Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
Pytanie do doświadczonych !!!
dostałam skierowanie na badania medycyny pracy.
Badanie okulistyczne,mocz i morfologia
Po jeden czy z takich zwykłych badań można wykryć ciążę ?
Po dwa czy ktoś się informuję czy wyniki dostaję ja czy od razu idą do szefa ?Bobitta
-
palma wrote:http://iv.pl/images/06700627588555929834.jpg
błagam co wy tu widzicie !!?
po 3 min taki wynik
Palma GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE
superrrpalma lubi tę wiadomość
synek 6 lat 2010 r. [ 2011-[*],marzec 2015-[*].. ]
synek ur. 18.08.2016
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypalma wrote:kat nie chce nic mówic ale mi też się wydaje ze rano szybko wyjdą 2 krechy jak nic skoro po południu ładne wyszły
Ale z drugiej strony troche mi smutno bo kurka kogo ja teraz bede opierniczać jak znowu by sie zaczeły schizy?
Po za tym fajna sprawa że tak już druga osoba na same świeta otrzymała taki prezentWiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2015, 15:18
palma lubi tę wiadomość
-
Zuzanna, pewnie masz rację, ale może po Świętach coś się ruszy, z resztą, część się ciągle stara, ja ciągle nie zaczęłam...
Vesper, to fajnie, że Twój tak do tego podchodzi, ja np wiem, że sobie poradzimy, ale mój uważa, że to jest prawie 1,5 roku pieniążków więc warto z tego skorzystać bo nie wiadomo, czy ciągle będzie nam się powodziło tak jak teraz. Też lubię być niezależna finansowo, ja dużo zarobiłam na jednym kontrakcie 3miesięcznym więc nie narzekam, ale od pół roku czegoś szukam i szlag mnie trafia
PALMA!! Trzymam kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2015, 15:22
palma, Vesper lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypalma wrote:Kat jesteś niemożliwa hahaha ja wierzę że będzie ktoś taki jeszcze na forum u nas
pietruszkanatki tak trzymaj jutro będę pewna na 100% co i jak
W ogóle ustawiaj suwaczek i dawaj zielonego kropka tutaj nie ma wątpliwosci ! Taka kreseczka z popołudniowego moczu to nie możliwe aby w to nie wierzyć I Wtedy daj znać mi tutaj ino szybko na kiedy Belly wyznaczył ci termin porodupalma lubi tę wiadomość
-
katsuyoshi wrote:Dokładnie
Ale z drugiej strony troche mi smutno bo kurka kogo ja teraz bede opierniczać jak znowu by sie zaczeły schizy?
Po za tym fajna sprawa że tak już druga osoba na same świeta otrzymała taki prezentpalma lubi tę wiadomość