X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Staramy się i wspieramy
Odpowiedz

Staramy się i wspieramy

Oceń ten wątek:
  • missy83 Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bobbitta - jak już pisałam, brać Kat i Ciebie za wzór !!! :-D :-).

Ja za to potrzebowałam spuścić trochę ciśnienia...by czerpać przyjemność z obcowania na forum... by się odprężać tutaj, a nie stresować. Za dużo nierozwiązanycb problemów mi siedziało. Zbyt intensywnie myślałam też o staraniach, co mnoe jeszcze bardziej nakręcało, może właśnie w tym siedzi ten kruczek - by nie popadać w obsesję "staraniową".

Ok miłego dzionka:-).

Bobitta lubi tę wiadomość

synek 6 lat <3 2010 r. [ 2011-[*],marzec 2015-[*].. ]
    synek ur. 18.08.2016 <3
    h84fwn15dqixvghy.png
  • Ola_85 Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny milego południa i po poludnia

missy83 lubi tę wiadomość

km5s8ribs34fnes6.png
  • Evanlyn Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja po zakupach z teściową :) lubi ze mną jeździć bo robię za tragarza :D chryzantemy i znicze czekają na swoje 5 min. Jutro tournee po cmentarzach :)

Teraz czekam na mężulka do 15:00 i jedziemy na miasto a wieczorem nocny seans grozy w Multikinie :D

Ból brzucha całkiem ustąpił i czuje tylko czasem jak na okres skurcze więc mój zapał został trochę przygaszony :D jak pojawi się @ a nie pojawią się II kreski to idę z tym bólem go gin bo przed wczoraj każdy ruch sprawiał mi ból :( mam nadzieję że to żadne dziadostwo :( infekcje wykluczam bo codziennie piję herbatę żurawinową i praktycznie ciągle siedzę w domu więc nie mam kiedy zmarznąć...

Idę robić kawę :)

missy83 lubi tę wiadomość

43ktp07wud9y4wpd.png
    uwo9skjoyh555jxd.png
  • Karolla. Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :) Co tam u Was? :) Nie było mnie kilka dni, widze, że mam sporo do nadrobienia więc poproszę o jakieś streszczenie :D

Evanlyn, katsuyoshi lubią tę wiadomość

• Evanlyn Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolla jesteś w końcu :D wczoraj cały dzień o Tobie myślałam i chyba telepatycznie Cie wywołałam :D

Karolla. lubi tę wiadomość

43ktp07wud9y4wpd.png
    uwo9skjoyh555jxd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2015, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolla. wrote:
    Cześć dziewczyny :) Co tam u Was? :) Nie było mnie kilka dni, widze, że mam sporo do nadrobienia więc poproszę o jakieś streszczenie :D

Od paru dni czyli dokładnie od kiedy ? :D
    Kurcze wiedziałam ze kogos mi tutaj brakuje haha

Evanlyn lubi tę wiadomość

• Karolla. Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe cieszę się, że tęskniłyscie :D xd
    Evanlyn, udanego seansu, maraton?
    Kat, jak się czujesz? :)

Evanlyn, katsuyoshi lubią tę wiadomość

• Karolla. Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się czuję do kitu, chyba złapało mnie jakieś przeziębienie, mam dreszcze, uderzenia gorąca i w ogóle jestem taka rozbita :/

• Evanlyn Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolla. wrote:
    A dziękuje :D tak maraton 4 filmy od 22:00 do 5 rano :D ciekawe czy wytrzymam :P

Karolla. lubi tę wiadomość

43ktp07wud9y4wpd.png
    uwo9skjoyh555jxd.png
  • Karolla. Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evanlyn wrote:
    U mnie to nic nowego :) płodne dni wyserduszkowane i teraz czekam żeby móc zrobić test a do niego jeszcze tydzień i dwa dni :)

Ja mogłabym testować spokojnie od wczoraj, dzis już 31 dc, ale narazie czekam...
    Evanlyn wrote:
    poza tym sprzątam cały dom w poszukiwaniu motywacji do pisania pracy inżynierskiej i nie mogę jej kurde znaleźć ech :( gdzie ja ją położyłam?!?!

Oj wiem coś o tym :D ale mam już obrony za sobą :)

• Evanlyn Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zazdroszczę obrony za sobą i wstrzemięźliwości :D ja nie wytrzymam ani dnia dłużej. Niby pisze na testach że można po 6 dniach ale ja wolę sobie robić nadzieję tych kilka dni dłużej :D (w razie niepowodzenia)

Wspomnę Ci jeszcze o moich urojonych objawach zapowiadających ciąże :P jest ich dwa: cała masa kremowego śluzu, który się utrzymuję do teraz i ból brzucha, który dzisiaj akurat przeszedł na lżejszy etap :P :D poza tym po staremu

43ktp07wud9y4wpd.png
    uwo9skjoyh555jxd.png
  • Karolla. Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evanlyn hehe tez już mam wrażenie, że wszystkie te objawy przerabiałam :D

• Evanlyn Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zazdroszczę obrony za sobą i wstrzemięźliwości :D ja nie wytrzymam ani dnia dłużej. Niby pisze na testach że można po 6 dniach ale ja wolę sobie robić nadzieję tych kilka dni dłużej :D (w razie niepowodzenia)

Wspomnę Ci jeszcze o moich urojonych objawach zapowiadających ciąże :P jest ich dwa: cała masa kremowego śluzu, który się utrzymuję do teraz i ból brzucha, który dzisiaj akurat przeszedł na lżejszy etap :P :D poza tym po staremu
    Karolla. wrote:
    Ja się czuję do kitu, chyba złapało mnie jakieś przeziębienie, mam dreszcze, uderzenia gorąca i w ogóle jestem taka rozbita :/

Współczuję, ja tak miałam 3 tyg temu. Wyleczyłam się herbatą z jedną łyżeczką miodu pszczelego, jedna z miodu z mlecza i sok malinowy do tego - taka mieszanka :) i na noc mleko z czosnkiem i miodem :) 3 dni takiej kuracji i jestem zdrowa :)

43ktp07wud9y4wpd.png
    uwo9skjoyh555jxd.png
  • Karolla. Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evanlyn, o! lecę po miód do herbatki :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 12:48

• Karolla. Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evanlyn wrote:
    A ja podziwiam za odwagę! :D

• abcd246 Przyjaciółka

Wysłany: 30 października 2015, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny! :) Ja już pogodziłam się z myślą że nic z tego nie będzie. Ale zaczął się nowy więc spóbuje z tymi testami owulacyjnymi. Koleżanka moja mi poleciła właśnie te z rosmana i nie wiem teraz czy je kupić czy z apteki jakiś??? U mnie pogoda śliczna, słoneczko świeci więc nakręca pozytywnie do życia :) miłego dnia :):):)

Z góry dziękuję za odpowiedź, pozdrawiam :)
  • Karolla. Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    abcd, jak długo się staracie? :)

Ja się chyba zaraz położe, bo chce mi się spac, w dzien jestem non stop senna a w nocy nie moge zasnac, jak to jest?

• Evanlyn Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    abcd246 wrote:
    Hej dziewczyny! :) Ja już pogodziłam się z myślą że nic z tego nie będzie. Ale zaczął się nowy więc spóbuje z tymi testami owulacyjnymi. Koleżanka moja mi poleciła właśnie te z rosmana i nie wiem teraz czy je kupić czy z apteki jakiś??? U mnie pogoda śliczna, słoneczko świeci więc nakręca pozytywnie do życia :) miłego dnia :):):)
    Nie ma co się dołować póki słonko świeci :) ja o tylko doła mam jak deszcz pada a co gorsza śnieg :(

Jak byłam na innym forum to tam właśnie dziewczyny bardzo polecały te z Rossmann'a :)

43ktp07wud9y4wpd.png
    uwo9skjoyh555jxd.png
  • Evanlyn Autorytet

Wysłany: 30 października 2015, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolla. wrote:
    abcd, jak długo się staracie? :)

Ja się chyba zaraz położe, bo chce mi się spac, w dzien jestem non stop senna a w nocy nie moge zasnac, jak to jest?
    karolla ja tak miałam podczas ostatniej pełni :) wczoraj spałam jak zabita 10 godzin :D

43ktp07wud9y4wpd.png
    uwo9skjoyh555jxd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2015, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolla. wrote:
    Już lepiej ..objaw grypy prawie przeszedł :D
    Oj oj moze cos u ciebie wita też skoro cie choróbsko łapie a to objaw wiadomo czego :D
    Patrze że dzis masz 14dc :) szkoda kurde że nie ma tempki :(
    Kiedy masz dostać @ ?
    Ciekawa jestem co u ciebie wyjdzie.

‹‹ 202 203 204 205 206 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Programy dawstwa komórek i moment, w którym warto o nich pomyśleć.

Gdy własne komórki mówią „nie”. A medycyna wciąż potrafi powiedzieć „tak”. Kiedy pada słowo „dawstwo”, niewiele osób reaguje spokojnie. To nie jest temat do rozmów między zupą a deserem. W życiu większości kobiet i par pojawia się dopiero wtedy, gdy ich pierwotna wizja drogi do rodziny zaczyna się kruszyć. Gdy mają za sobą kilka cykli IVF i za każdym razem wychodzą z wynikiem, na którym znów widnieje słowo „negatywny”. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nie pozwól, by decydował przypadek – świadomie zaplanuj swoje rodzicielstwo

Planowanie rodziny to proces, który wymaga nie tylko przygotowania emocjonalnego, ale również kompleksowego podejścia zdrowotnego. Współczesna medycyna oferuje narzędzia, które pozwalają przyszłym rodzicom świadomie zadbać o zdrowie swojego potomstwa. W tym kontekście niezwykle istotne jest zrozumienie roli genetyki i docenienie możliwości wczesnego wykrywania ryzyka chorób dziedzicznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ