Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
zuzanna wrote:W pon miałam testować bo to 2 tygodnie po.
Szarlotka123 lubi tę wiadomość
-
Ola_85 wrote:jak tam u was??jak sie czujecie dziewczyny???
A jak tam u Ciebie Olu? Chorobsko odpuszcza?Szarlotka123 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hejo Kobietki wszystkie Czy jest tutaj któraś z was co bierze a może kiedyś brała tabletki Estrofem w połączeniu z Duphastonem ? Takie leki zostały mi przepisane w szpitalu i przez 21 dni mam brać estrofem a w 12 dniu dołączyć duphaston Czy może któraś z was ma jakąś widzę na temat tych tabletek? Głównie chodzi mi o ten pierwszy lek Z góry dziękuję :* Pozdrawiam cieplutko przyszłe mamusie :*
13 c.s. szczęśliwy !!
Synuś czekamy na Ciebie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypalma wrote:Cześć dziewczyny u mnie niestety przestało być serduszko dzidzi, pojechałam na pogotowie wczoraj bo miałam lekkie plamienia i tu takie wiadomość. Jestem w szoku ale staram się myśleć juz tylko o ponownych staraniach bo inaczej się wykoncze. dostałam jakaś tabletkę dopochwowo na rozwarcie szyjki
Przykro mi Palma ;( przytulam i jestem myślami z Tobą. Wiem co czujesz dlatego daj sobie czas a jakoś się ułoży, choć zapamiętasz do końca życia, ale z czasem będzie Ci łatwiej. Trzymaj się -
nick nieaktualnyzuzanna wrote:Dziewczyny nie udało się beta poniżej 0,1 ;-(
Zuzanna głowa do góry w końcu się uda, musisz być silna i wierzyć, że będzie dobrze. Za pierwszym razem rzadko komu się udaje. Najczęściej inseminacja wychodzi za 3 lub 4 razem, nie poddawaj się walcz o szczęście.zuzanna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJaguś_7810 wrote:po skończeniu brania duphastonu powinna przyjść @ tak? i po ilu dniach u was się pojawia? (ja niby mam napisane,że do 5 dni powinna przyjść)
-
nick nieaktualny
-
Meg0809 wrote:Zuzanna głowa do góry w końcu się uda, musisz być silna i wierzyć, że będzie dobrze. Za pierwszym razem rzadko komu się udaje. Najczęściej inseminacja wychodzi za 3 lub 4 razem, nie poddawaj się walcz o szczęście.
Meg0809 lubi tę wiadomość
ponad 3 lata starań...
01.17 IVF- 10 dpt- beta 80, 13 dpt- beta 394, 15 dpt beta 763.
11.01.16 1 IUI , 28.04.16 2 IUI
-
Cześć Wam
Ja już powoli wracam do żywych
Był u mnie wczoraj był ostatni egzamin i jeśli go zaliczyłam (w co wątpię) to jestem po sesji, jeśli nie czeka mnie jeszcze poprawka w przyszłym tygodniu.
Masakra okropnie się czuję, stres źle na mnie działa - od 3 dni głowa mi pęka i prawie nie śpię w nocy, śnią mi się jakieś głupoty. Tej nocy w końcu padłam i przespałam spokojnie całą noc z jedną pobudką na WC głowa już dzisiaj tak bardzo nie boli czyli to nie ciąża się dokucza tylko sesja co mnie pocieszyło
Miłego dnia dzisiaj u mnie wielkie sprzątanie bo zaniedbałam dom przez naukę i mam zamiar popisać coś inżynierki chociaż też nie wiem po co