. Niby pisze na testach że można po 6 dniach ale ja wolę sobie robić nadzieję tych kilka dni dłużej :D (w razie niepowodzenia)

Wspomnę Ci jeszcze o moich urojonych objawach zapowiadających ciąże :P jest ich dwa: cała masa kremowego śluzu, który się utrzymuję do teraz i ból brzucha, który dzisiaj akurat przeszedł na lżejszy etap :P :D poza tym po staremu
    Karolla. wrote:
    Ja się czuję do kitu, chyba złapało mnie jakieś przeziębienie, mam dreszcze, uderzenia gorąca i w ogóle jestem taka rozbita :/

Współczuję, ja tak miałam 3 tyg temu. Wyleczyłam się herbatą z jedną łyżeczką miodu pszczelego, jedna z miodu z mlecza i sok malinowy do tego - taka mieszanka :) i na noc mleko z czosnkiem i miodem :) 3 dni takiej kuracji i jestem zdrowa :)

43ktp07wud9y4wpd.png
    uwo9skjoyh555jxd.png
  • Karolla. Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evanlyn, o! lecę po miód do herbatki :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 12:48

• Karolla. Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evanlyn wrote:
    A ja podziwiam za odwagę! :D

• abcd246 Przyjaciółka

Wysłany: 30 października 2015, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny! :) Ja już pogodziłam się z myślą że nic z tego nie będzie. Ale zaczął się nowy więc spóbuje z tymi testami owulacyjnymi. Koleżanka moja mi poleciła właśnie te z rosmana i nie wiem teraz czy je kupić czy z apteki jakiś??? U mnie pogoda śliczna, słoneczko świeci więc nakręca pozytywnie do życia :) miłego dnia :):):)

Z góry dziękuję za odpowiedź, pozdrawiam :)
  • Karolla. Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    abcd, jak długo się staracie? :)

Ja się chyba zaraz położe, bo chce mi się spac, w dzien jestem non stop senna a w nocy nie moge zasnac, jak to jest?

• Evanlyn Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    abcd246 wrote:
    Hej dziewczyny! :) Ja już pogodziłam się z myślą że nic z tego nie będzie. Ale zaczął się nowy więc spóbuje z tymi testami owulacyjnymi. Koleżanka moja mi poleciła właśnie te z rosmana i nie wiem teraz czy je kupić czy z apteki jakiś??? U mnie pogoda śliczna, słoneczko świeci więc nakręca pozytywnie do życia :) miłego dnia :):):)
    Nie ma co się dołować póki słonko świeci :) ja o tylko doła mam jak deszcz pada a co gorsza śnieg :(

Jak byłam na innym forum to tam właśnie dziewczyny bardzo polecały te z Rossmann'a :)

43ktp07wud9y4wpd.png
    uwo9skjoyh555jxd.png
  • Evanlyn Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolla. wrote:
    abcd, jak długo się staracie? :)

Ja się chyba zaraz położe, bo chce mi się spac, w dzien jestem non stop senna a w nocy nie moge zasnac, jak to jest?
    karolla ja tak miałam podczas ostatniej pełni :) wczoraj spałam jak zabita 10 godzin :D

43ktp07wud9y4wpd.png
    uwo9skjoyh555jxd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2015, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolla. wrote:
    Już lepiej ..objaw grypy prawie przeszedł :D
    Oj oj moze cos u ciebie wita też skoro cie choróbsko łapie a to objaw wiadomo czego :D
    Patrze że dzis masz 14dc :) szkoda kurde że nie ma tempki :(
    Kiedy masz dostać @ ?
    Ciekawa jestem co u ciebie wyjdzie.

‹‹ 202 203 204 205 206 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ