Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiesz co nie wiem, ale czuje sie fatalnie;[ dzisiaj rano biegunka mnie dopadla, w nocy tak jak i Ty mialam problem, bo dopiero kolo 3 zasnelam a dzis juz w dzien to bole te jelitowe przeszly mi nizej i takie sa jak na malpiszona do tego jakies dreszcze mnie napadly... Dzisiaj w sumie tez mialam apogeum mojego stresu bo mialam ostatnie zajecia i dosc powazna prezentacje, takze podejrzewam ze wszystko na raz mi sie zebralo... :[
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny u mnie niestety przestało być serduszko dzidzi, pojechałam na pogotowie wczoraj bo miałam lekkie plamienia i tu takie wiadomość. Jestem w szoku ale staram się myśleć juz tylko o ponownych staraniach bo inaczej się wykoncze. dostałam jakaś tabletkę dopochwowo na rozwarcie szyjkianiołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
dziewczyny poradzcie cos okres spoznia mi sie 17 dni ,w 10 dniu spoznienia ttest negatywny w 12 dniu spoznienia wizyta u gina usg tez negatywne luteina na wywołanie i nadal brak bole podbrzusza jak na miesiaczke co jakiś czas wydzielina brunatna czasem jakby rózowawa nie wiem co jest grane gin tez sie zastanawia bo jestem w telefonicznym kontakcie .bnoje sie zrobic testu bo od kilku lat staram sie o dzidzie i boje sie ponownego rozczarowania juz ostatni test kiepsko przeszłam.
samuelka
-
anusia24 wrote:Ojeeej Straszliwie mi przykro kochana Kurcze jak to sie moglo stac, mialas jakies dolegliwosci, bole, choroby??? Jestem z Tobaaniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
nick nieaktualny
-
palma wrote:Cześć dziewczyny u mnie niestety przestało być serduszko dzidzi, pojechałam na pogotowie wczoraj bo miałam lekkie plamienia i tu takie wiadomość. Jestem w szoku ale staram się myśleć juz tylko o ponownych staraniach bo inaczej się wykoncze. dostałam jakaś tabletkę dopochwowo na rozwarcie szyjki
-
nick nieaktualny