Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzisiaj mam 29 dc, chyba miałam dość późną owulację albo przez krwawienie zagnieżdżenie się przesunęło.. Kurcze, ja się jeszcze boje cieszyć, strasznie się martwię, ze to znowu biochemiczna.. Ale w sumie wtedy nie miałam takiej tempki i różowych plamień tylko same brązowe.. Swoją drogą dziwne bo nawet mi nie wyznaczyło owu.. Zacznę się cieszyć chyba dopiero po trzech betach a za tydzień do lekarza.
-
nick nieaktualny
-
Szarlotka123 wrote:Dzisiaj mam 29 dc, chyba miałam dość późną owulację albo przez krwawienie zagnieżdżenie się przesunęło.. Kurcze, ja się jeszcze boje cieszyć, strasznie się martwię, ze to znowu biochemiczna.. Ale w sumie wtedy nie miałam takiej tempki i różowych plamień tylko same brązowe.. Swoją drogą dziwne bo nawet mi nie wyznaczyło owu.. Zacznę się cieszyć chyba dopiero po trzech betach a za tydzień do lekarza.
Dokladnie, na spokojnie Wszakze badz dobrej mysli i nie zamartwiaj sie na zapas Oby to sie potwierdzilo, jestem z Toba !Szarlotka123 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDlatego się na nic nie nastawiam na razie Niestety krwawiłam w połowie cyklu i to mogło mieć duży wpływ. Bolą mnie trochę piersi i są nabrzmiałe. Dwa dni temu miałam dziwny posmak w ustach. Tak to nic się nie dzieje. Nie mam @ a dzisiaj powinnam dostać, to tak dodatkowo.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2016, 12:33
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa jeszcze zaczekam do drugiej powtórki bety, wtedy na spokojnie powiem mojemu i zaczniemy świętować, żeby na razie w razie czego się nie nastawiać, wtedy też przejdę na fioletową i dołączę. Śmiesznie bo i ja i mój K z Października, teraz by było jeszcze maleństwo, haha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2016, 14:54
-
dziewczyny mam problem. zabieg mialam 31.10 przyczyna puste jajo, I @ 08.12 II @ 13 styczeń cieszylam sie bo zawsze mialam nieregularne, jeden miesiac mialam drugi niekoniecznie a teraz po zabiegu nawet w miare i wczoraj zobaczylam na wklade ciemne (wrecz brudne) brazowe niewielkie plamienie i caly dzien sie obserwowalam i jak poszlam sie zalatwic to na papierze byla czerwona czysta krew. myslicie ze to normalne? do tej pory nie mialam takiego czegos a druga @ juz sie skonczyla tydzien wczesniej. prosze o odpowiedz
jak czytam troszke w necie to mysle że moze to być krwawienie owulacyjne ale nigdy w życiu takiego czegos nie mialam:(
Zuzka -
nick nieaktualny