Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
Wybaczcie proszę, ze tak "wtargnęłam" do Was, (jestem teraz na innych tematach), ale czy któraś moze się orientuje jak jest z tymi testami ovu?
Miałam wczoraj ovulkę (wg. testu - bardzo mocna krecha i temp. też "podskoczyła". Jeszcze czekam na potwierdzenie za 2 dni:), ale....dziś robiłam test ovu 2 raz (tez po południu) i druga kreska jest, ale słabsza niż testowa. (Mimo tego ją widać). WIem, ze jeśli chodzi o test ciażowy, to wtedy jest negatywny, ale co z owulacujnym? Mam go zaliczyć do pozytywnego? Czy zbagatelizować?
Będę baaardzo wdzięczna za odpowiedźWiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2016, 18:55
-
nick nieaktualnyOla_85 wrote:Meg u mnie to chyba nie tak predko hee za rok moze dwa
Ola_85 lubi tę wiadomość
-
dziewczyny dzisiejszy dzien jest masakryczny,obudził mnie silny bol podbrzusza jak na @ i zmierzyłam sobie temp bo wiedzialam ze za chwile znow moge wstawac do lazienki wziełam nospe ,potem z godzine wierciłam sie w lozku nie mogac znalesc sobie miejsca z powodu bolu piersi lezenie na brzuchu odpada!!!ehh
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa dzisiaj mam straszny spadek, na 36,5. Jeszcze nigdy nie miałam takiej tempki.. Rano zrobiłam test i.. cień drugiej kreski. Kochane nie chce się na nic nastawiać i zapeszać dlatego na spokojnie poczekam. Na razie wracam do brania dupka 3x dziennie jeśli nie dostanę @.
-
nick nieaktualny