X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Staramy się i wspieramy
Odpowiedz

Staramy się i wspieramy

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2016, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marta, widzę, że wykres zapowiada się ciekawie, niekoniecznie spadek tempki to brak ciąży, wręcz odwrotnie. Ale nie zapeszam i nie daje nadziei, będzie co ma być więc trzymam kciuki :)

• marta95 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 07:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no niestety, rozkręciło się.. :)
    i teraz pytanko, od kiedy liczyć nowy cykl ? od plamień czy dopiero dzisiaj jak się troszkę rozkręciło ? :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2016, 07:18

• anusia24 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny!
    Wracam do Was po dluzszej nieobecnosci :) Chcialabym Wam podziekowac za rade z ta goracą kapiela, faktycznie jak sie troche poparzylam to mi te bole zaczely znikac <3 Dzisiaj wieczorem ide do gin, ciekawe co mi nowego powie...

Milego dnia <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2016, 08:43

Meg0809 lubi tę wiadomość

p19uskjoxacp4928.png
  • Demeter Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marta95 wrote:
    no niestety, rozkręciło się.. :)
    i teraz pytanko, od kiedy liczyć nowy cykl ? od plamień czy dopiero dzisiaj jak się troszkę rozkręciło ? :)

Plamienia nie bierz pod uwagę, czyli od dziś.

Demeter
  • martta Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta95 ja też bym od dzisiaj liczyła nowy cykl, Aniusia to trzymam kciuki za wizytę, oczywiście daj znać co i jak :)

o148p07w5riqasy7.png
  • anusia24 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martta dziekuje, napewno jak zwykle zdam relacje <3
    Kurcze, nie pamietam czy sie wypowiedzialam w Twojej sprawie :D No w kazdym razie jeśli nie to baaaaardzo Ci gratuluje ze sie udalo! Życzę Wam dużo zdrówka, spokojnej ciąży i ogólnie wszystkiego dobrego!!!

martta lubi tę wiadomość

p19uskjoxacp4928.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2016, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marta95, najwidoczniej to jeszcze nie miał być ten czas ale następny cykl przed wami :*
    liczy się od krwawienia, czyli od dzisiaj.
    Anusia, czekam na relację z wizyty ;) Cieszę się, że podziałało :)

• marta95 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Okej, dzięki dziewczyny! :) czekam cierpliwie nie nakrecam się więc jest okej :) :*
    Anusia, również trzymam kciuki! :)

Szarlotka123 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2016, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zazwyczaj jest tak, ze jak się bardzo stara to się nie udaje a jak odpuścisz to się stanie :)

Ola_85 lubi tę wiadomość

• marta95 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ty szarlotka jak tam? :):*

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2016, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My z moim się rozkręciliśmy i już musimy zastopować bo nie mogę określić śluzu :) ogólnie to idę do lekarza jednak dzisiaj, bo mi przesunęli wizytę więc się dowiem jak endometrium i jak wygląda sprawa z owulacją w tym cyklu :)

martta, marta95 lubią tę wiadomość

• martta Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anusia24 wrote:
    Martta dziekuje, napewno jak zwykle zdam relacje <3
    Kurcze, nie pamietam czy sie wypowiedzialam w Twojej sprawie :D No w kazdym razie jeśli nie to baaaaardzo Ci gratuluje ze sie udalo! Życzę Wam dużo zdrówka, spokojnej ciąży i ogólnie wszystkiego dobrego!!!

bardzo dziękuje! póki co borykam się z tarczycą, jutro idę do lekarza bo okazuje się, że nagły wzrost TSH się objawił, ale pożyjemy zobaczymy. Nie ma co narzekać, będzie ok mam nadzieje u mnie i u Was wszystkich :*

o148p07w5riqasy7.png
  • zuzanna Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja już po IUI - nic nie bolało a tak się balam, Teraz tylko troszkę podbrzusze pobolewa ale na razie jest ok. teraz tylko czekac 2 tyg ne efekt.

Meg0809, anusia24, Ola_85, martta, Szarlotka123 lubią tę wiadomość

ponad 3 lata starań...
    01.17 IVF- 10 dpt- beta 80, 13 dpt- beta 394, 15 dpt beta 763.
    11.01.16 1 IUI :-(, 28.04.16 2 IUI :-(
    eiktdqk3hdkjj4b6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2016, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zuzanna wrote:
    Dziewczyny ja już po IUI - nic nie bolało a tak się balam, Teraz tylko troszkę podbrzusze pobolewa ale na razie jest ok. teraz tylko czekac 2 tyg ne efekt.
    Kochana życzę Ci z całego serducha żeby się udało :) trzeba wierzyć, że będzie dobrze i mieć nadzieję, że się zazieleni ;)

anusia24, zuzanna, Szarlotka123 lubią tę wiadomość

• Ola_85 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    z poczatkiem cyklu dopadło mnie zapalenie zatok..powaliło mnie na nogi,weekend przelezalam w łozku z antybiotykiem,

km5s8ribs34fnes6.png
  • anusia24 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zuzanna no i ciesze sie :) Widać nie taki diabeł straszny... Życze Ci teraz dużo spokoju i trzymam mocno za Was kciuki <3

No i ja już odbębniłam dzisiejszą wizytę. Moja gin dzisiaj byla jakas zdenerwowana i niestety USG mi nie zrobila :/ Ogolnie podkreśliła że jestem jeszcze młoda i nie ma co sie przejmowac niepowodzeniami i mozna jeszcze bez stresu probowac roznych "wspomogaczy" . No i wypisała mi progesteron na 3 miesiace bo stwierdzila ze bardzo marnie u mnie on wyglada i w sumie tyle. Po 3 mies mam sie do niej zglosic ( no chyba ze w ciaze zajde to wczesniej) a poki co dzialac z endokrynologiem w sprawie mojej niedomagajacej tarczycy... No i w sumie tyle. Jakas taka niepocieszona jestem :P w ogole jakos mi ten dzien marnie zlecial

zuzanna lubi tę wiadomość

p19uskjoxacp4928.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2016, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też wróciłam właśnie od lekarza i trochę się podłamałam..Poprzednio jednak to była ciąża biochemiczna. Lewy jajnik niby w gotowości ale pęcherzyka brak a skoro od jutra zaczynają się dni płodne to już powinno coś być widać :( Powiedziała, że albo owulację już miałam co jest nierealne bo jestem w 8 dniu dopiero, albo cykl mi się znowu opóźni albo ten wypadnie bo będzie bezowulacyjny :( Przepisała mi dupka od 19 dnia do 25 i mam robić testy owulacyjne.Jest mi trochę przykro :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2016, 19:55

• marta95 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eh te lekarze... Anusia, ja byłam miesiąc temu u lekarza i też dała nam 3 miesiące, więc działamy, nie ma co się poddawać :D

Szarlotka, może Ci się po prostu przesunie, rób testy i czekaj cierpliwie! :)

Szarlotka123, anusia24 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2016, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chciałam to mieć już za sobą , tak się cieszyłam na tą owulację w tym tygodniu. Dodatkowo na trochę od Piątku zamieszka u nas kolega mojego i będziemy musieli zaprzestać.. :( Chyba z tego cyklu nici :(

• marta95 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    że tak powiem po cichu można hihihih! :D dacie rade! <3

Szarlotka123 lubi tę wiadomość

‹‹ 404 405 406 407 408 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ