Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzesc dziewczyny.
Wybaczcie ze milczalam ale bylam zestresowana tym badaniem na cukrzyce.
Rano pojechalismy do szpitala i pobrali mi krew, teraz bede czekac na wyniki.
Okropnie sie czuje po tej całej glukozie ... ale wziełam paracetamol i chociaz bol glowy przeszedł już.
Jak wróciliśmy do domu to miałam w skrzynce list ze szpitala a w nim wyniki z usg i krwi genetyczne .
tak wiec :
Moje maleństwo ma 71.6mm długosci
Karczyk ma 1.80mm
Badanie z krwi podsumowanie :
Nie ma podwyższonego ryzyka wad genetycznych
Termin porodu według USG to 4 Lipca
Dokładnie tak samo jak Oscarek tylko że on miał 4 Sierpnia
Ciesze sie z tych wynikówWiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2016, 15:19
Szarlotka123, Meg0809, martta, Ola_85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKat, cieszę się, ze wszystko jest dobrze :* Nie potrzebnie się stresowałaś. Dobrze, że już wróciłaś bo jakoś cicho tak bez Ciebie Ja właśnie przeczytałam opis usg i było napisane, ze endometrium miałam 6,7mm, po poprzednim poronieniu (porównywałam wyniki) wyszło 12,7mm, mam nadzieje, że w czasie owulacji będzie rosnąć ale we Wtorek idę do lekarza a od tego dnia podobno mam mieć dni płodne to zapytam jak to tam wygląda
katsuyoshi, martta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzarlotka123 wrote:Kat, cieszę się, ze wszystko jest dobrze :* Nie potrzebnie się stresowałaś. Dobrze, że już wróciłaś bo jakoś cicho tak bez Ciebie Ja właśnie przeczytałam opis usg i było napisane, ze endometrium miałam 6,7mm, po poprzednim poronieniu (porównywałam wyniki) wyszło 12,7mm, mam nadzieje, że w czasie owulacji będzie rosnąć ale we Wtorek idę do lekarza a od tego dnia podobno mam mieć dni płodne to zapytam jak to tam wygląda
jak tylko sobie przetlumaczylam i doszlam do karczyku od razu banan na twarzy
Przespalam sie troche i wzielam paracetamol i czuje sie juz duzo lepiejSzarlotka123 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykatsuyoshi wrote:Czesc dziewczyny.
Wybaczcie ze milczalam ale bylam zestresowana tym badaniem na cukrzyce.
Rano pojechalismy do szpitala i pobrali mi krew, teraz bede czekac na wyniki.
Okropnie sie czuje po tej całej glukozie ... ale wziełam paracetamol i chociaz bol glowy przeszedł już.
Jak wróciliśmy do domu to miałam w skrzynce list ze szpitala a w nim wyniki z usg i krwi genetyczne .
tak wiec :
Moje maleństwo ma 71.6mm długosci
Karczyk ma 1.80mm
Badanie z krwi podsumowanie :
Nie ma podwyższonego ryzyka wad genetycznych
Termin porodu według USG to 4 Lipca
Dokładnie tak samo jak Oscarek tylko że on miał 4 Sierpnia
Ciesze sie z tych wyników
Super Kat tylko się cieszyć, że wszystko jest dobrze. a jeśli chodzi o glukozę to zawsze dobry jest sok z cytryny i odrazu jest lepiej. Buziole :* kolorowych snówWiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2016, 00:06
-
Kat, no to super
Kornelia test wyglada obiecująco, daj znać jak wyszedł dzisiaj.
Szarlotka tak najlepiej, powie co widzi, czy pęcherzyk dominujący jest i jak ma sie endo, trzymam kciuki. Ja odebrałam kolejny wynik bety, w pon było 82, w czwartek 340. Przyrost prawidłowy. Ale niestety tarczyca szaleje bo tsh wzrosło az do 3,3 a powinno teraz być max 2,5 W następnym tyg pędze.do endokrynologa. Pewnie mi zwiększy ilość tabletek.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2016, 08:23
katsuyoshi, Szarlotka123 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymartta nie martw się, lekarz wie jak leczyc tarczyce aby nie zaszkodzic dzidzi
W koncu wiele kobiet ją ma i ciąza jest zdrowa także spokojnie. Najwazniejsze aby leki pomagaly.
Tak w ogole to witajcie kochane
Ja wstałam dzisiaj radosnie To chyba efekt wyników sprawił ze czuje sie psychicznie o wiele lepiej
Zjadłam juz sobie kanapeczki i łyknełam leki
Synek zajadał frytki hehe on uwielbia jesc frytki , malo tego od wczoraj je z ketchupem czego nigdy nie robil bo jak smakowal ketchup to sie wykrzywiał Teraz mu sie odmieniło .
No i jestem z niego bardzo dumna gdyż mija już 3 tydzien kiedy przesypia mi cale noce
Ciekawa jestem jaka bedzie dzis pogoda, nie ukrywam ze licze na slonce tym bardziej ze sie na to zapowiada, znikaja nocne chmury i takie jakies ladne czyste jasne niebo sie pokazuje,chcialabym zrobic rodzinny spacer gdyz moj ma wolne też tym bardziej ze ostatnie 2 tyg tylko lałoWiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2016, 09:12
-
nick nieaktualnymartta nie martw się, lekarz wie jak leczyc tarczyce aby nie zaszkodzic dzidzi
W koncu wiele kobiet ją ma i ciąza jest zdrowa także spokojnie. Najwazniejsze aby leki pomagaly.
Tak w ogole to witajcie kochane
Ja wstałam dzisiaj radosnie To chyba efekt wyników sprawił ze czuj sie psychicznie o wiele lepiej
Zjadłam juz sobie kanapeczki i łyknełam leki
Synek zajadał frytki hehe on uwielbia jesc frytki , malo tego od wczoraj je z ketchupem czego nigdynie robil bo jak smakowal ketchup to sie wykrzywiał Teraz mu sie odmieniło .
No i jestem z niego bardzo dumna gdyż mija już 3 tydzien kiedy przesypia mi cale noce
Ciekawa jestem jaka bedzie dzis pogoda, nie ukrywam ze licze na slonce bo chcialabym zrobic rodzinny spacer gdyz moj ma wolne też tym bardziej ze ostatnie 2 tyg tylko lało -
Witam dziewczynki. Ja dziś w nocy wezme ostatni zastrzyk na pekniecie pecherzykow i w poniedziałek inseminacja. trzymajcie kciuki żeby się udalo
katsuyoshi, martta, palma, Ola_85, Meg0809 lubią tę wiadomość
ponad 3 lata starań...
01.17 IVF- 10 dpt- beta 80, 13 dpt- beta 394, 15 dpt beta 763.
11.01.16 1 IUI , 28.04.16 2 IUI
-
nick nieaktualnyzuzanna wrote:Witam dziewczynki. Ja dziś w nocy wezme ostatni zastrzyk na pekniecie pecherzykow i w poniedziałek inseminacja. trzymajcie kciuki żeby się udalo
Pomodle sie za waszą dzidzie aby się ładnie zagniezdziła i nigdy was nie opusciła