Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
Weszłam na chwilkę jeszcze , jednak...Niby jestem do tych starań pozytywnie nastawiona, bez względu na to czy się uda czy nie.. ale :
jednak załapałam tego doła
Moja nadzieja się ulotniła, jak zobaczyłam niedawno na papierze jasnoczerwona krew....
No tego to nienawidzę
Miałam niedawno lepszy humor,ale już dół załapałam,że testować chyba nie będzie już jutro sensu...
Wg mnie - powinnam brać ten progesteron zaraz po owulce. A mogę tak mieć, że bez wyższego progesteronu nie może albo dojść do zagnieżdżenia, albo jak już dojdzie - to progesteron spada i ciąży nie daje się utrzymać, nawet takiej jednodniowej
Już sama nie wiem, może mnie oświećcie, ale człowiek już sam nie wie co ma robić.
Jestem po prostu wkurzona,że nie biorę sztucznego progesteronu i mam wrażenie, że to tego wina .katsuyoshi lubi tę wiadomość
synek 6 lat 2010 r. [ 2011-[*],marzec 2015-[*].. ]
synek ur. 18.08.2016
-
hejka z rana
u mnie tez leje, ponuro za oknem...
OF wyznaczym mi owulacje 20 dc i tym samym cykl wydluzyl sie do 34 dni.. tak dlugiego cyklu jeszcze nigdy nie mialam. no ale poczekamy zobaczymy..
moze przez przeziebienie sie cos poprzestawialokatsuyoshi lubi tę wiadomość
-
Jesteście dziewczyny okropne jestem już w domu i popijam kawkę bo ciśnienie niskie
katsuyoshi wrote:A ty masz takie poliki gorące i uczucie goraczki przed @ tez czy tylko teraz?
Dzisiaj będzie 3 dzień tego gorącą wcześniej tak nie miałam...tzn było mi ciepło a nie że czułam się jak kaloryferkatsuyoshi lubi tę wiadomość
-
missy83 wrote:Weszłam na chwilkę jeszcze , jednak...Niby jestem do tych starań pozytywnie nastawiona, bez względu na to czy się uda czy nie.. ale :
Moja nadzieja się ulotniła, jak zobaczyłam niedawno na papierze jasnoczerwona krew....
No tego to nienawidzę
Miałam niedawno lepszy humor,ale już dół załapałam,że testować chyba nie będzie już jutro sensu...
Wg mnie - powinnam brać ten progesteron zaraz po owulce. A mogę tak mieć, że bez wyższego progesteronu nie może albo dojść do zagnieżdżenia, albo jak już dojdzie - to progesteron spada i ciąży nie daje się utrzymać, nawet takiej jednodniowej
Już sama nie wiem, może mnie oświećcie, ale człowiek już sam nie wie co ma robić.
Jestem po prostu wkurzona,że nie biorę sztucznego progesteronu i mam wrażenie, że to tego wina .missy83, katsuyoshi lubią tę wiadomość
-
Hej!
U mnie z kolei mroźno, moje raczki ledwo przezyly Chyba naprawde idzie zima! Tez zaraz zrobie sobie coś ciepłego Im blizej do @ tym bardziej znow zaczynam miec urojone objawy jestem bardzo niecierpliwa jutrzejszych wieściEvanlyn, katsuyoshi, Ola_85 lubią tę wiadomość
-
missy83 wrote:Weszłam na chwilkę jeszcze , jednak...Niby jestem do tych starań pozytywnie nastawiona, bez względu na to czy się uda czy nie.. ale :
No tego to nienawidzę
Jestem po prostu wkurzona,że nie biorę sztucznego progesteronu i mam wrażenie, że to tego wina .katsuyoshi lubi tę wiadomość
-
anusia24 wrote:Hej!
U mnie z kolei mroźno, moje raczki ledwo przezyly Chyba naprawde idzie zima! Tez zaraz zrobie sobie coś ciepłego Im blizej do @ tym bardziej znow zaczynam miec urojone objawy jestem bardzo niecierpliwa jutrzejszych wieścikatsuyoshi lubi tę wiadomość
-
anusia24 wrote:W najbliższy czwartek wiec jeszcze prawie tydzien:) Ale szczerze wątpie że będzie pozytywnie, daje 0,01% szans
katsuyoshi lubi tę wiadomość
-
Missy83 a tarczycę masz zbadaną? Ja mam hashimoto, a nic z mojego samopoczucia a to nie wskazywało, a jak zbadałam TSh to 8,55 i tarczaca na usg pozapalana, antyciała antytpo powyżej 1000.
U mnie endokrynolog podejrzewa niedomogę ciała żóltego, ale mój gin powedział, że szczerze to raczej nie, bo moja faza lutealna trwa 16 dni ( więc jaka niedomoga)
Gin mi powiedział, że wszelkie plamiania środcykliczne wynikają z chorej mojej tarczycy i także z podwyższonej ( niewiele ) prolaktyny, a nie z powodu niedomogi lutealnej.
A jesli wiesz, że masz za nisko progesteron to czemu lekarz nie da Ci recepty na luteinę?czy TY tylko podejrzewasz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2015, 12:40
katsuyoshi lubi tę wiadomość
-
Evanlyn wrote:No to bardzo optymistyczna jesteś widzę że nie dajesz się chandrze u mnie strasznie śpiący dzień, nie cierpię zimna jak wracałam do domu to normalnie ślisko było na drodze
Noo dokładnie! Pogoda jest straszna. Jak na zlosc nie wzielam rekawiczek! Na dzisiejszy wieczor wybiore sobie jakis antydepresyjny film i absolutnie nie wychodze na zewnątrz:)Evanlyn, katsuyoshi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEvanlyn wrote:Jesteście dziewczyny okropne jestem już w domu i popijam kawkę bo ciśnienie niskie
Dzisiaj będzie 3 dzień tego gorącą wcześniej tak nie miałam...tzn było mi ciepło a nie że czułam się jak kaloryfer
A dziękuje przekaże
Własnie daje obiadek synkowi a potem ja zjem sobie pierogi z serem.
Jak tylko się najemy to przeczytam wszystko co mnie omineło bo głod obecnie nie pozwala mi czytacEvanlyn lubi tę wiadomość
-
anusia24 wrote:Haha nie no po prostu widze, że już zaczynam mieć podobne odchyły jak w tamtym miesiacu Dobrze ze juz testow nie zaczelam robic bo w tamtym miesiacu to chyba z 6 zrobilam! Staram się walczyć z ta depresją jak moge, choć to nie łatwe:)Jeszcze pisze prace magisterska to w ogole sie dziwie ze sie calkowiecie nie zalamalam:P
Noo dokładnie! Pogoda jest straszna. Jak na zlosc nie wzielam rekawiczek! Na dzisiejszy wieczor wybiore sobie jakis antydepresyjny film i absolutnie nie wychodze na zewnątrz:)katsuyoshi lubi tę wiadomość
-
katsuyoshi wrote:No to ja juz wiem co pokaże ci jutrzejszy test !
A dziękuje przekaże
Własnie daje obiadek synkowi a potem ja zjem sobie pierogi z serem.
Jak tylko się najemy to przeczytam wszystko co mnie omineło bo głod obecnie nie pozwala mi czytac
U mnie też pierogi teściowa robiłakatsuyoshi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymadziarella88 wrote:no i jednym okiem jeszcze poczytalam co piszecie.
kat i evanlyn ! narobilyscie mi ochoty a pierogi!!! lece na zakupy i zaczynam lepic ! a co !!
Dobra ja zjadłam
missy tule
Evanlyn nie jaraj sie bo wisisz mi kaweEvanlyn, missy83 lubią tę wiadomość
-
katsuyoshi wrote:ja mam kupne... gdyz nie umiem sama robic bo nigdy nie robiłam no i nie mam na to czasu gdyz mały by mi nie dał go tyle
Dobra ja zjadłam
missy tule
Evanlyn nie jaraj sie bo wisisz mi kawekatsuyoshi lubi tę wiadomość