Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMialam dziś usg...dostałam się na NFZ("mój"lekarz dopiero 11-tego),bo z bólu nie wyrabiam.Tak bolesnej miesiączki nie miałam od dawna:-( wynik:trzon macicy gładki,przekrójA-P 42mm,echo endometrium 4mm,jajnik lewy 3830,jajnik prawy 38x26
Ponieważ to nie mój lekarz dostałam wynik do ręki,recepte na przeciwbóle i na do widzenia hasło:beznadziejnie cienkie endometrium,proszę się skonsultować z lekarzem prowadzącym...Płakac mi się chciało,poczytałam trochę w necie i rzeczywiście z takim endo mogę o ciąży pomarzyćWiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2016, 18:00
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny!
Milego dnia Wam zycze!
Ale wpadlam sie pozalic Przedwczoraj mialam duzy wysilek fizyczny po ktorym strasznie bolaly mnie plecy w krzyzu...Nie moglam potem cala noc spac, na stojaco tez slabo bo wyprostowac sie nie moge tak mnie plecy bola. Wczoraj rano wstalam i do tego doszedl straaaaszny rwacy, piekacy bol jajnika (rozne bole jajnikow mialam ale takiego jeszcze nie ), wieczorem zaczal mi juz pobolewac do tego drugi jajnik Jestem na koncu swiata, wizyte u gin mam w poniedzialek, nie wiem jak sie ratowac, nie wiem co to moglo byc Mam obraz PCO wiec sie zastanawiam czy przypadkiem jakas torbiel mi nie pekla ehhh... Jak bieda to na calego
Olu jestem z Toba, tez wychodze z tego zalozenia. W tym roku musi sie nam udac!Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2016, 07:46
katsuyoshi, Ola_85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanusia24 wrote:Hej dziewczyny!
Milego dnia Wam zycze!
Ale wpadlam sie pozalic Przedwczoraj mialam duzy wysilek fizyczny po ktorym strasznie bolaly mnie plecy w krzyzu...Nie moglam potem cala noc spac, na stojaco tez slabo bo wyprostowac sie nie moge tak mnie plecy bola. Wczoraj rano wstalam i do tego doszedl straaaaszny rwacy, piekacy bol jajnika (rozne bole jajnikow mialam ale takiego jeszcze nie ), wieczorem zaczal mi juz pobolewac do tego drugi jajnik Jestem na koncu swiata, wizyte u gin mam w poniedzialek, nie wiem jak sie ratowac, nie wiem co to moglo byc Mam obraz PCO wiec sie zastanawiam czy przypadkiem jakas torbiel mi nie pekla ehhh... Jak bieda to na calego
Olu jestem z Toba, tez wychodze z tego zalozenia. W tym roku musi sie nam udac! -
nick nieaktualnyJestem za kat, spróbuj gorącej kąpieli.
U mnie chyba jednak nic się nie poprawiło, trzeci dzień miesiączki dzisiaj powinnam mieć a tu nic.. lekkie brązowe plamienia, temperatura mierzona zaraz po wstaniu 36,9, w tym cyklu też raczej psińco wyjdzie. Po co mi były te tabletki
-
szarlotka może idź do gina z tym, coś zaradzi. Ja dzisiaj wróciłam do pracy, bo koleżanka z pokoju wczoraj napisała, że jest chora i na l4. Chciałam jeszcze się doleczyć w domu, ale trduno mam nadzieje, że jednak nie zaszkodzi mi to bardzo. Miłego dnia!
Szarlotka123 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny