X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Staramy się i wspieramy
Odpowiedz

Staramy się i wspieramy

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2016, 23:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szarlotka123
    Też coś tam widzę na 2 zdjęciu :)
    zrób ponownie test :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2016, 23:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak zrobię, wzięłam luteinę dopochwowo na razie. Marrta, a jak to by była jednak @ to nie zaszkodzi dupek?

• martta Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2016, 06:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To Ci może przesunąć trochę okres o pare dni. Nie powinno nic więcej się stać wtedy. Tak twierdziła lekarka.

o148p07w5riqasy7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2016, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie z rana :)
    Jak tam sie czujecie?

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2016, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katsuyoshi
    witaj z rana :) spać mi się chce :P córeczka coś mi się budziła często w nocy... pewnie idą następne ząbki. Lecę sobie zrobić sobie kawusię, oczy mi się zamykają :)

katsuyoshi lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2016, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kornelia85 wrote:
    katsuyoshi
    witaj z rana :) spać mi się chce :P córeczka coś mi się budziła często w nocy... pewnie idą następne ząbki. Lecę sobie zrobić sobie kawusię, oczy mi się zamykają :)
    Pewnie tak :)
    Mialam z małym to samo.
    Doskonale wiem jak sie czujesz zmeczona :D
    Mnie tez czekaja pewnie jeszcz noce nie przespane bo poki co moj ma 4 na dole i tylko 2 gorne ząbki.

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2016, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczyny,
    ja z rana powtórzyłam test- negatywny. Więc to jest zwykła miesiączka. Ulżyło mi trochę po całym miesiącu niepokoju i jak gadałam z narzeczonym o tamtym cyklu to powiedział mi, że lepiej jak jest tak bo przez to krwawienie czy plamienie mogłoby być coś nie tak z maleństwem, ja bym się tylko 9 miesięcy denerwowała a tak to przynajmniej odpocznę trochę psychicznie i dni płodne już niedługo :) I ma rację, te nerwy i stresy przez ten miesiąc to była katorga, dosłownie..Dorwałam się do coli bo miałam wielką ochotę cały czas, w końcu mogę normalnie wyleczyć pęcherz, albo się napić dzisiaj winka bez wyrzutów sumienia, a w tym cyklu na spokojnie :D
    Dzisiaj rano "wyszła" mi luteina.. przez chwile nie zatrybiłam i myślałam, ze to maluszek ale potem przypomniałam sobie o niej, poza tym na maluszka byłoby za duże. Już nie ingeruje w mój cykl, niech sobie krew na spokojnie leci a u mnie odpoczynek, odpoczynek, odpoczynek :)
    Miłego dnia! :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2016, 10:25

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2016, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szarlotka123 wrote:
    Witajcie dziewczyny,
    ja z rana powtórzyłam test- negatywny. Więc to jest zwykła miesiączka. Ulżyło mi trochę po całym miesiącu niepokoju i jak gadałam z narzeczonym o tamtym cyklu to powiedział mi, że lepiej jak jest tak bo przez to krwawienie czy plamienie mogłoby być coś nie tak z maleństwem, ja bym się tylko 9 miesięcy denerwowała a tak to przynajmniej odpocznę trochę psychicznie i dni płodne już niedługo :) I ma rację, te nerwy i stresy przez ten miesiąc to była katorga, dosłownie..Dorwałam się do coli bo miałam wielką ochotę cały czas, w końcu mogę normalnie wyleczyć pęcherz, albo się napić dzisiaj winka bez wyrzutów sumienia, a w tym cyklu na spokojnie :D
    Dzisiaj rano "wyszła" mi luteina.. przez chwile nie zatrybiłam i myślałam, ze to maluszek ale potem przypomniałam sobie o niej, poza tym na maluszka byłoby za duże. Już nie ingeruje w mój cykl, niech sobie krew na spokojnie leci a u mnie odpoczynek, odpoczynek, odpoczynek :)
    Miłego dnia! :*
    Tak myslałam ze to bedzie @ :)
    Bardziej stawiałam wlasnie na to z resztą mowilam ci ze @ pojawi sie na dniach :D

Szarlotka123 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2016, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I dobrze, niech leci, trochę spóźniona ale jest. Dzisiaj już taka prawdziwa bo wczoraj to śluz na zmianę ;) Nawet boli trochę, powiem wam, ze nigdy się tak nie cieszyłam, ze boli ale teraz przynajmniej wiem, ze po tych tabletkach mi wszystko wraca do normy i się oczyszcza. Bardzo dobrze :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2016, 10:53

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2016, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szarlotka123 wrote:
    I dobrze, niech leci, trochę spóźniona ale jest. Dzisiaj już taka prawdziwa bo wczoraj to śluz na zmianę ;) Nawet boli trochę, powiem wam, ze nigdy się tak nie cieszyłam, ze boli ale teraz przynajmniej wiem, ze po tych tabletkach mi wszystko wraca do normy i się oczyszcza. Bardzo dobrze :)
    hehe :D
    W ogole jakie masz plany na pomysl obiadu? bo ja nie mam pojecia co dzisiaj zrobic :/

• Rockyheavy Znajoma

Wysłany: 4 stycznia 2016, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny :)
    Kurcze staramy sie już długo o małego
    jestem dzis 2 dni po teerminie @ i nie ma :)
    moje pytanie: czy któraś z was na poczatku ciąży miała coś takiego jakby woda stamtąd leciała? gdzieś coś czytałam o wodach płodowych na początku ale teraz to by był dopiero 5 tydz, dziś robię test i zobaczymy... tylko dziwi mnie to , to takie nie kontrolowane, np jak wstaje z łóżka,wiecie o co mi chodzi...? lekko białe są ale takie wodniste...
    dzięki za odpowiedz

katsuyoshi, Szarlotka123 lubią tę wiadomość

Kama
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2016, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rockyheavy wrote:
    Cześć Dziewczyny :)
    Kurcze staramy sie już długo o małego
    jestem dzis 2 dni po teerminie @ i nie ma :)
    moje pytanie: czy któraś z was na poczatku ciąży miała coś takiego jakby woda stamtąd leciała? gdzieś coś czytałam o wodach płodowych na początku ale teraz to by był dopiero 5 tydz, dziś robię test i zobaczymy... tylko dziwi mnie to , to takie nie kontrolowane, np jak wstaje z łóżka,wiecie o co mi chodzi...? lekko białe są ale takie wodniste...
    dzięki za odpowiedz
    nie ktore kobiety w ciazy maja bardzo duzo takiego sluzu.
    a dlaczego nie testowalas z porannego moczu?
    Miloby bylo jakbys dala nam znac jaki wyjdze ci wynik testu ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2016, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzisiaj zrobię schabowe nadziewane, pracuje dzisiaj w domu więc mam duuużo czasu. Poza tym jeszcze nam zostało trochę jedzenia ze świąt więc za zupę się nawet nie biorę. U mnie -15 stopni. Nie wychodzę z domu.

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2016, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rockyheavy, taki śluz się często zdarza albo śnieżno biały albo wodnisty :) Trzymam kciuki za test i daj znać :)

Rockyheavy lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2016, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szarlotka123 wrote:
    Ja dzisiaj zrobię schabowe nadziewane, pracuje dzisiaj w domu więc mam duuużo czasu. Poza tym jeszcze nam zostało trochę jedzenia ze świąt więc za zupę się nawet nie biorę. U mnie -15 stopni. Nie wychodzę z domu.
    ja schabowego nie rusze :D niestety nie lubie kotletow ze schabu ...
    mysle aby zrobic domowe kebaby z piersi kurczaka tylko ze musialabym leciec do miasta a tam mam okolo 30 min drogi i nie usmiecha mi sie bo jak zlapie mnie deszcz :/ no i tez mi sie nie chce wychodzic za bardzo z domu eh mam lenia.

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2016, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też nie przepadam dlatego marynuje je najpierw w musztardzie, potem dodaje ser, szynkę i ogórki a potem zapiekam w płatkach kukurydzianych, w ogóle nie czuć smaku schaba :) Hmm, a może jakąś sałatkę? Albo spaghetti?

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2016, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szarlotka123 wrote:
    Ja też nie przepadam dlatego marynuje je najpierw w musztardzie, potem dodaje ser, szynkę i ogórki a potem zapiekam w płatkach kukurydzianych, w ogóle nie czuć smaku schaba :) Hmm, a może jakąś sałatkę? Albo spaghetti?
    nie lubie spaghetti :D
    a salatka sie nie najem a moj tym bardziej hehe
    gdyby w tesco mieli to co potrzebuje do kebaba to 10 min i bylabym na miejscu a tak to lipa... oczywiscie moge zrobic zeberka,lub cos z drobiu ale no jakos nie mam na nic pomyslu, bo te mesa mam w domu akurat

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2016, 11:21

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2016, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żeberka w coli są dobre :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2016, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szarlotka123 wrote:
    Żeberka w coli są dobre :)
    wiem :D
    ale dzis chcialabym wlasnie zrobic cos co dawno nie mialam :D
    ale ja marudze kurde :D

Szarlotka123 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2016, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha, z grzeczności nie zaprzeczę :D
    Ja za to muszę ogarnąć w mieszkaniu bo trochę je zapuściłam, przez dwa dni robiłam dzień lenia i nie zmywałam naczyń ale tak mi się nie chce..:(

‹‹ 399 400 401 402 403 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ