X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Staramy się i wspieramy
Odpowiedz

Staramy się i wspieramy

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2016, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, tak, tak! Cieszę się okropnie :**

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2016, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie to dzisiaj wyglądało tak..
    http://zapodaj.net/b14d1cccc38b5.jpg.html
    http://zapodaj.net/03fe33c7c99ba.jpg.html

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2016, 12:01

• anusia24 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooooooooooooooooooooo!!! Olu to juz chyba mozna Ci gratulowac!!! Baaaaaardzo sie ciesze! Widzisz wszystko jest mozliwe <3 Sciskam Cie mocno <3 mysle ze ta krew to juz tylko formalnosc :) Ach... :) Od razu +100 do poprawy humoru :)

Szarlotka123 lubi tę wiadomość

p19uskjoxacp4928.png
  • anusia24 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szarlotko u Ciebie tez cos widze :D!!! Ktory to dzien cyklu??? Nie no czlowiek na pare dni zniknie, wroci a tu takie rzeczy :D Szarlotko oby to bylo to <3 Baaardzo mocno Wam gratuluje :)

p19uskjoxacp4928.png
  • anusia24 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A nooo wlasnie... Tylko w zwiazku z powyzszym macie mnie tu samej nie zostawiac :D ;) <3 <3 <3 Najlepiej ciagnijcie mnie za soba :P! Ale sie ucieszylam, nie no banan z buzi mi nie schodzi :)
    Dobra juz sie zamykam :P

Ola_85 lubi tę wiadomość

p19uskjoxacp4928.png
  • Ola_85 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a u mnie tak wyglada :

http://zapodaj.net/cc1df8542a598.jpg.html

anusia24 lubi tę wiadomość

km5s8ribs34fnes6.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj mam 29 dc, chyba miałam dość późną owulację albo przez krwawienie zagnieżdżenie się przesunęło.. Kurcze, ja się jeszcze boje cieszyć, strasznie się martwię, ze to znowu biochemiczna.. Ale w sumie wtedy nie miałam takiej tempki i różowych plamień tylko same brązowe.. Swoją drogą dziwne bo nawet mi nie wyznaczyło owu.. Zacznę się cieszyć chyba dopiero po trzech betach a za tydzień do lekarza.

• anusia24 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_85 wrote:
    a u mnie tak wyglada :

http://zapodaj.net/cc1df8542a598.jpg.html

Łaaaaa <3 <3 <3

Ola_85 lubi tę wiadomość

p19uskjoxacp4928.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2016, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola, śliczna krecha!
    Gratuluje :*
    Nie opuszczę wątku na pewno jeśli to będzie to ;)
    Ja nie robiłam z pierwszego moczu tylko z drugiego, może to też ma jakiś wpływ..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2016, 12:23

• anusia24 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szarlotka123 wrote:
    Dzisiaj mam 29 dc, chyba miałam dość późną owulację albo przez krwawienie zagnieżdżenie się przesunęło.. Kurcze, ja się jeszcze boje cieszyć, strasznie się martwię, ze to znowu biochemiczna.. Ale w sumie wtedy nie miałam takiej tempki i różowych plamień tylko same brązowe.. Swoją drogą dziwne bo nawet mi nie wyznaczyło owu.. Zacznę się cieszyć chyba dopiero po trzech betach a za tydzień do lekarza.

Dokladnie, na spokojnie :) Wszakze badz dobrej mysli i nie zamartwiaj sie na zapas :) Oby to sie potwierdzilo, jestem z Toba ! <3

p19uskjoxacp4928.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2016, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję kochana :* Jutro pobiegnę na betę i powtórze test.. Zobaczymy co będzie ;)

• Ola_85 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez robiłam z drugiego moczu,po wczesniejszym wymiotowaniu :)A rano poszłam na bete.Wieczorem wyniki.

km5s8ribs34fnes6.png
  • Ola_85 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anusia ja bede zagladac do was na pewno i bede Ci i reszcie kibicowac.

km5s8ribs34fnes6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2016, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dlatego się na nic nie nastawiam na razie ;) Niestety krwawiłam w połowie cyklu i to mogło mieć duży wpływ. Bolą mnie trochę piersi i są nabrzmiałe. Dwa dni temu miałam dziwny posmak w ustach. Tak to nic się nie dzieje. Nie mam @ a dzisiaj powinnam dostać, to tak dodatkowo.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2016, 12:33

• Ola_85 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szarlotka ja mam bol podbrzusza,mega duze piersi urosły mi i nudnosci.

marta95 lubi tę wiadomość

km5s8ribs34fnes6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2016, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ból podbrzusza też ale nie tak intensywny :) Jeżeli u mnie to też jest to to pewnie będziemy miały podobny termin porodu :D

• Ola_85 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja juz sie wpisalam na pazdziernik na forum do dziewczyn wskakuj do nas...

km5s8ribs34fnes6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2016, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jeszcze zaczekam do drugiej powtórki bety, wtedy na spokojnie powiem mojemu i zaczniemy świętować, żeby na razie w razie czego się nie nastawiać, wtedy też przejdę na fioletową i dołączę. Śmiesznie bo i ja i mój K z Października, teraz by było jeszcze maleństwo, haha :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2016, 14:54

• zuzkaa Przyjaciółka

Wysłany: 1 lutego 2016, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny mam problem. zabieg mialam 31.10 przyczyna puste jajo, I @ 08.12 II @ 13 styczeń cieszylam sie bo zawsze mialam nieregularne, jeden miesiac mialam drugi niekoniecznie a teraz po zabiegu nawet w miare i wczoraj zobaczylam na wklade ciemne (wrecz brudne) brazowe niewielkie plamienie i caly dzien sie obserwowalam i jak poszlam sie zalatwic to na papierze byla czerwona czysta krew. myslicie ze to normalne? do tej pory nie mialam takiego czegos a druga @ juz sie skonczyla tydzien wczesniej. prosze o odpowiedz
    jak czytam troszke w necie to mysle że moze to być krwawienie owulacyjne ale nigdy w życiu takiego czegos nie mialam:(

Zuzka
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2016, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może być krwawienie owulacyjne ale jeśli się niepokoisz to idź do lekarza :)

‹‹ 425 426 427 428 429 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ