Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wiesz co sama nie wiem... Gin powiedziala mi ze mam zrobic test po przyjeciu luteiny (i brac dalej w przypadku ciazy lub odstawic w przypadku braku ciazy) to zrobilam Ogolnie wydaje mi sie ze troche za wczesnie, chociaz nie mam pojecia kiedy moglam miec owulacje. Tez nie nastawiam sie, w sumie po tym tescie jakis taki spokoj mnie ogarnal nie wiem czemu, a moze zrezygnowanie...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej dziewczyny! widzę, że mam trochę zaległości tutaj...
Za Was wszystkie trzymam kciuki, ja bralam dupka przez 3 cykle od 16-25dc.Teraz biorę go cały czas, lekarz tak kazał. Szarlotka bardzo dobra decyzja z tym odpuszczeniem, musisz zaobserwować i może porobić parę badań co by wiedzieć co i jak u Ciebie. Olu rzeczywiście niektóre antybiotyki można stosować w ciąży i nie mają wpływu na dziecko. Groźniejsza jak coś jest rozwijająca się choroba niż leki które nie szkodzą. Ja mam nadzieje, że choroba w końcu da mi spokój bo tak się z nią bujam od sylwestra prawie. Wtedy też jeszcze nie wiedziałam czy jestem w ciąży i miałam gorączkę itd. Na razie lekarz powiedział, że oczywiście to bardzo niedobrze że od samego początku była choroba, ale nic nie można jeszcze powiedzieć czy miało jakiś wpływ na okruszka, więc bardzo mnie to martwi. Anusia polecam testy z rossmanna facelle, są bardziej czułe, wyszła mi na nich blada widoczna kreska za pierwszym razem a na drugim teście takim aptecznym nie było nic widać. Dopiero 4 dni później była kreska widoczna na tych innych. Trzymajcie się dziewczyny i nie poddawajcie!Szarlotka123, Ola_85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
no szału nie ma zmęczona z brakiem mocy, czasami mdli, piersi bardzo bolą i są eksplodujące (w marynarki przestałam sie dopinać już), wzdęcia wieczorami i w ogóle człowiek taki wykichany jakiś jest cały czas. No ale ponoć to wszystko normalne na początku, ale myślałam, że będzie euforycznie i wiecie jak na tych filmach wszystkich że laski promienieją, a tu wszyscy się pytają czy chora jestem bo kiepsko wyglądam, hahaha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2016, 10:53
Szarlotka123, Ola_85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Haha Martta nie nooo... Rozwaliłaś moja utopijna wizje ciazy Dbaj tam o siebie! Oby w koncu te chorobsko dalo Ci spokoj! O, dzieki za rade z tym testem. Teraz pewnie poczekam do niedzieli lub poniedzialku z kolejnym, ale postaram sie znalezc wlasnie ten
martta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny