Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEvanlyn wrote:madziarella88 PS spodoba Ci się u nas ja też jestem nowa, dołączyłam tu 15paź czyli dwa tyg temu a dziewczyny mnie tak gorąco przywitały że już czuję się tu jak w domu
Karolla., Evanlyn lubią tę wiadomość
-
madziarella88 wrote:tak. staramy sie o pierwsza dzidzie a testowac bedze pewnie dzien po tsm. w poprzednich cyklach testowalam wczesciej a @ i tak przyszla. tym razem zaoszczedze sobie stresu :p
-
nick nieaktualnyEvanlyn wrote:Kat każdej się czasem przyda opiernicz mi np od razu objawy przeszły hahahaha
W ogóle widzę ze nowa kolezanka jest juz tutaj u nas drugą moją imienniczką xD
Wiec pewnie obie są takie zołzy jak ja łoooo -
katsuyoshi wrote:miłej pracy
Witaj madziarella88Evanlyn, Selja, madziarella88 lubią tę wiadomość
Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
PCO
wysoka prolaktyna
Prawie 20 miesięcy starań ...
październik 2015 - 6tc (*)
Sierpień 2016- HSG - drożne jajowody
Wrzesień 2016- seminogram M. - wyniki dobre, jedynie obniżona nieco ilość plemników o prawidłowej budowie -
Evanlyn - a ja za to powróciłam...
A jak pamiętam moje początki tutaj,to też miło zostałam przyjęta . Przede wszystkim dobrze, że jestto forum otwarte na "nowych", a nie zamknięta grupa .
Dziewczyny fajne, dodają otuchy.
Ja będę za to oczekiwać @ też tak jak Ty,koło 8.11
Madziarella88 - witaj, powodzenia w starankach
Agape - witam , miłej pracy i powodzenia ze staraniami
Evanlyn, madziarella88 lubią tę wiadomość
synek 6 lat 2010 r. [ 2011-[*],marzec 2015-[*].. ]
synek ur. 18.08.2016
-
nick nieaktualnySpokojnie nie ucieknie a jak bedzie próbowała to złapiemy ja na lasso i wróci szybciej niż weszła
Tak dziewczyny my jestesmy tym forum gdzie gorąco przyjmujemy nowe a nie jestesmy zamknieta ekipą ktora nawet sie nie przywita jesli nowa napisze a wiem ze to mile nie jest bo juz mialam takie sytuacje na fioletowej.
Także wbijac do nas tłumami
PRzepraszam ale cos mi odpierdala dostalam jakiegos przyplywu humoru po rannych placzachWiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 14:14
Selja, missy83, Evanlyn, Ola_85, Vesper lubią tę wiadomość
-
Evanlyn wrote:Ja 08 mam planowaną @, ale zawsze dzień przed mi plami (ovu zalicza to do poprzedniego cyklu) więc jak nie będzie plamienia to testuje!
Ale ok ok, pełen luz,co ma być to będzie.
Idę do moich domowych obowiązków;-)
Miłego popołudnia .Evanlyn lubi tę wiadomość
synek 6 lat 2010 r. [ 2011-[*],marzec 2015-[*].. ]
synek ur. 18.08.2016
-
madziarella88 wrote:zołza czasem jestem to fakt a co do opkerniczania to tez mi sie przyda. czesto wmawiam sobie objawy a potem nic... chociaz ostatnio (jak nigdy) piec dni spoznienia i juz myslalam ze to fasolka.. a jednak nie
Kat wyobraź sobie że to co tu na forum wypisuje to moje łagodne przejścia
-
Dzięki missy83
Kat- ach te hormonyWiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 14:15
missy83 lubi tę wiadomość
Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
PCO
wysoka prolaktyna
Prawie 20 miesięcy starań ...
październik 2015 - 6tc (*)
Sierpień 2016- HSG - drożne jajowody
Wrzesień 2016- seminogram M. - wyniki dobre, jedynie obniżona nieco ilość plemników o prawidłowej budowie -
Evanlyn wrote:Nie przejmuj się, ja dostałam ostatnio przedwcześnie @, a że nigdy nie dostaję wcześniej to zrobiłam dwa testy objaw to objaw nie?! tylko później mi się przypomniało że dużo biegałam i pewnie dlatego dlatego teraz jestem bardziej opanowana
opanowanie to podstawa ja juz nie testuje przy byle jakich objawach. czekam grzecznie na termin @ -
Evanlyn, doczytałam tez byłam tak pozytywnie nakręcona w pierwszym miesiącu starań Co do serduszkowania po owu to też miałam ten dylemat, ale nie wytrzymaliśmy i stwierdziliśmy, że co ma byc to będzie więc jestem zdania, żeby seksić się kiedy ma się ochotę, po prostu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 14:22