Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
katsuyoshi wrote:Po czym taki wniosek?
Gdybys wiedziała jaki ja mam wykonczony organizm kobieto to inaczej bys gadała
kiedy masz wizyte u gin?
Co się dzieje?
Ja troche pisałam na BBF, nie chce tu dziewczynom spamować, bo maja dosyc swoich 'spraw'
Wizyta u lekarza chyba dopiero na początku 8 tygodnia, każdy mi radzi, że nie ma co za szybko...Evanlyn lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymargaretta wrote:wiecie co normalnie albo mam takiego dola albo jestem za glupia na forum
Karolla ale tak z ciekawosci nie chcesz isc chociaz cie przebadał czy wszystko ok? Ja jakbym mogła isc predzej niz 3 miech to napewno bym poszła.Evanlyn lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
katsuyoshi wrote:
Karolla ale tak z ciekawosci nie chcesz isc chociaz cie przebadał czy wszystko ok? Ja jakbym mogła isc predzej niz 3 miech to napewno bym poszła.
No pewnie, że chcę. Nie wiem cy wytrzymam cierpliwie do tego 8 tygodnia, ale uwierz bardzo się staram myśleć pozytywnie.
Czemu w UK dopiero od 3 miesiąca? (miałam Cie juz wcześniej o to zapytać)Evanlyn, katsuyoshi lubią tę wiadomość
-
margaretta wrote:Wszyskie sie tu znacie aja tak siewrylam Wam w parade usilowalam nadrobic ale nie da sie fu\izycznie jest to nie do nadrobienia
missy83 lubi tę wiadomość
-
katsuyoshi wrote:Beta stresuje bo kobiety sie nia od razu bez powodu stresują ze za maly niby przyrost czy napewno nie za duzy i tak w kółko totalna bzdura...
No właśnie! Ja się tak zdenerwowałam, że teraz mam okropne wyrzuty sumienia, że mogłam się tak w moim stanie zdenerwować! Ech
Ale już jestem spokojnaEvanlyn lubi tę wiadomość