Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Czesc dziewczyny!
Wracam do Was po dluzszej nieobecnosci Chcialabym Wam podziekowac za rade z ta goracą kapiela, faktycznie jak sie troche poparzylam to mi te bole zaczely znikac Dzisiaj wieczorem ide do gin, ciekawe co mi nowego powie...
Milego dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2016, 08:43
Meg0809 lubi tę wiadomość
-
Martta dziekuje, napewno jak zwykle zdam relacje
Kurcze, nie pamietam czy sie wypowiedzialam w Twojej sprawie No w kazdym razie jeśli nie to baaaaardzo Ci gratuluje ze sie udalo! Życzę Wam dużo zdrówka, spokojnej ciąży i ogólnie wszystkiego dobrego!!!martta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMy z moim się rozkręciliśmy i już musimy zastopować bo nie mogę określić śluzu ogólnie to idę do lekarza jednak dzisiaj, bo mi przesunęli wizytę więc się dowiem jak endometrium i jak wygląda sprawa z owulacją w tym cyklu
martta, marta95 lubią tę wiadomość
-
anusia24 wrote:Martta dziekuje, napewno jak zwykle zdam relacje
Kurcze, nie pamietam czy sie wypowiedzialam w Twojej sprawie No w kazdym razie jeśli nie to baaaaardzo Ci gratuluje ze sie udalo! Życzę Wam dużo zdrówka, spokojnej ciąży i ogólnie wszystkiego dobrego!!!
bardzo dziękuje! póki co borykam się z tarczycą, jutro idę do lekarza bo okazuje się, że nagły wzrost TSH się objawił, ale pożyjemy zobaczymy. Nie ma co narzekać, będzie ok mam nadzieje u mnie i u Was wszystkich :* -
Dziewczyny ja już po IUI - nic nie bolało a tak się balam, Teraz tylko troszkę podbrzusze pobolewa ale na razie jest ok. teraz tylko czekac 2 tyg ne efekt.
Meg0809, anusia24, Ola_85, martta, Szarlotka123 lubią tę wiadomość
ponad 3 lata starań...
01.17 IVF- 10 dpt- beta 80, 13 dpt- beta 394, 15 dpt beta 763.
11.01.16 1 IUI , 28.04.16 2 IUI
-
nick nieaktualnyzuzanna wrote:Dziewczyny ja już po IUI - nic nie bolało a tak się balam, Teraz tylko troszkę podbrzusze pobolewa ale na razie jest ok. teraz tylko czekac 2 tyg ne efekt.
anusia24, zuzanna, Szarlotka123 lubią tę wiadomość
-
Zuzanna no i ciesze sie Widać nie taki diabeł straszny... Życze Ci teraz dużo spokoju i trzymam mocno za Was kciuki
No i ja już odbębniłam dzisiejszą wizytę. Moja gin dzisiaj byla jakas zdenerwowana i niestety USG mi nie zrobila Ogolnie podkreśliła że jestem jeszcze młoda i nie ma co sie przejmowac niepowodzeniami i mozna jeszcze bez stresu probowac roznych "wspomogaczy" . No i wypisała mi progesteron na 3 miesiace bo stwierdzila ze bardzo marnie u mnie on wyglada i w sumie tyle. Po 3 mies mam sie do niej zglosic ( no chyba ze w ciaze zajde to wczesniej) a poki co dzialac z endokrynologiem w sprawie mojej niedomagajacej tarczycy... No i w sumie tyle. Jakas taka niepocieszona jestem w ogole jakos mi ten dzien marnie zlecialzuzanna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa też wróciłam właśnie od lekarza i trochę się podłamałam..Poprzednio jednak to była ciąża biochemiczna. Lewy jajnik niby w gotowości ale pęcherzyka brak a skoro od jutra zaczynają się dni płodne to już powinno coś być widać Powiedziała, że albo owulację już miałam co jest nierealne bo jestem w 8 dniu dopiero, albo cykl mi się znowu opóźni albo ten wypadnie bo będzie bezowulacyjny Przepisała mi dupka od 19 dnia do 25 i mam robić testy owulacyjne.Jest mi trochę przykro
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2016, 19:55
-
nick nieaktualny