Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
Evanlyn wrote:Margaretta nie wryłaś się po prostu niektóre z nas nie mają lepszego zajęcia tylko siedzimy na forum i gderamy
katsuyoshi, Evanlyn, Ola_85, anusia24, missy83 lubią tę wiadomość
matylda -
nick nieaktualnymargaretta wrote:Wszyskie sie tu znacie aja tak siewrylam Wam w parade usilowalam nadrobic ale nie da sie fu\izycznie jest to nie do nadrobienia
Ja zaraz Cię tutaj ustawie.
Nie nadrabiaj bo w naszym tempie pisania nie ogarniesz akcji.
Zacznij pisać z nami na dane tematy w ktorych teraz się znajdujemy i bedzie gicior.
Zluzuj majty
Karolla ponieważ w UK ciąża uznawana jest dopiero od 3 miesiąca ciaży.
Wczesniej jesli by się cos złego dzialo lub byłoby poronienie oni nic z tym nie zrobią ponieważ ich zdaniem tak miało być tak chciał los ...paranoja wiem.
I chociażby nie wiem co było nie przyjmie mnie położna wczesniej niż 3 miech ciazy.Evanlyn, Vesper, missy83 lubią tę wiadomość
-
Kat, rozumiem...
Evanlyn, wiesz kiedy szał radości z pojawienia się 2 kreseczek troche opadnie a jeszcze dlugo trzeba czekac na wizyte u lekarza, wtedy pojawiaja sie silne emocje, obawy, nie ma co podkrecac sie jeszcze wynikami bety, ja chyba niepotrzebnie robilam, uniknelabym dzisiejszego stresu.katsuyoshi, Evanlyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKarolla. wrote:Kat, rozumiem...
Evanlyn, wiesz kiedy szał radości z pojawienia się 2 kreseczek troche opadnie a jeszcze dlugo trzeba czekac na wizyte u lekarza, wtedy pojawiaja sie silne emocje, obawy, nie ma co podkrecac sie jeszcze wynikami bety, ja chyba niepotrzebnie robilam, uniknelabym dzisiejszego stresu.
Po co myslisz o tej całej becie ....
Ja z synem do tej pory nie wiem jaką miałam hahahaha
Bo położna pobierała mi krew i jedyne co mi pokazywała kciukiem ze wyniki są ok super komunikacja górą hahahaha
Dlatego olej bete i zachowuj sie jakby jej nie było ot co
Lepiej isc na wizyte do gin niż robic bete bo ona chociaz zbada i powie co i jak.
Zero stresu kuzwa laski bo bede musiala wam berety przetrzepaćWiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2015, 15:52
Karolla., Evanlyn, Vesper, missy83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKarolla. wrote:Kat, masz rację, najważniejsze, że beta potwierdziła ciążę a nie będę się zagłębiała w te cyferki
hahaha
Dokładnie nie inaczej,potwierdzila ciaże i reszte olać ot cala filozofia
A fasolunie kiełkują i kiełkują
To zła kobieta byłaaaaaEvanlyn, Karolla., madziarella88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEvanlyn wrote:Dobra dziewuszki w takim razie idziemy tylko w przyszłym tyg zbadać krew na grupę bo nie wiemy jakie mamy żeby się martwić lub nie czy mamy konflikt
Evanlyn lubi tę wiadomość
-
Evanlyn wrote:Dobra dziewuszki w takim razie idziemy tylko w przyszłym tyg zbadać krew na grupę bo nie wiemy jakie mamy żeby się martwić lub nie czy mamy konflikt
Evanlyn lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Laski, nie nakręcać się na bety! inna sprawa, że czasem warto ją zrobić, ale nie będę się wdawać w szczegóły, żebyście o negatywach nie myślały
garki pyrkają, ale jestem głodna.i do roboty mi się nie chce dzisiaj iśćkatsuyoshi, Evanlyn lubią tę wiadomość
staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"