Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKornelia85 wrote:katsuyoshi
witaj z rana spać mi się chce córeczka coś mi się budziła często w nocy... pewnie idą następne ząbki. Lecę sobie zrobić sobie kawusię, oczy mi się zamykają
Mialam z małym to samo.
Doskonale wiem jak sie czujesz zmeczona
Mnie tez czekaja pewnie jeszcz noce nie przespane bo poki co moj ma 4 na dole i tylko 2 gorne ząbki. -
nick nieaktualnyWitajcie dziewczyny,
ja z rana powtórzyłam test- negatywny. Więc to jest zwykła miesiączka. Ulżyło mi trochę po całym miesiącu niepokoju i jak gadałam z narzeczonym o tamtym cyklu to powiedział mi, że lepiej jak jest tak bo przez to krwawienie czy plamienie mogłoby być coś nie tak z maleństwem, ja bym się tylko 9 miesięcy denerwowała a tak to przynajmniej odpocznę trochę psychicznie i dni płodne już niedługo I ma rację, te nerwy i stresy przez ten miesiąc to była katorga, dosłownie..Dorwałam się do coli bo miałam wielką ochotę cały czas, w końcu mogę normalnie wyleczyć pęcherz, albo się napić dzisiaj winka bez wyrzutów sumienia, a w tym cyklu na spokojnie
Dzisiaj rano "wyszła" mi luteina.. przez chwile nie zatrybiłam i myślałam, ze to maluszek ale potem przypomniałam sobie o niej, poza tym na maluszka byłoby za duże. Już nie ingeruje w mój cykl, niech sobie krew na spokojnie leci a u mnie odpoczynek, odpoczynek, odpoczynek
Miłego dnia! :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2016, 10:25
katsuyoshi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzarlotka123 wrote:Witajcie dziewczyny,
ja z rana powtórzyłam test- negatywny. Więc to jest zwykła miesiączka. Ulżyło mi trochę po całym miesiącu niepokoju i jak gadałam z narzeczonym o tamtym cyklu to powiedział mi, że lepiej jak jest tak bo przez to krwawienie czy plamienie mogłoby być coś nie tak z maleństwem, ja bym się tylko 9 miesięcy denerwowała a tak to przynajmniej odpocznę trochę psychicznie i dni płodne już niedługo I ma rację, te nerwy i stresy przez ten miesiąc to była katorga, dosłownie..Dorwałam się do coli bo miałam wielką ochotę cały czas, w końcu mogę normalnie wyleczyć pęcherz, albo się napić dzisiaj winka bez wyrzutów sumienia, a w tym cyklu na spokojnie
Dzisiaj rano "wyszła" mi luteina.. przez chwile nie zatrybiłam i myślałam, ze to maluszek ale potem przypomniałam sobie o niej, poza tym na maluszka byłoby za duże. Już nie ingeruje w mój cykl, niech sobie krew na spokojnie leci a u mnie odpoczynek, odpoczynek, odpoczynek
Miłego dnia! :*
Bardziej stawiałam wlasnie na to z resztą mowilam ci ze @ pojawi sie na dniachSzarlotka123 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyI dobrze, niech leci, trochę spóźniona ale jest. Dzisiaj już taka prawdziwa bo wczoraj to śluz na zmianę Nawet boli trochę, powiem wam, ze nigdy się tak nie cieszyłam, ze boli ale teraz przynajmniej wiem, ze po tych tabletkach mi wszystko wraca do normy i się oczyszcza. Bardzo dobrze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2016, 10:53
katsuyoshi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzarlotka123 wrote:I dobrze, niech leci, trochę spóźniona ale jest. Dzisiaj już taka prawdziwa bo wczoraj to śluz na zmianę Nawet boli trochę, powiem wam, ze nigdy się tak nie cieszyłam, ze boli ale teraz przynajmniej wiem, ze po tych tabletkach mi wszystko wraca do normy i się oczyszcza. Bardzo dobrze
W ogole jakie masz plany na pomysl obiadu? bo ja nie mam pojecia co dzisiaj zrobic -
Cześć Dziewczyny
Kurcze staramy sie już długo o małego
jestem dzis 2 dni po teerminie @ i nie ma
moje pytanie: czy któraś z was na poczatku ciąży miała coś takiego jakby woda stamtąd leciała? gdzieś coś czytałam o wodach płodowych na początku ale teraz to by był dopiero 5 tydz, dziś robię test i zobaczymy... tylko dziwi mnie to , to takie nie kontrolowane, np jak wstaje z łóżka,wiecie o co mi chodzi...? lekko białe są ale takie wodniste...
dzięki za odpowiedzkatsuyoshi, Szarlotka123 lubią tę wiadomość
Kama -
nick nieaktualnyRockyheavy wrote:Cześć Dziewczyny
Kurcze staramy sie już długo o małego
jestem dzis 2 dni po teerminie @ i nie ma
moje pytanie: czy któraś z was na poczatku ciąży miała coś takiego jakby woda stamtąd leciała? gdzieś coś czytałam o wodach płodowych na początku ale teraz to by był dopiero 5 tydz, dziś robię test i zobaczymy... tylko dziwi mnie to , to takie nie kontrolowane, np jak wstaje z łóżka,wiecie o co mi chodzi...? lekko białe są ale takie wodniste...
dzięki za odpowiedz
a dlaczego nie testowalas z porannego moczu?
Miloby bylo jakbys dala nam znac jaki wyjdze ci wynik testu -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySzarlotka123 wrote:Ja dzisiaj zrobię schabowe nadziewane, pracuje dzisiaj w domu więc mam duuużo czasu. Poza tym jeszcze nam zostało trochę jedzenia ze świąt więc za zupę się nawet nie biorę. U mnie -15 stopni. Nie wychodzę z domu.
mysle aby zrobic domowe kebaby z piersi kurczaka tylko ze musialabym leciec do miasta a tam mam okolo 30 min drogi i nie usmiecha mi sie bo jak zlapie mnie deszcz no i tez mi sie nie chce wychodzic za bardzo z domu eh mam lenia. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySzarlotka123 wrote:Ja też nie przepadam dlatego marynuje je najpierw w musztardzie, potem dodaje ser, szynkę i ogórki a potem zapiekam w płatkach kukurydzianych, w ogóle nie czuć smaku schaba Hmm, a może jakąś sałatkę? Albo spaghetti?
a salatka sie nie najem a moj tym bardziej hehe
gdyby w tesco mieli to co potrzebuje do kebaba to 10 min i bylabym na miejscu a tak to lipa... oczywiscie moge zrobic zeberka,lub cos z drobiu ale no jakos nie mam na nic pomyslu, bo te mesa mam w domu akuratWiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2016, 11:21
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny