Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej Dziewczyny chciałam się doradzić w pewnej sprawie lekarz stwierdził u mnie pco czyli z owulacja u mnie rożnie ostatnio zauważyłam ze przez 4 dni mam przezroczysty rozciągliwy śluz czy to może oznaczać dni płodne ? cykl mam różnie raz mam co do godziny raz spóźnia mi się dwa trzy dni już sama nie wiem co mam o tym myśleć , normalnie załamka tak już bym chciała mieć upragniona fasolkę
-
nick nieaktualnydarusiaxd5 wrote:Hej Dziewczyny chciałam się doradzić w pewnej sprawie lekarz stwierdził u mnie pco czyli z owulacja u mnie rożnie ostatnio zauważyłam ze przez 4 dni mam przezroczysty rozciągliwy śluz czy to może oznaczać dni płodne ? cykl mam różnie raz mam co do godziny raz spóźnia mi się dwa trzy dni już sama nie wiem co mam o tym myśleć , normalnie załamka tak już bym chciała mieć upragniona fasolkę
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny coś jest nie tak siedzę sobie na horrorze a tu nagle ból podbrzusza, potworny nie taki jak na okres bo na okres mam skurcze tylko taki hmm mulący i rozchodzący się (taki mam od kilku dni)po całym podbrzuszu do tego zimne poty, ciemno przed oczami i gdybym już nie siedziała to chyba bym wpadła mówiłam mojemu M że wychodzimy bo mi słabo ale było już za późno tylko się rozwaliłam na fotelu i czekałam na ciemność albo aż przejdzie. Męczyłam się tak chwilę i zaczęło całe szczęście przechodzić ech dopiero co się obudziłam bo położyłam się o 6:15 ale i tak spania nie mam, chyba pójdę w tym tyg prywatnie żeby nie czekać bo nigdy mnie tak nie bolało w połowie cyklu a to nic dobrego nie wróży
-
Wyluzuj i staraj się nie myśleć Jak sie jeszcze raz powtórzy taki ból, jasne, że idz do lekarza. Jak sie nakrecasz psychicznie to rozne dziwne objawy sie pojawiaja...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2015, 10:15
missy83 lubi tę wiadomość
-
Dzisiaj też tak boli tylko dużo lżej, normalnie każdą część osobno czuje - każdy jajnik, szyjkę osobno jak ma skurcze a raczej takie ukłucia no i tez ciągły uciskający ból macicy
Boje się że będzie z tego jakaś bida cytologie robiłam rok temu i wszystko było ok. Tylko ze wtedy też ostatnio byłam u gin to chyba tak czy siak czas się wybrać...
-
Ja zawsze miałam zwykle skurcze kilka razy na dzień przez te dwa tyg przed okresem. Teraz to czuje taki trójkącik bólu w podbrzuszu. Czułam coś będzie nie tak bo dwa dni po plamieniu po @ bolał mnie jajnik tak z 3 dni. Tez to było dziwne dla mojego cyklu
-
nick nieaktualny
-
miejmy nadzieje ze tk tylko stres a nie torbiel..
ale meg ma racje jesli bole sa niepokojace lepiej isc do lekarza i miec spokoj.
a ja odrobilam zadanie domowe i tempereture zmierzylam. ale nie sadze zeby mi tk w tym cyklu pomoglo. w koncu juz raczej po owulacji (18 dzien cyklu). ale nic- bede mierzyc dalej. bede w razie czego miala porownanie przy nastepnym cyklu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2015, 11:23
Meg0809 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Meg0809 wrote:Evanlyn nie chce Cię martwić ale ja miałam takie bóle jak miałam torbiele na jajnikach. Lepiej idź do lekarza i nie czekaj na nic.
-
madziarella88 wrote:miejmy nadzieje ze tk tylko stres a nie torbiel..
ale meg ma racje jesli bole sa niepokojace lepiej isc do lekarza i miec spokoj.
a ja odrobilam zadanie domowe i tempereture zmierzylam. ale nie sadze zeby mi tk w tym cyklu pomoglo. w koncu juz raczej po owulacji (18 dzien cyklu). ale nic- bede mierzyc dalej. bede w razie czego miala porownanie przy nastepnym cyklu.
teraz będę miała 2 tyg przerwy od mierzenia przed moje lenistwoWiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2015, 11:39
madziarella88 lubi tę wiadomość
-
Evanlyn, koniecznie idz do lekarza, zeby to skontrolowac, ja mialam tez podobne dolegliwoci bolowe kilka miesiecy temu, okazalo sie, ze przyplatalo mi sie jakies zapalenie, dostalam leki przeciwzapalne i tyle, takze spokojnie Przede wszystkim nie czytaj na necie, na forach, nie czytaj tego!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2015, 11:44
Evanlyn lubi tę wiadomość