Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPalma GRATULACJE
Ola_85 ja zostanę z Tobą a nawet dłużej
Zabieg hsg odwołany ;( spóźnił mi się @ i dupa. Czasem brak mi sił na to wszystko. Już tyle czasu ciągnie się to za mną, że brakuje mi ochoty i wiary, że kiedyś to się skończy. Zabieg przełożyli mi na nowy rok i kto wie czy trafię w termin czy znów nie
Fajnie że tyle dziewczyn zaszło w ciążę trzymajcie się ciepło i uważajcie na siebie. Niech Wam rosną brzuszki
Czytam sobie i staram się Was nadrabiać i być na bieżąco, ale weny mi brak na pisanie.palma, Ola_85 lubią tę wiadomość
-
Vesper wrote:Wszystko się ułoży cieszę się, że luteina nie zaszkodziła w staraniach, a być może nawet je wsparła! życzę Ci spokojnej ciąży i pewności, że wszystko jest w porządku!
A ja chyba już nie mam siły się badać w ciągu trzech miesięcy wyszły mi 4 zaburzenia (immunologiczne i metaboliczne), które mają wpływ na płodność. Pewnie są już ze mną od jakiegoś czasu. Wszystkie podstawowe wyniki mam w normie, dopiero specjalistyczne badania coś pokazują no i wygląda na to, że na diecie muszę być do końca życia
ech, no
Vesper, miło mi za wsparcie
Vesper - Coś tam nowego w badaniach wychodzi, ale ważne - by prowadziło ku szczęśliwemu końcowi. A to forum - jak widać - ostatnio szczęśliwe. Tak więc życzę powodzenia w wytrwaniu w diecie, przetrwania badań oraz trwania w staraniach , które... może nie potrwają zbyt długo (!), bo życie zaskakiwać lubi (!). Życzę Ci - by pozytywnie Cię barrrdzo zaskoczyłoVesper lubi tę wiadomość
synek 6 lat 2010 r. [ 2011-[*],marzec 2015-[*].. ]
synek ur. 18.08.2016
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypalma wrote:kat a jak zrobić odliczanie tygodnia i dnia ciązy?
tak jak Wy macie czyli tydzień ciązy i opis co się dzieje
Wybierz rodzaj:
Termin porodu i ciąża
Karmienie piersią
Wiek dziecka
Odliczanie do urodzin
Próbujemy zajść w ciążę
Wspominamy aniołka
Postępy w diecie
Odliczanie do ślubu
Odliczanie do rocznicy
Odliczanie do adopcji
Odliczanie do wakacji
Inne wydarzenia
Wybierz termin porodu i ciaza
Mówiłam ze tak test wyjdziepalma lubi tę wiadomość
-
missy83 wrote:Vesper, miło mi za wsparcie
Vesper - Coś tam nowego w badaniach wychodzi, ale ważne - by prowadziło ku szczęśliwemu końcowi. A to forum - jak widać - ostatnio szczęśliwe. Tak więc życzę powodzenia w wytrwaniu w diecie, przetrwania badań oraz trwania w staraniach , które... może nie potrwają zbyt długo (!), bo życie zaskakiwać lubi (!). Życzę Ci - by pozytywnie Cię barrrdzo zaskoczyło
Dziękuję!
A ja Ci życzę przede wszystkim spokoju wewnętrznego i poczucia, że dziecko , które nosisz w sobie jest bezpieczne i nic mu się nie stanie Zresztą, to życzenia, które składam każdej naszej ciężarnej!
Mam nadzieję, że po przyszłorocznej wyprowadzce w miejsce, które jest mniej zanieczyszczone, moje zdrowie trochę się poprawi. Żadne z dolegliwości, które mam (lub na których diagnozę czekam) nie ma jednoznacznej przyczyny. Tymczasem leki i dieta, ale może niedługo jakiś mądry odkryje, co jest przyczyną
Dobrego dnia, dziewczyny, ja wczoraj zabalowałam
Buziaki!palma, missy83 lubią tę wiadomość
staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
No Palma! To teraz można gratulować, Vesper złożyła Ci chyba najpiękniejsze życzenia i nie będę starała się ich przebić Wszystkiego naj po prostu, ciesz się tym stanem i celebruj go
Jestem po rozmowie z dyrektorem i wiem, że to już będzie baaardzo subiektywna opinia kogo wybierze.. rozmowa była bardzo wesoła, mamy dużo wspólnych zainteresowań itp więc wszystko ładnie podkreśliłam, wydawało się, że szło jak z płatka, ale na koniec pan powiedział, że to, iż jestem teraz w jego gabinecie to już mój ogromny sukces, bo była masa CV, potem odsiewanie na I etap i na II tylko najlepsi... i to mnie jakoś załamało...bo poczułam, jakby pan prezes powiedział "ciesz się, bo więcej nie dostaniesz"... eh... teraz czekanie ;( ale mam smuta jakiegośpalma, Vesper lubią tę wiadomość
-
Hej, witajcie, dzień dobry
Podpisuje sie pod wyzej zamieszczonymi opiniami - Palma, nie ma wątpliwości!
Oooj pietruszka dajze spokoj! Bardzo dobrze ze wywarlas na nim sympatyczne wrazenie W sumie nie wiem czy ja nie odebralabym tego inaczej - moze po prostu zaznaczyl to ze naprawde jestes dobra skoro sie dostalas i masz duze szanse w zwiazku z tym:) Pamietaj, pozytywne myslenie! Życze Ci, aby odpowiedz byla pozytywna A propos kiedy sie dowiesz?? I jest to praca zwiazana z Twoim zawodem?pietruszkanatki lubi tę wiadomość
-
Meg0809 wrote:Palma GRATULACJE
Ola_85 ja zostanę z Tobą a nawet dłużej
Zabieg hsg odwołany ;( spóźnił mi się @ i dupa. Czasem brak mi sił na to wszystko. Już tyle czasu ciągnie się to za mną, że brakuje mi ochoty i wiary, że kiedyś to się skończy. Zabieg przełożyli mi na nowy rok i kto wie czy trafię w termin czy znów nie
Fajnie że tyle dziewczyn zaszło w ciążę trzymajcie się ciepło i uważajcie na siebie. Niech Wam rosną brzuszki
Czytam sobie i staram się Was nadrabiać i być na bieżąco, ale weny mi brak na pisanie. -
Anusia ja ostatnio jestem taką fatalistką jeśli chodzi o pracę, bo to moje 4 podejście (do tej pory wybierali mężczyzn zamiast mnie )
Ale pewnie macie obie sporo racji.
Tak, to praca związana i z moim zawodem i z zainteresowaniami więc najlepsza na jaką udało mi się trafić
Decyzja niby w połowie przyszłego tygodnia, więc muszę sobie załatwić jakiś czasoprzyśpieszaczVesper lubi tę wiadomość
-
Ooo no to super! Tym bardziej mam nadzieje ze wszystko pojdzie ok!
Kurde to jawna dyskryminacja z tymi facetami! Wlasnie ucze sie na egzamin gdzie mam poruszony ten temat Nie mozesz byc dyskryminowana ze wzgledu na plec, mozesz dochodzic odszkodowania!
Hmm czasoprzyspieszacz.... Polecam robienie i zdobienie piernikow zwlaszcza zdobienie
Vesper lubi tę wiadomość
-
Wiesz Anusia, nie poczułam się tak na początku, dopiero później gdy zobaczyłam, że np mój kumpel truchta do tej pracy, jeden albo drugi, albo dowiedziałam się drogą pantoflową młodsza koleżanka powiedziała mi, że pewnie boją się, że mnie wyszkolą itp a ja zaraz zaciążę, więc jeśli mają do wyboru to biorą faceta :p
Dziś jak prezes zapytał, co chcę robić w życiu, to mu powiedziałam, że wychowywać dzieci strasznie mnie pochwalił
Pierniczki już zdobiłam z ciotką męża, ale może zrobię swoje? tyle że ja jestem taka torpeda, że bym je w 4 godziny zrobiła, więc 1000conajmniej muszę upiec by do przyszłego tyg. wystarczyłoanusia24, Vesper lubią tę wiadomość