Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
zuzanna wrote:No w moim przypadku wiadomo ze cos niszczy plemniki bo było ich brdzo mało w kilka godzin po stosunku wiec jakisczynnik jest bo jeśli byłoby ok to byłoby ich więcej
zuzanna lubi tę wiadomość
Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
PCO
wysoka prolaktyna
Prawie 20 miesięcy starań ...
październik 2015 - 6tc (*)
Sierpień 2016- HSG - drożne jajowody
Wrzesień 2016- seminogram M. - wyniki dobre, jedynie obniżona nieco ilość plemników o prawidłowej budowie -
agape wrote:Aha,to nie wiedziałam. W takim razie musicie szukać przyczyny i działać jak należy. Będzie dobrze
No trzeba drazyc dalej- szkoda ze nie można wszystkich tych badan w jeden dzień zalatwic
ponad 3 lata starań...
01.17 IVF- 10 dpt- beta 80, 13 dpt- beta 394, 15 dpt beta 763.
11.01.16 1 IUI , 28.04.16 2 IUI
-
zuzanna eliminuj wszystkie przyczyny i dawaj znac na bierzaco jak sie sprawy maja. w koncu sie uda. miejmy nadzieje obejdzie sie bez inseminacji.
a tak z innej beczki. pytala. juz na innym watku ale moze jest tu jakas staraczka z Niemiec ? interesune mnie gdzie mozna tu zrobic bete ? nak pytalam u rodzinnego to odeslali mnie do ginekologa. hmm.. -
madziarella88 wrote:zuzanna eliminuj wszystkie przyczyny i dawaj znac na bierzaco jak sie sprawy maja. w koncu sie uda. miejmy nadzieje obejdzie sie bez inseminacji.
a tak z innej beczki. pytala. juz na innym watku ale moze jest tu jakas staraczka z Niemiec ? interesune mnie gdzie mozna tu zrobic bete ? nak pytalam u rodzinnego to odeslali mnie do ginekologa. hmm..
Ok - będę meldować co i jakponad 3 lata starań...
-
madziarella88 wrote:zuzanna eliminuj wszystkie przyczyny i dawaj znac na bierzaco jak sie sprawy maja. w koncu sie uda. miejmy nadzieje obejdzie sie bez inseminacji.
a tak z innej beczki. pytala. juz na innym watku ale moze jest tu jakas staraczka z Niemiec ? interesune mnie gdzie mozna tu zrobic bete ? nak pytalam u rodzinnego to odeslali mnie do ginekologa. hmm..
-
Evanlyn wrote:A ja się odezwę dopiero jutro idę na wielkie powypłatowe zakupy a później idę się bać
miłego wieczoru Kochane!!
To chyba duza wypłata była )ponad 3 lata starań...
-
Ja pierdziele Laski ... produkujecie w tempie a ja nie mam siły nadążać 5 stron ??? kiedy ja to nadrobię ?
madziarella88 Witaj w naszych skromny progach
jak były już te pytania to mnie opierniczcie
-ile się starasz
- z mężem / partnerem ?
- skąd jesteś ?katsuyoshi, Meg0809, Vesper lubią tę wiadomość
Bobitta
-
nick nieaktualnyBobitta wrote:Ja pierdziele Laski ... produkujecie w tempie a ja nie mam siły nadążać 5 stron ??? kiedy ja to nadrobię ?
-ile się starasz
- z mężem / partnerem ?
- skąd jesteś ?
- 4 cykl
-nie wiem xD moze z klaunem hihi albo listonoszem
- nie mam pojecia ale jest takie jedno piekne miejsce które się zwie dom fasolki -
katsuyoshi wrote:- 4 cykl
-nie wiem xD moze z klaunem hihi albo listonoszem
- nie mam pojecia ale jest takie jedno piekne miejsce które się zwie dom fasolki
odpowiadasz za Madziarelle ?katsuyoshi lubi tę wiadomość
Bobitta
-
nick nieaktualnyBobitta wrote:Czekaj bo nie zczaiłam ;/
odpowiadasz za Madziarelle ?
wiem tylko tyle ze stara się 4 cykl nic wiecej niestety nie wiem
Po za tym mój maly poszedł spac a ja sobie zrobiłam relaks w wannie
Dobra może się już nie odzywam...
Bo nie każdy rozumie tego typu żarty i potem beda jakies spiny....Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 16:57
-
Bobitta wrote:Ja pierdziele Laski ... produkujecie w tempie a ja nie mam siły nadążać 5 stron ??? kiedy ja to nadrobię ?
-ile się starasz
- z mężem / partnerem ?
- skąd jesteś ?
hej Bobitta
- 4 cykl staran
- z żadnym klaunem czy listonoszem tylko z partnerem :p
- jestem ogolnie z okolic Poznania ale obecnie mieszkam w Hamburgu -
A ja leżę i wcinam jakieś dziwne winogrona znaczy hmmm to może nie są winogrona ... nie wiem zresztą bo nie są takie jak w sklepie tylko takie
https://www.google.pl/search?q=winogrona+dzikie&es_sm=122&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0CB8QsARqFQoTCIfYjYTK6sgCFSi_cgod9SMEhg&biw=1366&bih=643#imgrc=USnSgNJY4xqz6M%3A
to chyba dzikie ?Bobitta